- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
h_143570
addikt
Akkor tenyleg nincsen tobb otletem, valahogy kepesek beazonositani a routert.
Tenyleg meg egy utolso kiserlet. Az SMC csinalj egy teljes konfig mentest fileba majd reseteld, es nezd meg, hogy fel enged-e, ha nem akkor jegyezd meg az osszes beallitast es rakd vissza a mentett beallitasokat-t. Ha szerenced van akkor kiderul, hogy melyik opcioval szorakoztak.
-
h_143570
addikt
Arra gondoltam, hogy a kerdes reszt a routeren is beallitani. Emlekeim szerint mind3 fw eseten meg lehet adni, hogy a router minek azonositsa magat a kulvilag szamara, oda megadni a gepnevhez megadott parametert.
Szvsz a hardveres inkompatibilitas nem lehet a gond vagy a szoftver vagy egy beallitas.
-
h_143570
addikt
Erdekes egy jelenseg a dhcp miatt gondoltam, hogy azonos lesz a 2 vagyis ok is azt a netmaszkot osztjak ki amire azt mondjak, hogy nem mukodik. A honlapjuk szerint a szamitogepnevel is szorakoznak a hitelesites soran, esetleg meg megprobalhatod DMZ-be rakni a geped belos halos ipjet, talan bejon.
Estleg meg megprobalhatnal mind2 router eseteben egy tracert baracsot elinditani a www.bix.hu fele. Erdekes lenne tudni, hogy hol akad el.
Esetleg egy alterantiv FW.
-
Amit én írtam alhálózati maszk, az a gép és a router közötti címekhez tartozik.
Amit beírtál alhálózati maszk-IP cím páros egy loopback interface-t jelent. De hogy így is működik a kapcsolat ez nekem új.
Amúgy a kolléga az előbb szerinem a belső hálózatának a címzését írta el.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Xiaomi TV Box S 4k 2gen 1,5 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD vilbill, 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest