- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
válasz
Robert75 #6193 üzenetére
Az biztos hogy lehet kapni LAN/USB nyomtató szervert de hogy a routerrel együtt fog e működni az már jó kérdés.
Itt találsz néhány tipust -
Norbi.Sz
senior tag
válasz
Robert75 #4300 üzenetére
Végülis csak annyi volt nekem a lényeg, hogy lássa egymást az asztali gép, ami öcsém szobájában van, és a noti, amit vettem... Na és persze az, hogy mindkettőről menjen a net egyidőben + tudjak a notiról kintről is netezni (WiFi).
A WiFi-hez WPA2 titkosítást állítottam MAC address engedélyezéssel (csak a laptop wifi-kártyájának MAC address-ével lehet bejelentkezni rá)...Asszem nekem ennyi elég is
Bár nem tudom, milyen lehetőségek vannak még mondjuk egy másik firmware-el, ezért kérdeztem...
Torrent-et szerverről nyomom, onnan pedig csak FTP-vel lehúzom a cuccot, úgyhogy az sem fogja
De ha van valami okosság egy újabb firmware-ben, amit talán ki tudnék használni, szívesen kipróbálnám
-
hzcs
senior tag
válasz
Robert75 #3591 üzenetére
Van, de csak ha a legújabb ddwrt van a routeren. Ilyenkor nyitsz egy böngészőt, behívod a router konfigfelületét, majd status/wireless fül, wiviz survey. Itt nem csak az ap-t látod, hanem a hozzá kapcsolódó klienseket is. Más lehetőségről nem tudok.
szerk:
De ha csak a gépen kerestetsz, akkor javaslom a netstumblert. Ahhoz nem kell a linksys.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- 15db töltő egybe (65W + 90W) kerek végűek (ELKELT)
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest