- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
sziasztok!
már nem tudok hol utánajárni a dolognak, annyira tanácstalan vagyok ezzel a routerrel. mindenhol csak jót olvastam róla, és biztos, hogy jó router, csak én vagyok béna a beállításához.
szóval problémával fordulnék hozzátok, az alapfelállás a kövekező:
WRT54GL @ tomato 1.09-es firmware.
ehhez rá van kötve kábelesen két PC és (hétvégente) wireless-en két notebook. tehát négy gép.
minden szép és jó egészen addig, amíg valamelyik notebook rá nem csatlakozik. ilyenkor mindegyik gépen drasztikusan esik a sebesség olyannyira, hogy a másik laptop rácsatlakozása gyakorlatilag meg is szüntet bárminemű torrent átvitelt.
a linksysinfo-n már elpanaszoltam a bajomat, QoS finomhangolást tanácsoltak, de egész egyszerűen képtelen vagyok megtalálni azt a beállítást, ami minden körülmények között nem is jó, de legalább kielégítő böngészési, és adatátviteli sebességet adna (optimális helyzetben 2 drótós + 2 vezeték nélküli egyszerre csatlakozik) . QoS kikapcsolva, probléma azota sem változott.erősen gondolkodok azon, hogy visszarakom a gyári firmware-t, vagy esetleg bepróbálkozom egy DDWRT-vel, de féleg, hogy tomato-ból ddwrt-t csinálni egyenlő a router-öléssel.
előre is köszönöm a segítséget, körülbelül utolsó reményeim vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 2024 M4 Max 64GB 2TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3194, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest