- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
sziasztok!
már nem tudok hol utánajárni a dolognak, annyira tanácstalan vagyok ezzel a routerrel. mindenhol csak jót olvastam róla, és biztos, hogy jó router, csak én vagyok béna a beállításához.
szóval problémával fordulnék hozzátok, az alapfelállás a kövekező:
WRT54GL @ tomato 1.09-es firmware.
ehhez rá van kötve kábelesen két PC és (hétvégente) wireless-en két notebook. tehát négy gép.
minden szép és jó egészen addig, amíg valamelyik notebook rá nem csatlakozik. ilyenkor mindegyik gépen drasztikusan esik a sebesség olyannyira, hogy a másik laptop rácsatlakozása gyakorlatilag meg is szüntet bárminemű torrent átvitelt.
a linksysinfo-n már elpanaszoltam a bajomat, QoS finomhangolást tanácsoltak, de egész egyszerűen képtelen vagyok megtalálni azt a beállítást, ami minden körülmények között nem is jó, de legalább kielégítő böngészési, és adatátviteli sebességet adna (optimális helyzetben 2 drótós + 2 vezeték nélküli egyszerre csatlakozik) . QoS kikapcsolva, probléma azota sem változott.erősen gondolkodok azon, hogy visszarakom a gyári firmware-t, vagy esetleg bepróbálkozom egy DDWRT-vel, de féleg, hogy tomato-ból ddwrt-t csinálni egyenlő a router-öléssel.
előre is köszönöm a segítséget, körülbelül utolsó reményeim vagytok.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óra topik
- Megingott a Netflix trónja Magyarországon
- FEJHALLGATÓ / FÜLHALLGATÓ / DAC beárazás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Diablo IV
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- iPhone topik
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 Ultra 5 135U , 16GB , 512GB , Win11 SZÁMLA GARANCIA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3314, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest