Hirdetés
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- LordAthis: Mission: Imposible? - Együtt 1333 és 1600 MHz, ECC/Non-ECC
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
sziasztok!
már nem tudok hol utánajárni a dolognak, annyira tanácstalan vagyok ezzel a routerrel. mindenhol csak jót olvastam róla, és biztos, hogy jó router, csak én vagyok béna a beállításához.
szóval problémával fordulnék hozzátok, az alapfelállás a kövekező:
WRT54GL @ tomato 1.09-es firmware.
ehhez rá van kötve kábelesen két PC és (hétvégente) wireless-en két notebook. tehát négy gép.
minden szép és jó egészen addig, amíg valamelyik notebook rá nem csatlakozik. ilyenkor mindegyik gépen drasztikusan esik a sebesség olyannyira, hogy a másik laptop rácsatlakozása gyakorlatilag meg is szüntet bárminemű torrent átvitelt.
a linksysinfo-n már elpanaszoltam a bajomat, QoS finomhangolást tanácsoltak, de egész egyszerűen képtelen vagyok megtalálni azt a beállítást, ami minden körülmények között nem is jó, de legalább kielégítő böngészési, és adatátviteli sebességet adna (optimális helyzetben 2 drótós + 2 vezeték nélküli egyszerre csatlakozik) . QoS kikapcsolva, probléma azota sem változott.erősen gondolkodok azon, hogy visszarakom a gyári firmware-t, vagy esetleg bepróbálkozom egy DDWRT-vel, de féleg, hogy tomato-ból ddwrt-t csinálni egyenlő a router-öléssel.
előre is köszönöm a segítséget, körülbelül utolsó reményeim vagytok.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman S2 TG Chieftec 600W
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4120
- ÚJ MSI Katana 15 HX - 15.6" QHD 165Hz - i5 14450HX - 16GB - 512GB - Win11 RTX 5050 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi