Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
LeeFH
csendes tag
sziasztok!
már nem tudok hol utánajárni a dolognak, annyira tanácstalan vagyok ezzel a routerrel. mindenhol csak jót olvastam róla, és biztos, hogy jó router, csak én vagyok béna a beállításához.
szóval problémával fordulnék hozzátok, az alapfelállás a kövekező:
WRT54GL @ tomato 1.09-es firmware.
ehhez rá van kötve kábelesen két PC és (hétvégente) wireless-en két notebook. tehát négy gép.
minden szép és jó egészen addig, amíg valamelyik notebook rá nem csatlakozik. ilyenkor mindegyik gépen drasztikusan esik a sebesség olyannyira, hogy a másik laptop rácsatlakozása gyakorlatilag meg is szüntet bárminemű torrent átvitelt.
a linksysinfo-n már elpanaszoltam a bajomat, QoS finomhangolást tanácsoltak, de egész egyszerűen képtelen vagyok megtalálni azt a beállítást, ami minden körülmények között nem is jó, de legalább kielégítő böngészési, és adatátviteli sebességet adna (optimális helyzetben 2 drótós + 2 vezeték nélküli egyszerre csatlakozik) . QoS kikapcsolva, probléma azota sem változott.erősen gondolkodok azon, hogy visszarakom a gyári firmware-t, vagy esetleg bepróbálkozom egy DDWRT-vel, de féleg, hogy tomato-ból ddwrt-t csinálni egyenlő a router-öléssel.
előre is köszönöm a segítséget, körülbelül utolsó reményeim vagytok.

Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
- Garmin Vivomove 3S Hybrid okosóra Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" WQHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest