- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:19 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lala6
addikt
-
Lala6
addikt
-
xabolcs
őstag
wrt54g v2 meghalt dd-wrt konfigolas utan : [link]
gondolom ez mar megvolt: [link]
szal valszeg elo kell turkalnod a mar emlitett jtag-os leirast ...
hmmm, meg megprobalhatod a fel perces resetgombot, hatha
viszont ha a kezzel beallitott szamitogepeden a ping mellett a tftp is timeout-tal szall el,
akkor sztem sincs sok esely.
jah a resetet mar probaltad
esetleg portscant nyomhatnal ra, amikor a dmz led vilagit, hatha van vmi telnet cucci rajta
ehh, csak ez a nehany - kevesbe segito - otletem van
-
Simi121
aktív tag
Szia! Kapcsolat van a géppel? Probáld fix IP-el, ha van ping akkor szinte mindig újraflashalhető. Szóval ha van ping akkor szed le dd-wrt micro verziót és azzal probáld meg. Tftp progit használj. Kezd el pingelni a routert, a tftp-t állisd be ahogy kell(IP cim beirás és dd-wrt micro flash pontos megadása), húzd ki az áramból a routert majd vissza, közbe figyeld a pinget és amikor elindul a pingelés akkor nyomd meg a tftp-n upgrade gombot. Ha ezzel a verzióval nem megy akkor marad a kábeles megoldás, ha visszaolvasol egy oldalt akkor találsz ott linket, bár ott frimware kiolvasásra akarták használni
, de nem egyszerű dolog. -
Lala6
addikt
Sziasztok!
Meghalt a Linksys WRT54G ver.2 Routerem.
Feltettem rá a dd-wrt-t. Először ment is rendben ahogy kell, bekonfigoltam, működött. Aztán egyszercsak megállt a tudomány. Most villog a routeren a power led, nem enged semmit, pingre nem válaszol. Próbáltam reset-et, de ez sem segített. Annyit vettem észre, hogy ha a reset gombot nyomvatartva dugom be a konektorba, akkor a DMZ led világít (a power továbbra is csak villog), reset gomb nélköli bedugásnál nem világít a DMZ. Próbáltam a gyári firmware frissítő progival feltolni az eredeti szoftvert, de az sem találja a router-t. Tftp szintén nem találja meg.
Erre tudtok valami megoldást? Esetleg nincs valami sorosport(feltenni a szoftot újra) belül a router-ben?
Előre is köszi a segítséget!
Lala -
DPS
csendes tag
Hazahoztam a routert (eddig a szüleimnél próbáltam elosztani a dunawebes netet), az itthoni chello-sat simán elosztottam a PC és a laptop között (egyébként ugyanazzal a kábelt használtam a PC és a router között mint a szüleimnél).
Ergo a dunawebes modem nem bírta a routert, vagy fordítva... -
lacko22
aktív tag
Modemen keresztül jön a net?
Ha igen akkor crosslinkes kábellel próbáld összekötni a routerrel. És a routert is a vezetékes géppel. De lehet csak a modem és a router közé kell a crosslink. Pontosan nem tudom de hátha. -
DPS
csendes tag
-
lacko22
aktív tag
Én pontosan nem tudom mi a hiba de a próbáltad crosslink kábellel. Egyszer haveromnak ez volt a baj. Jól be volt állítva minden csak a kábel volt nem az a fajta.
-
DPS
csendes tag
Szevasztok.
Kellemes húsvétot!
Linksys WRT54G (ver. 7) routerrel osztanám el a Dunaweb-es kapcsolatot.
Helyzet:
A router konfigolva az ISP által megadottakkal (fix IP, megadott subnet mask, gateway, DNS). A router látja az internetet (a router konfig felületén tudok pingetni netes szervereket gond nélkül).
A router DHCP szerverként szépen kiosztja az IP címeket a csatlakoztatott eszközöknek (egy PC kábelen, és két laptop),
192.168.1.150-től (a router local IP-je a default 192.168.1.1).
A munkaállomásokon minden default-ra állítottam (dhcp-n kapják az IP-t és DNS-t), windows és egyéb tűzfalakat kikapcsolam (a routeren is).
Modem, router és PC áramtalanításokon túl vagyok (százszor).
A gépek mégsem látják a netet, sem weboldalak nem jönnek be, sem pingetni nem tudok semmilyen külső szervert, csak a routerig látnak el.
Mit lehetne tenni? -
lacko22
aktív tag
A firmware frissítés után is csináltam resetet, úgyhogy nem tudom hogy pontosan annak a hiánya volt e?
-
San398
őstag
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Én az 1.06 -os verziós Tomato firmware-t tettem fel. Miért lehet az hogy egyszer csak gondolt egyet és jópár oldalt nem lehetett megnyitni a weben. De bizonyos oldalak bejöttek. Amikor hard reset nyomtam neki akkor újra működött. Ez érdekes.
-
kgbrg
tag
A 981-re valaki?
Arra már rájöttem hogy ha DMZ-be rakom a gépet a routerben akkor jó az ftp feltöltés.
De nem akarom igy hagyni.
Mindenkinek jól megy a feltöltés ftp-n dd-wrt-vel? -
lacko22
aktív tag
Szóval nem lehet az a lényeg.
Köszönöm -
And
veterán
-
lacko22
aktív tag
Sziasztok. Az eredeti firmware-t hogy kell kimenteni a Linksys WRT54 GL-es típusból?
-
Dezso33
csendes tag
-
And
veterán
-
kgbrg
tag
Olyan gondom van hogy ha ftp-n töltök fel akkor nem záródik le a kapcsolat. Csak ha a routeren keresztül megy a net. Elmegy 100%-ig megáll és nem megy tovább. Mi okozhatja ezt? Valami beállítási gond? A tűzfalat kilőttem ami a gépen van de akkor sem megy.
Linksys 54 GL rourem van dd-wrt v23 sp2 firmware-el. -
xabolcs
őstag
-
mobal
nagyúr
-
Dezso33
csendes tag
-
veresp
tag
-
Dezso33
csendes tag
Sziasztok!
Firmware frissítés közben hibát írt ki és most a power egyfolytában villog, valaki tudna segíteni? msn: gerg12@freemail.hu -
xabolcs
őstag
ha a kozeledben levo wifire akarsz csatlakozni a routereddel akkor tobbfelekeppen is megteheted egy 3rd-party firmware-el

AP + WDS:
mind az osszes routernel/ap-nal konfiguralni kell, nem nehez, de konnyen lehet vele gyorsan sokat szivni
hatotavolsag ketszerezodik, keresztmetszet felezodik, a routeredre vezetekkel, vezetek nelkul is lehet csatlakozni.
client:
a routered atvalt ''halozati kartya'' modba
lesz egy vezetek nelkuli kartyad
amire csak utp-vel lehet csatlakozni (hiszen a wlan resze ''foglalt'')
a legkonyebben nekem ezt sikerult konfigolnom
client bridge:
ugyanugy mint elobb, itt sem tudsz csatlakozni wifivel a routeredre, csak is vezetekesen.
a kulonbseg annyi, h ilyenkor a routeredre kevesebb szerep harul: o csak osszekapcsolja a ket halozatot
a dhcp, dns, stb keresek mindegyiket a fo router fogadja, s szolgalja ki.
itt is csak a routeredet kell konfigolni (alapesetben)
-
And
veterán
-
mobal
nagyúr
-
And
veterán
Access pointként alapban működik, hiszen a router wireless portja a LAN felől gyakorlatilag egy AP. Ami neked kell, az a kliens-híd mód, amit tényleg csak külső fw-rel tud a router, de akkor is csak a LAN-portokon tudod használni a wlan-felől érkező netet (tehát rádión továbbosztani nem tudod).
#969: Az internet / WAN-port felőli pingelést külön tudod engedélyezni, emlékeim szerint a gyári firmware-rel is (dd-wrt -nél biztosan így van), és default beállítás szerint ez le van tiltva, ami nem is baj. Ez viszont nem függ össze a port forward-dal. A gépen, amelyre a portot irányítottál, fix IP van beállítva, vagy a router oszt ki neki egyed DHCP-n? Ha az utóbbi, akkor nem árt beállítani, hogy (MAC alapján) a belső gép mindig ugyanazt a címet kapja a routertől. -
mobal
nagyúr
köszi de nemértem.
akkor thibor féle fw csere után acces pointként hogy lehet használni?
vagy mi? -
Rez_Grof
őstag
-
veresp
tag
Sziasztok!
Tegnap vetem egy Linksys WRT54GL routert eddig nagyon jól működik, de vannak vele problémáim, amelyek gondolom a rossz beállításokból adódnak.
- Nem tudom ping-elni a router külső IP címét.
- Az egyik gépen eddig működött egy szolgáltatás egy X portszámon. Hiába állítom be a port forwarding-nál, nem lesz elérhető.
Gondolom a 2 hiba összefügg egymással.
Mi lehet a baj? -
mobal
nagyúr
sziasztok!
lehet ebből a routerből acces pointot csinálni? (tudtommal igen) a található wlan netet kéne szétosztani
-
mobal
nagyúr
-
Hidó
tag
Sziasztok!
Gyári firmware van a WRT54GL-on.Nincs valakinek véletlenül egy részletes leírás a beállításokról magyarul?
THX -
Norbi27
aktív tag
-
mobal
nagyúr
-
Hidó
tag
-
Gyuke
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy elég nagy problémám. WRT54GL routert használok és egyszer csak behalt rajta a vezetékes rész. Ethernet 1-es rész állandóan világít, ha abba a csatlakozóba dugok kábelt a gép nem érzékel semmit,ha a többibe akkor meg állandóan csatlakozni próbál,de nem történik semmi. Wlan még működik. Tomato firmware van rajta és a device listnél két vlan1-et írt ki egy darabig de már csak egyet. Hardware-es hiba lehet vagy csak a firmware bolondult meg? Újraindítottam meg reseteltem is de az 1ethernet állandóan világít pedig semmi sincs oda dugva. Köszi,remélem tudtok segíteni. -
Norbi27
aktív tag
Sziasztok
Kb. 2 hete vettem egy Linksys WRT54GL routert. Tomato firmware-el használom. Minden tökéletesen működik, csak este, ha többen torrentezünk nagyon lassú a böngészés.
Feltettem egy képet a qos beállításairól: [link]
Légyszi nézze át valaki, hogy mit nem jól állítottam. Azt akarom ,hogy a böngészés nagyon gyors legyen. A többi nem számít. A netem ADSL 7200/560k. Azt vettem észre, hogy ha online videót nézek, nem tudja folyamatosan lejátszani. A sebességgel nincs gond, ha ftp-ről töltök, kb 880 és 900 k közt jön le és 65-70 közt fel. Viszont ha pl. egy HD video trailert nézek, 480-as felbontásban még jó, de 720 és 1080 as felbontásban nem tudja folyamatosan lejátszani a quicktime, pedig a gépem és az internet sebessége is elég gyors hozzá.
A sebesség beállításokat próbáltam scripttel is megadni, de az sem jobb mint a tomato qos beállításai. De az is lehet, hogy a script generátort sem jól állítottam be.
Írja le valaki nekem, hogy mit kell beállítani.
Azt ne írjátok, hogy próbáljam másik firmware-el, mert kipróbáltam a többit is, de a tomato tetszik a legjobban.
Köszönöm -
Balage85
aktív tag
-
xabolcs
őstag
-
giba
tag
Szasztok.
Kérdésem az lenne hogy mit tegyek ha van egy wrt54gs routerem adsl modemem
és a net mostanában teljesen leáll. Észrevettem hogy leginkább akkor ha a utorrenttel töltök le. egy ideig tölt de reggelre mindig megfagy a router. Szokott ilyet csinálni többször de nem tudom miért. Melegedni nem melegszik.
Ha router kikapcs és bekapcs akkor megy minden rendesen újra. (ezért gondolom hogy router lehet a hiba) Firmware 1.50.5
Nézegettem a utorrentet a neten de nem találtam semmi ilyen fajta hibáját.
Volt valakinek ilyen hiba?
Mit tegyek?
Köszi -
Hidó
tag
-
Buvana
aktív tag
Jajj, hogy meg ne kövezzenek, GS-t v5.0 alatt kell választanod. Az még nyerő széria.
-
Buvana
aktív tag
-
Hidó
tag
Sziasztok!
Nos,nagyjából végigolvastam a topicot és teljesen összezavarodtam.Én ehhez a roter dologhoz teljesen láma vok.Nagyon tetszik,h itt egyes emberek nagyon vágják ezt a dolgot.Irigylésre méltó.
Én akkor sem tudom eldönteni,melyik lenne jobb a GS ill. a GL.Nálam egész nap megy az Azureus.Sokat töltök le ill. fel.Igazából egy asztali pc egy noti és egy PDA menne a roter-ről.Ennek tudatában tudna segíteni valaki?Melyik is legyen?
Köszönet

-
Balage85
aktív tag
Hali!
A segítségeteket szeretném kérni pár dologban.
Tomato driver van fent.
Hogy lehet azt beállítani, hogy a kábelen rákötött gépeket vhogy megkülönböztesse? Mert most a device list-ben mindegyiket br0-al jelöli, és a grafikonon nem tünteti fel külön.
A másik az, hogy néha ugyanitt a device listben rengeteg vlan1 jelenik meg a szolgáltató ip címeivel, de mind különböző. -
JockeyEwing
aktív tag
Ha WinXP-t használsz (Profot), akkor kapcsold be a Vezérlőpult/Rendszer -ben a Távoli asztal szolgáltatást, és engedélyezd a Win tűzfalon is. Ezenkívül még nyitni kell a routerben egy portot neki, TCP 3389-est. (ez csak akkor működik ha a WinXP-ben van felhasználói fiók, aminek jelszava is van)
-
ftc
nagyúr
-
ftc
nagyúr
-
xabolcs
őstag
-
ftc
nagyúr
egy kis gond......visszaraktam a gyári legujabb firmwaret és nem megy a net a routeren keresztül.....
-
xabolcs
őstag
pontosan mit is csinal ez a hosszu reset?
mert nekem mintha elfelejtette volna a bootwait-et vmelyik fwtol kezdve
bw alatt azt ertem h amikor ujrainditottam webfeluletrol a routert akkor a kotelezo timeout utan 64es ttl atvaltott 1000-re, s ilyenkor lehetett a tftp-t inditani.
mostmeg rogton visszajon a 64es ttl, es persze a tftp se tud mit csinalni
otlet? -
neoyoli
csendes tag
szep yo reggelt!
mukodott a hosszu reset, nagyon koszonom X1000;) -
Simi121
aktív tag
-
gedikart
aktív tag
-
neoyoli
csendes tag
sziasztok,
az a helyzet, hogy a wrt 54gl-re felraktam a tomato 1.05-ot, amivel jol mukodott... azutan pedig a dd-wrt v23 micro generic-et, es most a bongeszo nem talalja a routert, igy vissza sem tudom rakni a tomato-t. barmi otlet? aki segit, annak 1000 koszonom!
[Szerkesztve] -
gedikart
aktív tag
Hello, érdeklődöm Tomato fw-ben pár dologról:
Wireless Ethernet Bridge módra van beállítva.
Status, Overview menüben a beállított csatorna mellett mindig keres, Scan. Ezt ki lehet vhogy kapcsolni? Miért keres a csatornán mindig?
Advenced, Wireless menüben Preamble Long/Short mire szolgál?
Köszi! -
dscholtz
tag
Sziasztok!
Van egy WRT54GL routerem, az lenne a kérdésem, hogyan tudnám elérni a gépemet a legegyszerűbben neten keresztül? Szeretnék munka közben is töltögetni
Köszi! -
Simi121
aktív tag
-
neoyoli
csendes tag
sziasztok!
tud valaki segíteni, hogy a wrt 54gl routert lehet használni vevőként vagy csak jeladó?
köszi a választ előre is! -
Integra
titán
-
koppany7
csendes tag
-
Norbi27
aktív tag
Szerintem modem hiba lesz. Próbáld meg a modemet közvetlenül a géphez csatlakoztatni, router nélkül. Ha így is szakadozik, akkor modemhiba, ha nem akkor vagy a router vagy a wifi kártya hibás. Azt nem írtad, hogy milyen modemed van, és hogy milyen wifi kártyát használsz. Ha több gép csatlakozik a routerhez, akkor próbáld ki őket egyesével
-
DBasseros
csendes tag
sziasztok! nemtud h volt e már róla szó vagy hasonló eset (nézzétek el lécci kicsit sok a komment nemakartam végigolvasni) h kapcoslódási hiba a routerrel kapcsolatban vagy h ledobáll a net! ilyen routerem van már ideje! eleinte tökéletesen működitt! az utóbbi pár hónapban (hozzáteszem mióta a t-online lett a kiszoolgáló) soxor van h nemhogy ledob a net hanem egyszerűen vissza se enged csak akkor ha az Adsl modemet ki és be kapcsolom és megvárom amíg feláll! a router nemjelez hibát, normálisan beenged a kezelőfelületre! csak éppen a statusnál kiírja h DISCONNECTED! rányomok h connect és tölt! 2x-3x eljátsza utána kiírja h nem kaptam IP címet a PPPoE serverről! vagy vami ilyesmi! lényeg h sikertelen! a telefonnal semmi gond! a kábelek mind 1 szálig kicseréltem! vettem gyárikat! a router üzemel! valami 5lete nincs valakinek? létezik h szolgáltató hiba? nemrég felhívtuk őket és közölték h nem náluk van a gond merth ők csatlakozni sem látnak minket! mellesleg az ADSL modemen az ADSL act nevű lámpa szakaszosan, periódikusan mindig ugyan olyan hosszan villan fel ha nincs net! lécci írjátok meg ha van valakinek 5lete! előre is köszi!
-
Gordiann
őstag
Nah oké. Köszönöm. Sikerült már beüzemelni is .
GL-t sikerült szerezni.
Tudom, hogy már sokan kérdezték, de elolvasva a topic egy részét nem sikerült rájönnöm, hogy melyik firmware az esetleges nyerő példány...tudnátok adni vmi linket, meg telepítési útmutatóhoz linket?
THX
-
DjKoxi
senior tag
-
Buvana
aktív tag
-
Gordiann
őstag
-
Gordiann
őstag
Üdv!
Ma vettem egy WRT54 GL router-t, és azt mondták rá, hogy 7-as verzió, és hogy ezt nem lehet frissíteni!! Igaz ez? Vagy ez hülyeség? Tehát nem G, hanem GL!!!
Köszönöm
Gordiann
szerk: a boltos hülye, vagy az én emlékezetem? Én úgy olvastam, hogy G-nél van v7, nem pedig GL-nél...
[Szerkesztve] -
Batman
őstag
-
Jadro
veterán
Nem is kell egész nap mennie. A sok kapcsolat fagyasztja be. Ezeket kell átírni:
''Go to the Web-Admin and log in
Go to 'Administration'
Go to 'Management'
Enter the following values at 'IP Filter Settings'
Maximum Ports: 4096
TCP Timeout (s): 90 or 120
UDP Timeout (s): 90 or 120 ''
Én 120-ra állítottam.
Ezenkívül volt még valami amit 1492-re átírtam de most nem tudom mi. Nincs kéznél a router, melóhelyen vagyok.
Ezek átírása után egy reset sem kellet már. -
Batman
őstag
-
Jadro
veterán
-
Batman
őstag
Őszintén nem iazán vagyok megelégedve a dd-wrt firemware teljesítményével.
Rengeteg hasznos funkció, és beállítási lehetőség, de állandóan belassul a hálózatom miatta, a router 1-2 napi működés iszinyatos lassu lesz a router oldalát is percekbe telik mire el lehet érni.
Csak egy reset segít rajta utána megint ugy megy ahogy kell, de x idő múlva ismét lelassul.
Más is tapasztalta ezt a jelenséget? -
And
veterán
-
kiskakas
senior tag
ismerősöm hp notijába van ilyen wlan kártya (ill emlékezetből írom,de 99%,h ilyen.)
Ott azt csinálja,h bármilyen driverrel és beállítással, fixen 54mbittel csatlakozik,tehát nem csökkenti dinamikusan a sebességet, ezért szakadozgatott.
Másik notival, (broadcom wlannal benne) hibátlanul ment, ill hp fórumon is olvastam hasonló problémát. -
DLDKox
aktív tag
-
quby
őstag
Hali!
Most cseréltem notit és nem az igazi a wifije!Használ valaki intel pro lan 2100 mini pci adaptert?Olyat csinál hogy megy a net rendesen de hálózati másoláskor 20 30 MB nál nayobb fájlok esetén 1 pillanatra megszakad a kapcsolat és ezért megáll, majd IP-t frissit és ujra csatlakozik de a másolás megszakadt!
És a max sebesség 500-600k, ugy hogy a jel erösség/minöség kiváló 
Régi ralink karival nem vlt gond!
Amugy dd-wrt
5let??Gyári dell driver!
[Szerkesztve] -
CWorm
aktív tag
Azt hiszem, hogy talán alapállapotban be van kapcsolva a wireless, legalábbis hétvégén mi egy új GL routert bütyköltünk, azt nem tudom, hogy a tulaj a megvétel óta ő maga kapcsolta-e be a wifit, mert már 2 hete megvette, csak most állítottuk be, de egy párszor kellett rajta hard resetelni (ez ugye mindent alapbeállításra tesz) és akkor utána be volt kapcsolva alapből a wireless rész.
-
DLDKox
aktív tag
Valaki nézze már meg légyszives nekem, hogy alap állapotban be van-e kapcsolva a wireless résza a routernek és lehet-e rá kapcsolódni.
-
-FreaK-
veterán
-
xabolcs
őstag
hi mindenki,
elore is bocsanat, de nem olvastam vegig a forumot
DD-WRT v23 SP3 (01/15/07) std van fenn a wrt54gl v1.1-emen,
s be akarok allitani egy nevet a modemnek
tehat, h ne csak a 192.168.100.1-en lehessen elerni, hanem pl a http://modem -en is
ja es persze mindezt a routeren akarom, nem akarok az osszes kliensgepbe belenyulni
startupscript:
echo 192.168.100.1 modem >> /etc/hosts;
admin. / services ful:
dnmasq-nal:
dnsmask - enabled
local dns - enabled
additional ... - ures (elvileg by default olvassa a /etc/hosts fajlt)
otlet?
hasonlokeppen szeretnek tobb nevet is a routernek
szinten lehetne?
tipp1:
beirom static ipbe a macadresst, ipt meg a nevet ...
de sztem ez nem eppen igy kellene
meg ez sztem nem muxene a router atnevezeseben
tipp2:
a /etc/hosts fajlba mindent beirhatok, csak a dnsmasq-t kellene rabirni, h hasznalja!!!!
elore is kosszep! -
hp 20
csendes tag
okés köszi az infót és a következő kérdésem akkor az hogy hasonló kategóriában ami jó is lenne netmegosztós wifi routert tudsz e mondani
-
DLDKox
aktív tag
-
And
veterán
-
hp 20
csendes tag
először is bocsi a gagyi kérdésért
WAP54G routert szeretnék venni és lenne 1 nagyon fontos kérdésem
WAP54G routeren PPPoE t lehet állítani alapból v csak firmware updateval?
alapból csak statikus és dinamikus ips csatlakozási lehetőség van benne -
DLDKox
aktív tag
-
kiskakas
senior tag
-
DLDKox
aktív tag
Sziasztok !
Olyan kérdésem lenne, hogy alap állapotban be van-e kapcsolva a wireless a routeren.
Azért kérdezném mert 1ik barátom szeretne venni routert Amerikába és 1általán nem ért hozzá és én konfigurálnám be neki persze csak akkor tudom, ha wireless be van kapcsolva és open shareden van. Valamint melyik típust ajánlanátok neki? Én a WRT-54GR-t néztem ki mert neki még a szine se mind1 ;) -
ticzi01
aktív tag
Sziasztok!
Végigolvastam helyel közzel a topicot.
Nekem van egy WRT54GS ver 4.0 ás routerem.
Olyant keresek aki feltette a hack frimware-t tényleg látható volt a jelerőság növelése?
Nomeg esetleg honnan tudom letölteni.
Mielött rátaláltam erre a fórumra leszedtem innen http://www.thibor.co.uk/ és lehet hülyeséget csináltam wifin elkezdtem felrakni mert a router nem nálam van! Egyáltalán wifirol lehet frissiteni?
Meg leht rosszul olvastam amikor frissiteni akartam a router menübe hibát írt ki rossz a frimware címszóval.
Valaki esetleg ha tudna segitsen holnap meg még megkukkantom este.
Köszi sziasztok -
Batman
őstag
QoS kikapcsolása után érezető volt a különbség, de a probléma az hogy nem csak egy gépen kellene a sávszélt szabályozni, hanem több gép is csatlakozik a routerre mint kábelen mint wifin.
Valami olyan megoldas kellene amivel a routeren magan szabályozhatom az egyes portokra jutó sávszélt és prioritást, de nem lassítja be használhatatlanul az egészet. -
Jadro
veterán
-
Flashcash
Közösségépítő
-
Batman
őstag
Szerintem a frissítés során teljesen jól jártam el, a QoS be van kapcsolva , ezzel próbáltam megoldani, hogy mi milen priorítással mennen , de ha ez ennyire megolni az egészet akkor kikapcsolom.
Van esetlég más mód arra, hogy bizonyos alkalmazások sávszélességét korlátozzam?
előre is köszi
üdv -
Flashcash
Közösségépítő
-
Batman
őstag
Hellosztok!
Van egy linksys wrt54g v5-ös routerem feltettem rá a dd-wrt v23 sp2-es micro fw-t és azóta hihetetlen lassu a routerem.
Pl ha töltök valamit és ha 50%-ra teszem a sávszélt ,hogy annyival töltsön a router válaszideje akkor is percekben mérhető, nemhogy külsős oldalakat de magát routert is percekig kell várni mire el lehet érni vagy egyáltalán be se jön a kezelőfelület.
Kb ugyan ez a helyzet ha több gép használja a netet egyszerre , nem a sávszélel vana goond mert az nincs kihasználva , hanem a router nagyon lassan dolgozik valamiért, de nem tudom miért!
Lehet csak valami beállítási probléma?
Más is tapsztalta ezt? -
Goose-T
veterán
-
Glottis
senior tag
A tomato fw-en másnak működik az ipkg csomagkezelő? :/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
● Olvasd el az összefoglalót!
- Diablo IV
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- Xbox tulajok OFF topicja
- Honor 600 – kezes, kitartó, költséges
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Többet gyárthat a jövőben a drágább GeForce-okból az ASUS
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- További aktív témák...
- Szabad személyre 2.0 LANCOOL 216RX Black ÜRES Gépház Ingyen MPL
- Apple Watch Series 11 46MM Sport Space Grey Színben 2027.12.23-ig Media Markt Garancia
- Asus TUF Gaming A15 (FA506IU) Ryzen 7 4800H / 16GB / 512GB / GTX 1660 Ti / 144Hz Felújítva!
- Asztali PC , i7 9700 , RX 6600 , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- i7-4790K / GTX 1070 8GB / 16GB RAM / 2x SSD Alkatrészként vagy javításra
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- GAMING PC! Intel i5-14600KF / 9070 XT / 32GB DDR5 / B760 WIFI / 1TB NVMe / 850w! BeszámítOK
- MSI Gaming Thin 15 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4060 - 2,5 év gari
- AKCIÓ! Intel Core i9 12900KF 16 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
köszi!

amire csak utp-vel lehet csatlakozni (hiszen a wlan resze ''foglalt'')
vagy mi?

És a max sebesség 500-600k, ugy hogy a jel erösség/minöség kiváló