- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
HIJ
őstag
Na senkinek nincs ötlete, hogyan tudom használni a router Wifijét úgy, hogy az azon csatlakozók ne férjenek hozzá a LANhoz, csak az inernethez? Tehát mint egy HotSpot -ként működjön.
HIJ -
Genesis87
tag
Sziasztok!
Gondolkodom azon, hogy veszek egy wrt54gl típusú linksys routert. Úgy szeretném használni, hogy a nappaliban lévő Asus wl-500gP routertől küldené vezeték nélkül a netet a linksys router felé, amihez vezetékkel lennének hozzákötve a szobákban lévő gépek (de elődorulhat, hogy linksysről Asus-ra lenne a megvalósítás).
Ehhez átjáró módra vagy AP módra van szükség
Kérdésem az lenne, hogy ez megvalósítható-e ezzel a típussal.
üdv.:
Zoli
Application Translator Team a szoftverhonosító csapat[link]
http://apptransteam.extra.hu
[Szerkesztve] -
HXY
addikt
Eladó egy Linksys WRT54GL router. Az Extrem Digital-ban fél éve közel 20ezer
Ft-ért. Teljesen új állapot, doboz, CD, gyári software. Van még rá fél év garancia.
Ár: 13.000 Ft Tel.: 0670-360-9757 Budapesten bármikor átvehető pl. a Blahán. -
ngabor2
nagyúr
-
Joel69
tag
Sziasztok!
Vettem egy új WRT54GL-t, és az a problémám vele, hogy zsinóron nem tud kommunikálni a géppel. A router, a zsinór, a hálókártya egyaránt le van tesztelve, és jók. Az IP cím osztogatásával lehet a baj (pingelés sem megy). Mi lehet a megoldás?
Köszönöm -
And
veterán
Nem akarnálak elkeseríteni, de a MAC-szűrés hatása közel nullával egyenlő (különösen úgy, hogy csak néhány címet zársz ki), és hamis biztonságérzetet adhat. Ha nem hozzáférhető kapcsolatot szeretnél, használj kulcsolt titkosítást, lehetőleg WPA-t, manapság szinte minden eszköz ismeri. E mellett a MAC-szűrésnek már értelme sincs sok.
#1889: Kösz, mostmár ezt is tudjuk. A DD-WRT -ben csak egyfajta van, és a v23 verzióig bezárólag csakis AP-mód mellett aktiválható. A ''Lazy WDS'' meg sosem volt teljesen tiszta..
-
Kutya1
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is van egy WRT54, nem csinaltam semmi firmware trukkozest, csak meghagytam a gyarit.
Beallitottam a MAC cimek szerinti szurest, permit only. A listaban pedig megadtam az engedelyezett gepek cimeit. Ennek ellenere mas cimu gepek is bejelentkeztek! Ez hogy lehet?
Most ideiglenes megoldaskent azt csinaltam, hogy kikapcsoltam ezt (disable). Aztan wifi helyett kabellel csatlakozva mentem bele a konfigba. Majd a MAC szurest Prevent-re allitottam, es a korabban azonositott ''betoro'' gepek MAC cimeit adtam meg, hogy kitiltsam oket. Ez remelem, hogy mukodni fog.
Nem akartam wap, wep, stb titkositasokat hasznalni, mert kulonbozo wifi adapterekkel is be akarok jelentkezni, es nem tudom, hogy mind tudja-e mindegyik verziot (persze elvileg kellene). A masik ok pedig az, hogy egy-ket repeatert is hasznalok jelerositonek, es annak az autoconfig-ja csak a titkositas nelkuli modon egyszeru: gombnyomasra beallit mindent. A repeaterek konfigjat is lehet elvileg web feluleten csinalni, de azt meg nem tudtam megcsinalni.
Na, igy maradt a titkositatlan uzemmod, de MAC szurest azert megis akartam csinalni.
Koszi a tippeket!!! -
kiskakas
senior tag
And,
Tomatonal 2 féle wds van, egyikben fixen megadod,h milyen MAC-et akarsz wds-elni, ill van a lazy wds, ami elvileg automatikusan megtalálja a ''párját''. Utóbbi nekem sehogyse ment, viszont ha sima WDS módba raktam a routert és fixen beállítottam bármilyen AP mac-jét (titkosítással, vagy nélküle), akkor tökéletesen működött a jelismétlés. -
jamye
csendes tag
válasz
horcsab #1884 üzenetére
Szia!
Bár a T-kábel szolgáltatást nem ismerem, elég valószínű, hogy a router MAC címe miatt nem kap IP-t a szolgáltatótól. Be kell klónozni a hálókártyád MAC címét a Routerbe.
Tomato alatt a következőképpen megy:
Advanced/MAC Address aztán a WAN port melletti Clone PC gombot megnyomod, majd alul a Save-et. Ha nem írja át automatikusan, akkor kézzel megteheted. -
eziskamu
addikt
Nehogy GS-t vegyél, mert a mostanikaban már kevés a flash/memó a legtöbb alternatív firmware-hoz, és talán a prockó is más. Speedboostert meg a GL is tud az összes nem gyári firmwareval. De amúgy is csak 10k feletti árkategóriájú wlan karikkal tudod kihasználni, már ameilyik ismeri a 125 Mbites üzemmódot.
-
Rapid
aktív tag
Emberek!
Régi márkásSurecom routerem haldoklik. GL ill GS-ben gondolkodom. Sajna mostanság kevés időm van olvasgatni. Segítsetek a választásban! Házban használnám (két szintes) GS tudom talán nagyobb hatósugaru...? Megfelelő fogadóval tényleg gyorsabb a GS a GL-nél, vagy ez csak reklámfogás ezzel a speedboosterrrel vagy mivel?
Vagy ezt vagy azt venném a héten.
Köszi -
horcsab
csendes tag
Hi All!
A következő a problémám. WRT54GL v1.1 router + Tomato 1.07 firmware. A WAN oldalról tkábeles net jön de nem kap IP-t? Mi lehet a gond? DHCP van a WAN oldalra beállítva. SOS kellene a segítség. -
válasz
Hammon Serra #1879 üzenetére
Ki lehet íratni a kapcsolódot kliensek mac címeit. Most konkrétan nem tudom melyik menüpont alatt.
-
Hammon Serra
senior tag
Azt hogy tudom megnézni, hogy valaki használja-e a hálózatomat?
-
Hammon Serra
senior tag
Azt hogy tudom megnézni, hogy valaki használja-e a hálózatomat?
-
And
veterán
válasz
kiskakas #1870 üzenetére
A WDS-linkhez nem kell véletlenül beállítani mindkét routeren a másik / többi eszköz MAC-címét? A Tomato FAQ ezt írja, és DD-WRT alatt is így működik. A Tomato Wikibooks viszont említi, hogy ott két külön 'WDS' wireless-mód áll rendelkezésre: natúr WDS és AP+WDS. A WDS-repeater módot mindenesetre utóbbira érti, a hagyományos WDS a leírás szerint a 'wireless bridging' funkciót látja el, tehát az nem (?) tesz lehetővé vezetéknélküli jelismétlést.
Külön irányokban (pl. egy irányított külső antennával ráakaszkodni egy AP-ra és a második csatlakozón egy körsugárzóval lakáson belül szórni) biztosan nem működik egyik sem. -
HIJ
őstag
Üdv!
Azt milyen beállítások módosításával tudom elérni, hogy egy DD-WRT v23 SP1 firmware -el rendelkező v1.1 router jelszórását lerontsam. Az lenne a cél, hogy egy fallal odébb már nelehessen fogni. Ahogy itt láttam a Xmit Power -el kéne szórakozni, de nálam ez abszolute nem változtat a jelen. Tehát 0-án is ugyanolyan mint magasabb értéken. Tud erre valaki valami jó trükköt?
Előre is köszi!
HIJ -
Rellind
senior tag
Emberek!
Van traffic filter a WRT54G/GL -ben?Nem találok semmit,hogy milyen opciói vannak...vagy béna vagyok... Előre is kösz! -
And
veterán
válasz
Norbi27 #1867 üzenetére
Igen, WDS-sel lehet repeatert csinálni, de a WDS-link kialakításához mindkét routert fel kell konfigurálni. Ha az elsőhöz is hozzá lehet férni, akkor ok. Másrészt az antennák WDS-nél sem lesznek szétválasztva, tehát ugyanúgy egyidőben csak egy antenna használható vele (nem lehet két irányba két külön sugárzót tenni a routerre).
-
And
veterán
válasz
tomimidi #1860 üzenetére
Több helyen írják, hogy a 4.30.9 -es Linksys firmware a GL v1.0-ás mellett jó a v1.1-es hardverre is, a két hw-verzió teljesen szoftverkompatibilis.
[link], [link], [link].
Mod. #1861: A fonera-témában sajnos nem vagyok otthon, de ezt jó tudni. Egyébként melyik az a router? Mert ha jól tudom, régebben többféle típust is terjesztettek. Ja, és ezek a duplamodulos cuccok ismerik a 802.11a szabványt is?
[Szerkesztve] -
tomimidi
tag
Linksys WRT54GL 1.1-hez honann lehet a gyári, vagy újabb firmware-t leszedni?
A linksys.com-on csak az 1.0-ás választható.
[link]
Ha jól emlékszem 4.30.7 volt benne, de 1.0-ra már van 4.30.9 is.
Thanx- -
Hammon Serra
senior tag
heép!
12 óra folyamatos működés után leállt.
Az átjáró nem működik hibajelenség áll fe,t.Már ptóbáltam resetelni ,újratenni semmi..
VAn valami ötletetek?
Router nélkül van netem. -
Hammon Serra
senior tag
válasz
Hammon Serra #1857 üzenetére
Bocsi.
Rájöttem -
Hammon Serra
senior tag
Sziasztok!
Egy WRT54G-D2- nél, hol tudok beállítani jelszót azoknak akik csatlakozni szeretnénk a hálózatomra? -
And
veterán
Ezt WRT54G-sorozatú routerrel szerintem nem fogod tudni megoldani. Nincs olyan, hogy egyik antennán veszel, a másikon meg csak adsz. (Illetve DD-WRT - és gondolom más okos fw-ek alatt is - fizikailag létezik ilyen beállítás, de azzal sem elérhető az általad vázolt topológia.)
Ehhez egy sima (nem WDS) repeater kell, de ott sem választhatók külön az antennák, és a sávszél feleződni fog. A másik megoldás egy újabb kliens / AP beszerzése, vagy egy dupla rádiómodulos routeré, ami mifelénk meglehetősen ritka. -
MarKoo
addikt
Szeretném a Linksys WRT54GL routerem arra rávenni, hogy az egyik antennán a D-Link router jeleit fogja, és a másik antennáján pedig házon belül továbbítsa egy másik gépnek. A legújabb tomato firmware van rajta. Van erre valamiféle lehetőségem? És ha igen, hol találom meg?
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider #1852 üzenetére
nálam csak dd-wrt felület van, ott a tárcsázási beállítások oldalán van, ott meg lehet adni a dns-eket. valszeg a gyárinál is.
-
Cyberslider
őstag
válasz
ngabor2 #1851 üzenetére
Igen, a router fellép a netre, háló is van. Megy is a net, már-amikor. Aztán rákatt vmi oldalra, nem gyün be. Frissítésre talán.. Szóval elszórakozgatunk.
DNS-ek viszont nincsenek belőve a routerben külön, azt pontosal hol kell, ezekszerint szükség lehet rá? Ezt az 1-et nem próbáltam ki..
Az a baj hogy most nincs itt a router, de szólok az érintettnek és ki tudjuk próbálni csak most nem látom a config felületet pontosan merre van ez a beállítás.. -
ngabor2
nagyúr
válasz
Cyberslider #1848 üzenetére
a router tárcsáz? annál megy a háló? dns-ek be vannak állítva benne?
-
xabolcs
őstag
válasz
Cyberslider #1848 üzenetére
csak tipp
nezd meg, h a routernek be van-e allitva statikusan a szolgaltato nameserver gepeinek az ip cimei. ha igen, akkor szedd ki, vagy ellenorizd le es szukseg eseten korrigalj
csak mert en is hasonlo tunetektol szenvedtem, mikor szolgaltatot valtottam a router alatt
egy probat meger -
Cyberslider
őstag
Hi all, van 1 kis problem!
Vettünk egy WRT54GL-t.
T-online 4mbit, két gép, egyik kábelen, másik wlanon.
A hibajelenség, gyári, ill. mástipusu fw-vel is (most a 09-es legujabb gyári van fent) ugyanaz.
A lapok hol bejönnek, hol nem. DNS hibát ír ki általában. Frissítgetéssel néha jó lesz néha nem. Borzasztó.
Másik routerrel, illetve a modemmel minden jól megy, igaz a másik router másban rossz, (wlan rész ledobja magát és bontja a kapcsolatot) ezért lett kicserélve erre a Linksys-re. Itt a wlan rész kiváló, mégis router hibára gyanaxom,csak a fentebb említettek miatt furcsálom, dehát Murphy ugye..
Próbáltam szűz rendszeren is, u.a....
Mi lehet a gond?Router? Lehet vonal (szolgáltató) hiba? Mondjuk ezzel a routerrel vmi nem klappol, bár ezt kötve hiszem... Ehh.... Tanácstalan vagyok, most vigyem vissza a routert 2 nap után?
-
Rommel6600
őstag
A WRT54G az egy sima router, a WRT54GL (A nevében az L a linux-ra utal) szabad forráskódú firmware-t használ, amit bármikor lecserélhetsz, firmwaretől föggően jobbnál jobb tulajdonságokkal felruházva ezáltal a routeredet (QoS, timeoutok állíthatósága stb). A WRT54GS (A nevében az S a parasztvakító Speedbooster opcióra céloz), pedig lényegében ugyan azt tudja mint a sima, csak megtoldva a Speedbooster nevű opcióval, amit ráadásul csak ilyet támogató Linksys kártya képes kihasználni, és nagyon érdembeli változást nem is okoz.
Véleményem szerint a legjobb vétel a WRT54GL, amit kis hozzáértéssel, egy nagy tudású routerré lehet változtatni egy firmware cserével, amivel a nagyobb márkák drágább (és elsősorban nem otthonra szánt) routerei mellett is megállja a helyét.
Ha viszont nem értessz hozzá és/vagy nem akarod piszkálni, csak egy jó router kell, a sima WRT54G is megfelelő választás. -
roxan
senior tag
Bocs, de sajna nincs időm végigolvasni az összes hozzászólást.
Holnap kéne vennem egy wireless routert, és a linksyst néztem ki, de nem tudom, mi a különbség a három -WRT54G/GL/GS- között. Annyit sikerüt kiderítenem, hogy az L Linux firmware-s, az S meg Speedbooster-es. De csak ennyi lenne, mert a legdrágább az összes közül a sima G-s.
Rox, -
hzcs
senior tag
válasz
siemensguru #1838 üzenetére
administration/maximum ports-t tedd át 4096-ra.
-
Fboy
aktív tag
Helló!
Azt, hogy tudom beállítani, hogy bizonyos programot/direct connectet blokkoljon csak a router? Az access restrictions-nél nem találtam ilyet, illetve nem tudom melyik lehet az a blocked services-nél. Konkrétan a dc++-t akarom blokkolni az egyik gépen. -
-
Mateee
tag
válasz
siemensguru #1836 üzenetére
Köszi, mostmár megy.
Én is későn néztem rá a ddwrt honlapjára mert kiadtak egy újabb verziót, így most megprobálom azt rárakni erre.
Na sikerült felrakni az újjat is.
Neked nem a torrent lassította le a ddwrt-et? A forumba sok torrent-ddwrt problémát olvastam.
[Szerkesztve] -
Mateee
tag
Sziasztok.
Felraktam a ddwrt mini csomagját de utánna már nem tudok belépni a routerbe, nem fogadja el a név+jelszómat.
Van valami külön jelszó ilyenkor a ddwrt-nek? Az admin, admin-al probálkoztam de azzal se engedett be.
Közbe annyi változott, hogy mostmár a webes felületét se tudom elérni mert a 192.168.1.1-re nem hoz be semmit.
Kell még frissités után csinálni valamit a routerrel?
ELöre is köszi -
siemensguru
csendes tag
Sziasztok!
Volna egy kis problémám, és kellene segítség. Van egy WRT54 GL-es készülékem és ráraktam a DD-WRT szoftot. Betettük a rendszerbe miután konfiguráltuk és minden nagyon jól müködött, de egy idő után elment a net, vagyis annyira belassult, hogy a router webwes felületét sem lehetett elérni. Van valakinek tippje hogy mi okozhatja?
egyébként az SP2-es vátozatnak a filejait raktam fel, először a minit, majd a generic.bint.
Minden segítségért hálás vagyok!
Üdv! -
cloud2
tag
szerintetek van-e lehetőség wrt54gl tomato firmwarre olyan scriptet írni, ami az egyik ethernet portot (a 4-ből) monitorozná folyamatosan, és ha az lehal, akkor küldjön emailt? pl. ha felgyullad a padlásomon a switch, lássam már, hogy baj van
ötleteket is szívesen várok a scriptre, ha lehetséges -
And
veterán
Ez a leírás szerintem pont ilyen megoldást ad VLAN kialakításához: [link], a DD-WRT oldalain találtam a linket hozzá. A 4-es LAN-porton külön alhálózatot hoz létre, az első három porton lévők azt nem érik el. Az internet minden portról elérhető marad, és a DHCP is működik.
-
quby
őstag
valaki #1807-re???
nem hiszem, hogy olyan bonyolult ezt 1 linux (dd-wrt) alatt megoldani!!
A cél továbbra is az hogy ne csak a router IP-tartományába jusson net!
-
Dohren
tag
hi all
vettem egy ilyen kicsiket
feladata, hogy chellot osszon egy asztali gepnek vezetekkel es egy laptopnak vezetek nelkul. kellemes es gyors akonfig, aztali gep minden ok.
a laptop ezekeli. keri a kulcsot es be is lep a halozatba, de nem tudok bongeszni es levelezni sem. de a nod32 sikeresen lefrissitette magat!! a noti egy toshiba, intelpro wifivel. -
And
veterán
Nem tudom az okát, de a régebbi WRT54G hw-verziók mindegyike nagyobb flash-tárral rendelkezett, mint a jelenlegiek. Másrészt a leírás minden G/GS-hardverhez ajánlja (vagy megköveteli (?)) ezt a sorrendet, a GL kapcsán viszont nem említi, pedig utóbbiban is csak feleakkora a flash mérete, mint egy v3.0-ás 54G-ben. Lehet, hogy Te a 'micro'-kiadásra gondolsz, olyan hardverek vannak, amelyekre tényleg csak az megy fel, de ott egyébként sem ilyen egyszerű a mutatvány (WRT54G v5.0 - 6.1).
-
FireLord
aktív tag
nekem egy olyan kérdésem lenne hogy GL-es routeren tomato csücsül. le akarom cserélni DDWRT-re. Rá tudom simán rakni a tomatora vagy rakjam vissza a gyári firmet?
-
And
veterán
Lásd a letöltött csomagban lévő hwsupport.txt által írtakat: webfelületen történő frissítésnél mindig a 'generic' nevű binárisokat kell kiválasztani. Ha először teszel fel DD-WRT-t, vagyis az eredeti Linksys firmware-ről váltasz, akkor a 'mini' nevű kiadást javasolt (~_mini_generic) először feltölteni, majd utána a végső verziót (pl. a 'standard'-ból: dd-wrt.v23_generic.bin).
A router típusát is tartalmazó binárisok TFTP-s feltöltéshez valók. -
Mateee
tag
Sziasztok
Beszereztem egy WRT54GL-es routert és szeretném frissiteni DD-WRT-re, de nem tudom eldönteni, hogy melyik is jó nekem.
dd-wrt.v23_generic.bin
dd-wrt.v23_wrt54g.bin
dd-wrt.v23_wrt54gs.bin
dd-wrt.v23_wrt54gsv4.bin
dd-wrt.v23_wrtsl54gs.bin
Ezek közül melyiket kéne feltennem ?
Elöre is köszi -
And
veterán
A legfontosabb szabály, hogy sose vedd komolyan a dobozra v. adatlapra írt hatótávokat
. Nincs különösebb jelentőségük, és a gyakorlati hatótáv a körülményektől függően nagyságrendileg eltérhet a 'specifikálttól' (zárt térben és külső antenna hiányában leginkább a töredéke lehet).
-
btz
addikt
Sziasztok! Lenne még egy kérdésem, de csak elméleti. Ha van egy 300m hatósugarú routerem és egy 400m hatósugarú USBs vevő adapterem, az azt jelenti, hogy max 700m lehet a router és a vevő között? vagy csak a router távolsága számít?
-
Tocika
aktív tag
Sziasztok!
Sokminednet olvastam itt a hozzá szólásokban és egy kicsit bizonytalan vagyk hog melyik firmwaret toljam fel a gl- routeemre melyik az amelyik stabíl meg jol funkcionál? -
And
veterán
'' de a leírásában azt írják, hogy ''vezeték nélküli összeköttetést biztosít hatósugáron belül a WAP54G Access Point-tal'' ''
Ebből arra kell következtetned, hogy a Linksys nyilván a saját AP-jét reklámozza a saját adapteréhez. Egy dolgot kell nézned, az pedig a támogatott szabvány. Ez mindegyik esetén a 802.11g, azaz 54Mbps maximális (bruttó) sebesség. Mivel pedig ez szabvány, nem lehet gond az eltérő gyártó. De még egy 11Mbps (802.11b) eszköznél sem volna, hisz a G-s szabvány felülről kompatibilis a B-vel, így egy G-s szabványú router v. AP megfelelő beállításokkal tud kommunikálni a B-s klienssel. (A frekvenciasáv itt nem sokat jelent, az mintkettőnél 2,4GHz, csak a 802.11a szabványú eszközöknél 5GHz, de utóbbiak mifelénk eléggé ritkák.)
-
quby
őstag
a két router nem 1 hálózatban van.két különbözö lakás, két különbözö hálozat.azt csak azért irtam hogy ismerem a tomatot.most az a kérdés hogy ha nem a router IP-jének a tartományába osztok ipket az alhálozathoz akkor oda miért nem jut net?mit kell csináljak hogy oda is jusson?Ezt a vlan dolgot nem akarom ngyon eröltetni csak ha nincs más megoldás.
de valahogy bizti meg lehet oldani az IP kiosztással is
-
btz
addikt
Sziasztok. Még új vagyok a vezeték nélküli technológiák terén ezért nézzétek el nekem ha nagyon alap kérdéseket fogok most feltenni.
A kérdésem a következő lenne. Van egy WRT54GL routerem. Arra lennék kíváncsi, ha a WLAN képességgel nem rendelkező laptopokhoz vennék MSI US54G (vagy esetleg más, nem a linksyses) USB adaptert az érzékelné-e a linksys router által kibicsátott jeleket. Azt már megnéztem, hogy mind a két gyártótol származó termék ugyan azt a frekvencia tartomány szabványt használja, de mégis attól tartok, hogy abból gondok lehetnek ha más a gyártó, esetleg a nem látnák egymást vagy valami hasonló.
Vennék hozzá linksyes adaptert (WUSB54GC) is de a leírásában azt írják, hogy ''vezeték nélküli összeköttetést biztosít hatósugáron belül a WAP54G Access Point-tal''. Ebből a leírásból arra kell következtetni, hogy ez csak a linksyses acces pointal tud kapcsolatot teremteni?
Lenne még egy alap kérdésem. Minden vezeték nélküli router = acces point vagy ez nem teljesen így van?
[Szerkesztve] -
kovi831
aktív tag
Lehet, hogy van 1 másik problémám is!?
A gépbe 1 ASUS WL-138g v2 pci Wlan kártya van.
Nem mindig érzékeli a routert, vagyis nincs kapcsolat.
Pedig a routert reseteltem is!Mikor milyen kedve van... -
kovi831
aktív tag
válasz
ngabor2 #1801 üzenetére
THX:
A problámát már megoldottam, nem is volt semmi gáz csak igy kellett újraindítani ahogy montad.De még mindig szomorú vok, mert most meg a modememet nem tudom ''feltámasztani'' azzal amivel legelőször up-oltam!
Aztán a legújabb gyárit ragtam fel, azzal sem akar a modem menni!
A modem tipusa: D-link 360R-szerintem elég gáz mert ha csak simán kötöm a gépre, akkor
se tud mindig szinkronizálni/tárcsázni!
Na erre tude-e valaki megoldást?
Ja és az egyéb firmware-k(ami nem gyári)?- tapasztalat?
olvastam hogy a tomato az elég stabil.De van olyan verzió ami az én routeremhez is jó?(wrt54gl) -
Van valahol valami összefoglaló, hogy milyen feature-kel lehet felruházni ezt a szuper kis routert?
Valaki esetleg linekket is tudan adni?
Amit tudok, hogy:
-Mem bővítés
-SD/MMC beépítés
-LCD mod
-Firmware patch
-JTAG kábel
Mi maradt ki?
Ezeket nem lehetne az első hsz-be összefoglalni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Jövedelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- LED világítás a lakásban
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen SSD-t vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Path of Exile (ARPG)
- OLED monitor topik
- Synology NAS
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Deep Max - Használt, karcmentes
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest