- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- weiss: Pant* rant
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Astra kalandok @Harmadik rész
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kutya1
csendes tag
Koszi And.
Tudom, hogy a MAC szures nem tul biztonsagos, de a problema az, hogy hiaba allitottam be, egyaltalan nem mukodott: beengedett mindenki mast. Viszont egyszer veletlenul sajat magamat is sikerult kizarni (wifi-n konfiguraltam, es utana resetelni kellett, meg kaballel konfiguralni). Tehat akkor megis mukodik valahogy.
A WPA helyett a MAC szurest azert gondoltam jo megoldasnak, mert ahogy az elso levelemben irtam repeatert is hasznalok, es azt meg nem tudtam kapasbol konfiguralni, viszont rogton hasznalni akartam.
Most kozben az is kiderult, hogy a ''prevent'' uzemmodban sem mukodik a MAC szures: a DHCP tablabol kiirtam annak a par gepnek a MAC cimet, akik bejelentkeztek, de ki akarom oket zarni. Erre masnap megint bent voltak... Most a DHCP tablazatban nyomtam nekik egy torlest, aztan a MAC szuresnel a prevent-ben ellenoriztem, hogy jol vannak beirva. Aztan save config, meg save settings (a DHCP tablanal a torlesre es a MAC szuresnel a preventre is). Utana meg ujrainditas is (tap ki - be). Kivancsi leszek, hogy ma delutan beenged-e valaki idegent... Egyebkent a prevent is jo lenne, mert ugysem fognak vegtelen szamu uj MAC cimmel jonni, elobb utobb megunjak. Nem tudom, hogy lehetne kideriteni, hogy kik ezek, de biztos a kozelben vannak.
Koszi a tapacsot, ha erre tudsz valamit, vagy valaki mas, akkor azt is koszi!
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen videókártyát?
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Netfone
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- BestBuy topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Fotó állvány eladó
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest