Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• btz

addikt

Sziasztok. Még új vagyok a vezeték nélküli technológiák terén ezért nézzétek el nekem ha nagyon alap kérdéseket fogok most feltenni.
    A kérdésem a következő lenne. Van egy WRT54GL routerem. Arra lennék kíváncsi, ha a WLAN képességgel nem rendelkező laptopokhoz vennék MSI US54G (vagy esetleg más, nem a linksyses) USB adaptert az érzékelné-e a linksys router által kibicsátott jeleket. Azt már megnéztem, hogy mind a két gyártótol származó termék ugyan azt a frekvencia tartomány szabványt használja, de mégis attól tartok, hogy abból gondok lehetnek ha más a gyártó, esetleg a nem látnák egymást vagy valami hasonló.
    Vennék hozzá linksyes adaptert (WUSB54GC) is de a leírásában azt írják, hogy ''vezeték nélküli összeköttetést biztosít hatósugáron belül a WAP54G Access Point-tal''. Ebből a leírásból arra kell következtetni, hogy ez csak a linksyses acces pointal tud kapcsolatot teremteni?
    Lenne még egy alap kérdésem. Minden vezeték nélküli router = acces point vagy ez nem teljesen így van?

[Szerkesztve]

Új hozzászólás Aktív témák