- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
sziku69 #12707 üzenetére
Szia!
Tomato-ban sajnos alapból nincs repeater mód! Bár WDS van, de ahhoz erősen ajánlott, hogy a WDS háló minden pontja azonos hardver és szoftver legyen, különben csak a probléma van vele! Na most ha megfelelő hardver verziójú a routered, akkor létre tudsz hozni virtuális AP-t, így tulajdonképpen össze lehet rakni azt a repeater-t, de nekem nem túl jó ezzel a tapasztalatom! Bár napi szinten nem használok WiFi-t, így csak kíváncsiságképpen játszottam ezzel, de hol tudtam csatlakozni, hol nem, szóval a WiFi-hez híven elég szar volt! Persze próbálkozni azt lehet, ha gondolod, de én sokkal inkább egy méretes fúrót keresnék, és lehúznám az UTP kábelt a felső szintről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged