- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- kemotox: Ki érti ezt?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Linksys WRT54G/GL/GS router
Új hozzászólás Aktív témák
-
martzee09
csendes tag
Sziasztok!
Találkozott más is azzal a problémával, hogy a Samsung GS2 kapcsolódik az otthoni wifihez Linksys WRT54GL, de mégse elérhető rajta az internet?
Az alábbi fórumban találtam tippeket de semmi se segített:
http://androidforums.com/samsung-galaxy-s2-international/369720-why-will-my-samsung-galaxy-s2-not-connect-home-wifi.htmlSzimptómák :
- Linksys WRT54GL (gyári firmware: v.4.30.15) otthoni router esetén
o GS2 csatlakozi a wifi routerhez, a router config http page bejön a mobilon, de nyema internet
o ugyanezzel a routerekkel bármelyik otthoni laptopról, illetve iPhone4-ről!! elérhető wifi-n az internet
- Utcai véletlenszerű nyílt hotspo-on szintén jól működik a Galaxy, elérhető vele wifi-n az internetAmiket próbáltam:
- wireless titkosítás állítgatása:
o WPA2-Personal/AES-re állítottam TKIP helyett a fórumozók javaslata alapján, de nyema internet
o wireless titkosítás kikapcsolása, nyema internet
- static ip beállítása a mobilra:
o ip:192.168.1.10, default gateway: router ip 192.168.1.1, DNS: UPC-s DNS szerverek, no internet accessSzerintetek mivel próbálkozzak még?
köszönöm,
Marcips.: egyébként kontakt, SMS, stb áttöltésre HTC Sensationon alapból volt egy program, amibe beállítottam, hogy Nokia E51 és bluetoothon már húzta is át ami kellett direktbe. Talált valaki ilyen programot az android marketen? Gondolom S2-höz is létezik ilyesmi.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dolce Gusto
- Haditechnika, harcászat
- BestBuy topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- AKCIÓ! DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 16GB 512GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest