- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
alpihun
senior tag
Sziasztok!
Utóbbi pár évben ilyen rendszertelen rendszerességgel rádobáltam a telóról a dcim mappámat a laptopra, backup néven, pontos becsléseim nincsenek, de sajnos mostmár lassan minden képem 3 különböző helyen van meg, ami külön tárhelyeken nem is lenne rossz, de ez egy darab hatalmas dcim/cam/photos/pics nevű mappák végtelen egybeágyazása.
Most újítok egy külső HDD-re, normális backup miatt, de szeretném előtte kiszűrni az összes duplicatet.Szóval milyen program, ami ilyen?
Gondoltam, hogy előhozná nekem, hogy milyen fájltömbök clashelnek (mert ha clash van, az esetenként nem egy kép, hanem legalább 100db egy helyen), s én kiválaszthatnám, hogy melyik mappában tartja meg.
Meg ha nem zavarodna bele az eltérő fájlnevekbe és modified dátumokba, gondolom pretty basic.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3202, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest