- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- skoda12: Webshopos átverések
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pc360
addikt
válasz
Wolfskin #44545 üzenetére
Én meg a jDownloader-t nem ismerem, viszont én ezt tudom javasolni:
Free Download Manager Lite 3.9.7
A top10-ekben biztos, hogy nincs benne, mert ez egy régi változat, ami még ismeri a többszálú letöltést (az újat eléggé eltolták). A kategóriájában emiatt a legjobb, és Java se kell hozzá. Telepítéskor a böngésző-kiegészítőt és társait nem kell berakni, első indítás után pedig a bedobókája letiltható. Az, hogy nem portable, semmit se jelent, nincs benne adware, nyugodtan alkalmazható.
Jól beállítható, kezes jószág, egy időben én is a clipboard tartalmát töltögettem vele. Több fájlt is be lehet vele dobni egyszerre, vagy ugyanahhoz a fájlhoz több mirror-t. Azt hiszem, a kényelem kedvéért még a letöltés elkezdésénél felbukkanó folyamat-ablakot tiltottam le, az fölösleges volt, amúgy a system tray-ben ücsörög.
Ha nem kell a többszálúsítás, esetleg az újat is kipróbálhatod, hátha fejlődött valamit. Ősszel frissítették utoljára, de én az 5-ös szériát évek óta nem követem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Renault, Dacia topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Azonnali fotós kérdések órája
- Sorozatok
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Búvárkodás
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- PC Game Pass előfizetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3390, 93% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3298
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest