- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rioter
tag
Helló!
Két témában keresnék programot.
1: van egy szép listám filmekről, amik érdekelnének, de borzasztóan fárasztó átnézni a netes tv újságokat, hogy adja-e valamelyik tv csatorna, így olyan programot keresek, ahol megadhatok egy listát neki, és ő egy netes tv újság adatbázisát megnézi, hogy valamelyik adásba kerül-e? Általában én a tv.animare.hu-t szoktam megnézni, ott a keresőben könnyen kilistázza, ha valamelyik csatorna adja a műsort, de persze más műsorlap is teljesen jó lenne. Akár még annyival is kiegyeznék, ha csak azt hozza eredményként, hogy adja egy csatorna, és akkor tudnám, melyik filmet kellene megnéznem, elég akár, ha egy szimpla txt fájlba bedobja a találatokat.2: munkahelyen kaptam igen nagy mennyiségű képfájlt, ahol a3 méretben van 2-2 a4-es iratlap scannelve, és ezeket ketté kell vágnom 1-1 a4-esre. Mivel nagyjából a kép felénél kell vágni, ezért kellene egy olyan progi, ami egyszerűen középen kettévágja a képet és elmenti 2 képfájlként. Egyesével nem szeretném ezt manuálisan végigcsinálni.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRCSÖKKENTÉS MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- Samsung Galaxy S21 FE 128GB // Ajándék // Számla // Garancia //
- HP EliteBook 830 G8 i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest