- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
válasz
Kékes525 #32978 üzenetére
Nem a Net Meter és a DU Meter együtt futtatása a gond, hanem a GlassWire béta használata olyan gépen, amin már van védelem. (És ezzel a teszttel gyakorlatilag választ is kapcstam arra a kérdésre, hogy mennyire gáz avagy sem pont emiatt telepíteni egy olyan rendszeren, ahol már van normális tűzfal.) Mindegy, hogy a beépített akármije ki van-e kapcsolva, attól még az ehhez szükséges drivereket felpakolja, ez pedig épp elegendő (nem először lehet ilyennel találkozni). Teljesen egyértelmű, hogy nem egy szimpla, régóta bizonyító statisztika app okoz galibát (most nem azért, mert én ajánlottam, de nagyon kicsi rá az esély).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest