Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Dr.Zoo blogja, avagy az élet nagy dolgai...
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Millió gépet telepítettem már újra, és a saját gépen egészen a Vista korszakon át XP volt, de állandóan lealjasodik, nem számít, hogy mennyire figyel oda rá az ember (vagyis számít, de a lassulás ténye letagadhatatlan). Ugyanazokkal a programokkal újrarakott XP érezhetően gyorsabb, mint a pár hónapos verzió (töredezettségmentesítés után), ellentétben a 7-tel, ahol ugyanazt a minőséget konstans módon hozza 2 év után is. Az XP egy értelmetlen csotrogány, eljárt felette az idő. Fél szónál többet nem érdemel, hisz akinek netezésre kell, annak van ezerszer összetettebb rendszer alternatívaként. Nem keletkezik űr utána, csak pár ... bátor ember tart ki mellette. Én már elroptam fölötte a halotti táncot, fél éve nem telepítem senkihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Szédületes tempót rejt a OneXPlayer 3 az 1-ben kézi PC-je
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Projektor topic
- További aktív témák...
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gainward GeForce RTX 5070 Python III 12GB GDDR7 192bit Alza Garancia 2028.08.07-ig, Számlával!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- 0perces Kolink KLA-003
- AKCIÓ! EVGA FTW3 Ultra Gaming RTX 3080Ti 12GB videókártya garanciával hibátlan működéssel
- Gravity MS állvány + RØDE XDM-100 Mikrofon!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest