Hirdetés
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LonGleY
veterán
Millió gépet telepítettem már újra, és a saját gépen egészen a Vista korszakon át XP volt, de állandóan lealjasodik, nem számít, hogy mennyire figyel oda rá az ember (vagyis számít, de a lassulás ténye letagadhatatlan). Ugyanazokkal a programokkal újrarakott XP érezhetően gyorsabb, mint a pár hónapos verzió (töredezettségmentesítés után), ellentétben a 7-tel, ahol ugyanazt a minőséget konstans módon hozza 2 év után is. Az XP egy értelmetlen csotrogány, eljárt felette az idő. Fél szónál többet nem érdemel, hisz akinek netezésre kell, annak van ezerszer összetettebb rendszer alternatívaként. Nem keletkezik űr utána, csak pár ... bátor ember tart ki mellette. Én már elroptam fölötte a halotti táncot, fél éve nem telepítem senkihez.
Új hozzászólás Aktív témák
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Battlefield 6
- Linux Mint
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Nintendo Switch 2
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OpenWRT topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Alphine Green 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3745
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3540
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő