- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
Sziasztok!
Arra volnék kíváncsi, hogy ki milyen zene lejátszót használ a gépén? Én idáig kizárólag winamp-ot használtam, viszont tegnap láttam az ubuntu stock lejátszóját és nagyon megtetszett, hogy amiket beraktam a playerbe album számait, egyből be is rakta a programba, albumra rendezve. tudtam választani, hogy az összes eltárolt számot játsza-e vagy csak az adott albumot. Ez nekem nagyon tetszett és ha a winamp tud is ilyet akkor vagy valami addonnal vagy nemtom, mert nekem a winamp médiatár elrendezése nagyon nem tetszik és szerintem totális átláthatatlan. Nos tudnátok nekem segíteni, hogy melyik lejátszó hasonló, mint az ubuntu gyárija? Most az iTunes-t fogom kipróbálni, emlékeim szerint az már hasonló volt anno ehhez.
A lényeg, hogy már unalmas, mindig az intéző megnyit, mappa kikeres, album megkeres, berak player--be/ vagy lista fájlt elindít dologKöszi előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Gitáros topic
- World of Tanks - MMO
- Facebook és Messenger
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Objektívek topikja
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- További aktív témák...
- HP 15S FHD LED Matt i5-1135G7 4.2Ghz 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Motorola Moto G54 Power 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó karcmentes Honor 20e 4/64GB / kék / 12 hó jótállással
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest