Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2024-02-04 08:17:22

LOGOUT.hu

Spórolj magadnak és másoknak időt, olvasd el az összefoglalót, és annak megfelelően kérdezz!
Aki nem hajlandó elolvasni az összefoglalót, erre bökjön rá:
----> Ajánlott házak adatbázisa <--- frissítve 2024 január
Ha kérdeznél, ennyit írj meg:
1. Mennyit szánsz a házra
2. Mi megy bele (legalább alaplap, CPU hűtő)
3. Bármi más ami Neked fontos (RGB, oldalablak, szín stb)

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#6018) bolic válasza warrior28 (#5974) üzenetére


bolic
őstag

Én az ezüst és jó belső elosztás miatt vettem: TT Armor+ VH6000SWA-t. A HDD-k hűtésre mindenképpen kell a hátsó 12cm vagy 14cm venti hozzáadás, különben mindig felmegy 40C felett a HDD-k hőmérséklete. :( Leszedtem a szivacsot a HDD szellőzőrácsokból, de sem sikerült tökéletes állapotban leszedni, mindegy. Nehézkesen be tudtam szerelni a Zalman MFC1 Plus ventiszabályzót, a műanyag retesz nem reagál, hiszen túlságosan rövid a ventiszabályzó mélysége, azért le kellett szerelni a műanyag reteszt és meg lehet csavarozni. Nem kompatibilis az oldalsó ventivel a ventiszabályzó, hiába rá van írva a 0.38A és nem indult be. :W Sebaj, de a 4 kék led zavarja a kissé ferde 23cm-es ventire, állandóan zavar a vibrálása miatt, úgyhogy szigetelőszalaggal betakartam mindnégy ledet, máris alig zavar. Csak nem értem miért olyan nem 100%-os egyenletes a venti. :U Youtube filmeket is megnéztem, ugyanaz a jelenség. Tökmindegy, le lehet cserélni másik ventire.

Tudod mi ebben az érdekessége? Hogy műanyag fiókokban vannak a HDD-k, ugye? A rezonanicája majdnem egyenlő a nullával! :Y Hihetetlen, számítottam a zavaró rezonanciákra, de nagyon örültem. :R Összeségben ez volt az utolsó választásom a majdnem legjobb ezüst ház, a Zalman GS1000 problémás lett és végül lett a TT Armor+ Silver.

Ha mégis ragaszkodsz a Cosmos S-re, csak fekete változat kapható és a RESET gombja nincs! Nagyon jó a Cosmos S, csak a fekete színe és RESET hiánya miatt nem ezt választottam. Azt is add hozzá, hogy baromi nagyon nagy lehet a Cosmos S, majdnem mint az Armor+. :C :Y

Vittem a dobozt a boltból, alig tudtam cipelni az óriás doboz miatt és kb. 100 méterenként lihegtem. :( Eközben sokan bámészkodták ezt a dobozt, egynéhányak kiröhögtek, irigykedtek, csodálkoztak stb.Nem részletezem tovább, tudjátok blabla. :D Amint az asztalra raktam az Armor+ házt, borzasztóan nagyon nagy! De ha a belső teret vizsgáltam, az pont a minimum elrendezést figyeltem meg, mégis túl nagy. :B

Az alaplaptálca fölösleges lehet, ha nagy házikóról van szó.

Ezt hogy érted az oldalas ház? Plexioldalasra gondoltál? Ha igen, eddig soha nem létezik, magadnak meg kell csinálni, de az garanciavesztéssel jár.

[ Szerkesztve ]

Siketeknek ártalmasak az érzéketlen tuskók!

Útvonal

Fórumok  »  Hűtés, házak, tápok, modding  »  Milyen házat vegyek? (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.