Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1851) DBob válasza Hammon Serra (#1850) üzenetére


DBob
őstag

Egyiknek se. De ha esetleg gyártanak ilyet, az valószínűleg minőségileg sok-sok kívánnivalót hagy maga után.
Ha lp lemezt akarsz átmásolni gépre, akkor oda komoly audió aparátus kell hogy megérje vele foglalkozni. De ebben az esetben valószínűleg van külön riaa erősítőd. Úgyhogy valószínűleg jobban jársz ha letöltöd mp3-ban.

(#1852) Hammon Serra válasza DBob (#1851) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

Szia!
ezek sajna nincsenek meg sehol.Azért kellene ilyen hangkártya.
Valahol találtam egy Terratec márkájút,amiben elvileg van....de én nem ismerem.

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1853) DBob válasza Hammon Serra (#1852) üzenetére


DBob
őstag

Azért tegyünk egy próbát. Mit szeretnél bedigitalizálni?

(#1854) Hammon Serra válasza DBob (#1853) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

Nekem nincs bakelitem.Egy ismerősöm kért meg,hogy szerezzek neki.
Valószínű valami 1965-ös csehszlovák népdalgyüjtemény

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1855) PAtr0n


PAtr0n
addikt

Sziasztok!

Végre beszereztem én is egy Audigy2 ZS-t és nagyon meg vagyok vele elégedve. Gyönyörűen szól, a Aureal3D karim után, észrevenni a különbséget. Tökéletes hozzá a Vista driver, semmi sercenés, pattogás, megugrás nincs a zenében és játékokban is szebb a hang.
Viszont egyvalami rosszabb az előző kari után, és az a hangerő. Ennek sem rossz, de az még full hangerőn is úgy nyomta a mélyet (érezhető torzítás nélkül), hogy majd szét ment az agyam.
Hangerőben gyengébb az Audigy, de minőségben kárpótol mindenért :B
Érdemes ilyet beszerezni annak akinek fontos a minőségi zenehallgatás, olcsón! ;)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#1856) Mákdaráló válasza PAtr0n (#1855) üzenetére


Mákdaráló
tag

Patron,

Én is most tettem szert egy ugyanilyen kártyára, nekem is nagyon megnyerő, szintén Vista, ugyanakkor nekem kicsit nomádnak tűnik a control panelje. Gondolom, nálam mindenki jobban ért a hangkártyás dolgokhoz - szóval a SB oldaláról letöltött drivert használod te is, ha pedig igen, kérdezem, hogy nem lehet-e olyat beállítani, hogy - mivel van neki 5 kimenete - egyik menjen a 2.0 hangfalamba, másik a fejhallgatóba, és ugyanazt halljam.. mivel régebben alaplapi integrált okádékom volt, és ugyebár ha a front panelbe bedugtam a fejhallgatót, ugyanaz szólt ott is. Ha tudsz valamit, ahogy 'programozni lehet' a kimeneteket, hogy melyik mit adjon ki, akkor kérlek szólj, mert az alaplapim ezt tudta.

A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.

(#1857) PAtr0n válasza Mákdaráló (#1856) üzenetére


PAtr0n
addikt

Szia!

Annyira azért nem nomád a control panelje, nagyon sok dolgot lehet elég egyszerűen beállítani... A kimenetek programozását én sem tudom, hogy meg lehet e buherálni, viszont találtam egy ilyet neked:

A "Mute speakers upon headphone jack detection" részből vedd ki a pipát, így ha bedugod a fejest, nem némítja le a sima hangszórót.
Az a baj, hogy alapból a Vista nem tesz fel annyi mindent, mint egy rendes driver. Lehet neked nem is ez a control panel van. Ha kell, valahogy elküldöm az én driver packomat. ;)

"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

(#1858) At-is


At-is
csendes tag

Sziasztok nekem alaplapi hangkarim van de vettem nem rég egy creative g550 hangrendszert és szépen szól meg minden de nem tudom esetleg segitene egy uj hangkari vmit hogy szebben szoljon ?? És ha igen milyen ??
Kösz elöre is a segitséget :)

[ Szerkesztve ]

(#1859) Mákdaráló válasza PAtr0n (#1857) üzenetére


Mákdaráló
tag

Köszönöm Patron pajtás,

Dettó ugyanez van, és ki is szedtem a pipát, gyakorlatilag úgy sikerült megoldanom, hogy a hangszóróknál 4.0 van beállítva, és mint hátsó hangszórókként működnek. Ha nem fut térhatású alkalmazás, gyakorlatilag tök mindegy, amúgy meg ha a nyakamhoz teszem a fejhallgatót és megy a hangfal, kezdetleges 4.0át tudok kreálni.:D

Köszönöm segítségedet, így már tudom, hogy a Vistához ez a driver való.

A matt kisperec sokkal finomabb a fényesnél.

(#1860) #56474624 válasza At-is (#1858) üzenetére


#56474624
törölt tag

Valamit segít, ja. :)

(#1861) SalvadorLynx


SalvadorLynx
aktív tag

Hangkártya vételén gondolkodom, de nem tudom megéri e. Egy mezei 5.1-es Creative hangrendszerem van. Érezhető lenne a különbség egy rendes kártyával, vagy ahhoz már hangfalak is kellenek? Szerintem csak a a játékoknál lehetne hallani a különbséget az EAX miatt, de cáfoljatok meg, ha nem így van.

(#1862) WN31RD válasza SalvadorLynx (#1861) üzenetére


WN31RD
addikt

Jól látod.

Nem kizárt, hogy lenne valamilyen minimális javulás a hangminőségben, főleg ha kifejezetten azt füleled, akkor feltűnhet, de hogy megéri-e, az már nagyon kétséges. Ha az lenne a helyzet, hogy megvetted a létező legjobb hangfalat, ami befér a szobádba, és még mindig maradt pénzed, nyilván vennél hozzá egy nagyon jó hangkártyát is miért ne alapon. Viszont a legtöbb esetben nincs annyi pénze ilyesmire az embernek, hogy szabadon válogathasson, hanem ami pénzt az egyik komponensre szánja, azt a másiktól veszi el.

Szerintem hangkártyára költeni addig, amíg hangfalak is kívánnivalót hagynak maguk után, nem éri meg (kivéve, ha kifejezetten rossz, rendkívül zajos stb. a régi hangkártya, vagy, ha játékok miatt kell, utóbbihoz nem értek). Hangkártyát venni persze sokkal egyszerűbb, relatíve olcsóbb, és amikor az ember úgy van vele, hogy a hangfalra már nem szívesen adna ki jelentősebb összeget, reménykedik benne, hogy egy kisebb befektetéssel, a hangkártyát fejlesztve, majd komoly javulást érhet el. Nem fog... Szerintem jobban jársz, ha félreteszed, amit most a hangkártyára szánnál, és majd ha idővel elég összegyűlt, és hangfalvásárlásra adod a fejed, akkor minél jobbat választasz. Ezek a legfeljebb néhány száz dolláros "mezei 5.1-es" hangrendszerek elég komolytalan kis cuccok jellemzően (sokaknak persze tökéletesen megfelelnek, és nincs is ezzel gond), ennél sokkal feljebb lehetne menni minőségben (és árban), mielőtt a hangkártya lenne a szűk keresztmetszet.

(Én is végigjártam ezeket a lépcsőket, nem a levegőbe beszélek. Ma már könnyedén vehetnék ezer dollárért hangkártyát, és lenne is mihez kötni, de egyszerűen semmi értelmét nem látom.)

''... we as consumers want our content free (as in Freedom) and if we don't get it, we'll take our content free (as in beer).''

(#1863) Hammon Serra válasza DBob (#1851) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

Sikerült találnom.
A creative x-fi elite pro-nak van ;)

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1864) Aviszti


Aviszti
tag

sziasztok szeretnék veni ilyen 20 k kőrnyékén egy hangkarit szerintetek meik a legjobb? jatékra legfőképen ?

Megbizhatoságom http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic/keres.php?sfor_all=+%09+Aviszti

(#1865) #56474624 válasza Hammon Serra (#1863) üzenetére


#56474624
törölt tag

Te most viccelsz? Annyi pénzből már simán veszel kiváló riaa-korrektort, pl. mos-fet-eset 35-ért aliscában. És az szerintem jóval jobb is, mint a Creative beépítettje.
Olyan jó mint a Creative van az is, ha használtan veszel egy régebbi erősítőt, amiben van phono előfok (amiből csak azt használod fel persze digitalizáláskor), aztán annyi. Esetleg csinálsz, csináltatsz valami tranyósat. De pluszban elkölteni több tízezret emiatt szerintem pénzherdálás. :)

[ Szerkesztve ]

(#1866) Hammon Serra válasza #56474624 (#1865) üzenetére


Hammon Serra
senior tag

Kinek van kedve kínlódni és össze vissza rohangálni érte.
NA meg persze hely sincs.
Az árat megoldom ;)

Itt a vége fuss el vége! 5 év bazározás után........

(#1867) #56474624 válasza Hammon Serra (#1866) üzenetére


#56474624
törölt tag

Te tudod. De a Creative-féle riaa-korrektor minőségére én azért nem nagyon alapoznék. :(

(#1868) Stirbi válasza Aviszti (#1864) üzenetére


Stirbi
addikt

üdv a soundblater xfi gamer :U

(#1869) Dawe08


Dawe08
csendes tag

Sziasztok!
Én jelenleg egy (genius) CMI 8738-as 5.1-es hangkarit használok, 5.1-es hangfalszettel. Windows + a legtöbb játék alatt nincs vele gondom, de tapasztaltam egyes játékoknál, mint pl UT2004, UT3, hogy a center és a mélynyomó meg se nyikkan. :( Utánajártam a problémának és azt tudtam meg, hogy a kártya directsound segítségével adja le a térhangzást és nem hardveresen és ez kell pl az UT-k hez, meg a vistának is.
Szerintetek milyen 5.1-es hangkarit kéne vennem, amely hardveresen képzi a hangzást és viszonylag olcsó?
Vagy esetleg van vmi más megoldás hogy rendesen szóljon?

(#1870) Microby


Microby
csendes tag

Sziasztok !

Engem Karaoke-hoz érdekelne egy hangkártya. Eddig X-Fi xtremeMusic-om volt.
Ragszkodom hozzá, hogy legyen bass és treble állítási lehetőség a szoftverében, legyen rajta mikrofon előerősítő, ne tegyen rá semmilyen zajt a mikrofon jelre, valamit iszonyú valósághű legyen a MIDI hangvisszaadása. Ezt mind tudta a X-fi, de azt nem, hogy külön lehessen effektezni a mikrofon jelet, vagy bármelyik bejövő jelet. Csak az egész kimenő jelet. Tudtok ilyen kártyát ?

Ár egyelőre nem érdekel, fő hogy ezeket tudja.

Üdv: Microby

(#1871) riam


riam
tag

Sziasztok!

Segítségeteket szeretném kérni!
Hosszas olvasgatás után egy Audiotack Prodigy HD2 hangkártya [link] vásárlását tervezem, illetve még gondolkodom ennek a típusnak a 7.1-is Hifi változatán is. Mindkettő 28 k-ba kerül. Kizárólag zenehallgatásra használnám, de mielőtt megvenném, szeretném a véleményeteket kérni erről, vagy esetleg egy másik, még jobb hangkártyáról.
Minden tapasztalatnak, vagy véleménynek örülnék. Előre is köszi

Üdv:
riam

(#1872) KMT válasza riam (#1871) üzenetére


KMT
addikt

Ha kizárólag zenére kell, akkor hogy fordulhat meg a fejedben a 7.1?
A HD2 elég jó kártya, nekem nagyon bevált.

(#1873) riam válasza KMT (#1872) üzenetére


riam
tag

Szia!

Köszi a választ, magam is a HD2 felé hajlok, főleg a megerősített fejhallgató kimenete miatt. Találtam egy elég részletes leírást [link] Angolul sajnos nem tudok, de jónak tűnik. Eddig még nem igazán olvashattam róla tapasztalatokat, ezért is örülök a válaszodnak.
Ha időd engedi, megköszönném, ha kicsit részletesebben is írnál róla (milyen fejhallgatóval használod, kell-e hozzá fejhallgatóerősítő ..stb)

Üdv:riam

[ Szerkesztve ]

(#1874) KMT válasza riam (#1873) üzenetére


KMT
addikt

Google-lel azért lehet találni 1-2 véleményt róla. Egyesek szerint még az e-mu 1212m-nél is jobb hangja van.

Nekem tetszik a hangja, igaz nem túl sok összehasonlítási alapom van.

Egy Grado SR60-nal használom. Ez csak 32 ohm-os, de elég érzéketlen. Viszont nagyon le kell vennem a hangerőt, ha a fülesen hallgatom. Most a foobar-on van hallkítva, -45 dB-en. Amúgy kb 2%- ra kell állítanom a fő hangerőt. Szóval szerintem nagyobb fejeseket is simán meghajt.

(#1875) riam válasza KMT (#1874) üzenetére


riam
tag

Az e-mu 1212m hangjáról tényleg sok jót lehet olvasni, és ha ez a kártya hozza azt a szintet, akkor nem is érdemes tovább keresnem.
Remélem elég lesz a k701-hez is (ha mégsem legfeljebb később veszek hozzá egy erősítőt)
Köszi a választ, sokat segítettél a döntésben.

üdv: riam

Tud valaki Prodigy HD2-t 28 ezer alatt?

(#1876) KMT válasza riam (#1875) üzenetére


KMT
addikt

RMAA mérések szerint azért jobb az e-mu, viszont olvastam néhány véleményt, és jobbnak mondják a HD2 hangját.

"Ive gone through a fair amount of sound cards in the past year. I started with the X-Fi, then the E-MU 1212M, then the Audiotrak HD2. Each card sounded better than the previous. The X-Fi was great for games, but crap for music. From there, I went to the 1212M. That was killer for music, but what got to me is it takes up 2 PCI slots, and I was only using the analog I/O board. Now Im on the Prodigy HD2. Being able to swap opamps is what drew me to this card the most...I can change out opamps and get a different sound every time. Granted its only a stereo card, but I only run stereo speakers. I use it only for music, the onboard is for games. Having 3 opamps for the output stage really makes the music shine. Most other soundcards only use one opamp per output. Compared to the 1212M, this card has a more fun sound to it. The 1212M was far too analytical...the HD2 just brings the music alive.."

[link]

Azt a fülest biztosan meghajtja. Persze egy minőségi füles erősítővel szólhat szebben.

Örülj, hogy annyiért megkapod, más kártyák ára sokat emelkedett mostanában. Én hónapokat vártam, hogy hátha lejjeb megy az ára, de semmit se változott. Addig csapj le rá ennyiért, amíg fel nem emelik az árát a gyenge forint miatt.

(#1877) #56474624 válasza KMT (#1876) üzenetére


#56474624
törölt tag

Azért enyhén szólva túlzó a beidézett vélemény, hogy X-Fi sz*r zenére. Nincs is akkora különbség hangkártya és hangkártya között (legalábbis ezen a szinten már/még nincs), hogy ezt így valaki egyértelműen kijelentse. :)

(#1878) CséZé


CséZé
őstag

Hi!

Úgy néz ki ha a korábban ajánlott hangkártya nem fog beférni a tervezni kívánt HTPC-mbe.
Szóval ajánljatok már nekem hasonló árkategóriába valami külső hangkártyát vagy vmi mini usb DAC-ot.
Kizárólag fülessel használnám és 2.0 vagy 2.1-es hangfalakkal.
Láttam a topicban a Behringer UCA202-t meg az Edirol UA-1EX-et és nem tudom h ezek miylenek is lennének, emrt van aki jókat mondott róla, vki meg egyesen rosszat.
Szóval mit ajánlatok? Kizárólag zenehallgatáshoz/filmhez. Tehát semmi szerkesztés meg felvétel.
:R

(#1879) mokus1


mokus1
addikt

Sziasztok!
Jáékra,zenére és ritkán filmre vennék karit.10k-ig kb.Használtan inkább mert úgy olcsóbb.
Ezeket néztem ki:Audigy 2 ZS
SB X-Fi Xtreme Audio
Creative X-FI Audio PCI-express 1x
Creative Labs Audigy SE SB0570 7.1 Audio PCI

Melyiket érdemes?Melyik a legjobb választás?Vagy esetleg még mi jöhet szóba?Egy Logitech Z-2300-al hallgatnám,később Z5500 lenne. :R

(#1880) Stirbi válasza mokus1 (#1879) üzenetére


Stirbi
addikt

szia

xfi audio egy átragasztott audigy se -szoval meg ne vedd én tapasztalatbol az audigy se-t ajánlom nálam nagyon bevált egy z2300asnak tolja a hangot :))

(#1881) Nolan


Nolan
csendes tag

sziasztok!

külső hangkártyára lenne szükségem laptophoz és fejhallgatóhoz. a terratec aureon 5.1 usb mkii és a Sound Blaster® Live!™ 24-bit External között vacillálok (távirányító előny)

melyik érdemesebb?

üdv!
n

(#1882) Mijági


Mijági
csendes tag

Hello!

Nekem kicsit elütő kérdésem lenne. Van egy x-fi xtreme music hangkártyám (rajta z-2300) ,és általában wmp-vel ,itunessal hallgatok zenét. Valami távirányító kéne amivel tudom váltogatni a számokat. létezik ilyen?

előre is köszi

(#1883) CséZé válasza CséZé (#1878) üzenetére


CséZé
őstag

senki?

(#1884) audi100td válasza CséZé (#1878) üzenetére


audi100td
nagyúr

Szia,

Asus Xonar DX (PCIe) vagy D1-et (PCI) ajánlanám, ezek low profil kártyák és elég jó a hangminőségük is.

(#1885) CséZé válasza audi100td (#1884) üzenetére


CséZé
őstag

biztos h elolvastad mit írtam?

(#1886) audi100td válasza CséZé (#1885) üzenetére


audi100td
nagyúr

Úgy látszik nem egészen. :B

Mennyi lenne rá a keret?

(#1887) CséZé válasza audi100td (#1886) üzenetére


CséZé
őstag

első körben mint a D1-re

(#1888) audi100td válasza CséZé (#1887) üzenetére


audi100td
nagyúr

Az az Edirol meg Behringer cucc tényleg nem nagy szám, ha hosszú távra kell valami jó hangkártya, akkor az EMU 0202-vel tuti nem nyúlsz mellé, viszont azért drágább a D1-nél (annál persze jobb is a hangja): [link] itt elég olcsón lehet kapni.

[ Szerkesztve ]

(#1889) CséZé válasza audi100td (#1888) üzenetére


CséZé
őstag

mivel már elég régi volt a kérdésem, ezért más topicban is benéztem ilyen ugybe, pontosabban a fejhallgatóerősítős topic volt az.
ott inkább mini usb-s dac-okat ajánlottak, és ezt az emu-t semmiféleképpen ugyanis az egyiküknek ilyen van és a fejhallgatókimenete nem igazán jó (a semmitől természetesen jobb), + csomó olyan dolog van rajta h nem használnám, így inkább valami külső dac-ot ajánlottak, ami meg ugye 30+k kategória.

(#1890) audi100td válasza CséZé (#1889) üzenetére


audi100td
nagyúr

Értem, akkor marad a DAC, én is amúgy arra gyúrok, de baromi drágák, inkább 40+k. :(

Hivox Lupus-ok elég jók, de az USB-s változat baromi drága: [link]

(#1891) CséZé válasza audi100td (#1890) üzenetére


CséZé
őstag

továbbá Mo-n szinte beszerezhetetlenek, amik még árban jók lennének...

(#1892) audi100td válasza CséZé (#1891) üzenetére


audi100td
nagyúr

Hát ja, itthon általában csak a tömegtermékeket lehet beszerezni, vagy ha van is valami ritkább cucc akkor méregdrágán. :(((

(#1893) bifa


bifa
csendes tag

Sziasztok,
Kis segítség kellene. Biztos soxor feljött a téma, de azért rákérdezek. A házimozimon szeretnék nézni DVD ill. HD (720p) filmeket a pc-ről lejátszva. A kép megvan a hang a kérdéses még. Optikai kábellel szeretném összekötni a két cuccot,mert a házimozin optikai bemenet van és a digitális átvitel állítólag jobb 5.1-hez. Vettem is egy Trust 5250-es kártyát minthogy van rajta optikai kimenet. Csakhogy mint utólag kiderült 5.1-et nem csak 2.0 jelet tud küldeni az opt.kimeneten. Ezért szeretnék venni egy olyat amelyik 5.1-et is tud küldeni a házimozihoz. Tudnátok ajánlani valamit?
Másrészt honnan tudom kiolvasni egy hangkari technikai jellemzőiből, hogy az adott tudja-e optikain az 5.1-et. Egyátalán kiderül-e valahonnét (a tapasztalaton kívül).
Köszi szépen! :R

bifa

(#1894) mikrobee


mikrobee
csendes tag

Sziasztok!
Nagyon számítanék rátok, mert egy gyors segítség kéne! Hangkártyán gondolkozom aminek az alábbi feladatokat kéne profin teljesíteni:
MIDI feljátszásnál rendkívül alacsony késés abban az esetben, ha összekötöm a szintimmel és azzal vezérelnék valamilyen virtuális hangszert, hangszereket, melyek "audio" jeleit közben - ugyanazon a gépen a Steinberg Nuendo rögzíti.
Nagyon jó minőségű audió kimenetek élő színpadi megszólaláshoz.
Jó minőségű felvétel készítés - a szinti audió jeleit is ezzel szeretném rögzíteni.
Laptophoz kell, amin csak USB csatlakozás van. Nem Machintos, hanem egy DELL notebook, Windows Vista-val.

"B variáció":

Szinti+Reason párosítás, a feljátszáshoz nagyon alacsony MIDI késés,
Majd a kész zene rögzítése, aza a Reason játsza a saját dolgait+vezérli a szintit, a Nuendo pedig rögzíti az egészet.
Én E-MU 0404-ben gondolkodtam eddig, de egyátalán nem vagyok képen ezekkel a kártyákkal. Tehát a kérdés az lenne, hogy egy ilyen feladathoz mi lenne a legjobb megoldás? Természetesen észerű anyagi határokon belül! 60-70e Ft-ig!

Előre is nagyon köszönöm, ha valaki szán rám egy kis időt és válaszol! :R

(#1895) Warpig


Warpig
aktív tag

Sziasztok!

Hangkártya vásárláson töröm a fejem. A mostani Asus P5B alaplapi hangkártya helyett (Intel HDA - ADI AD1988A). SPDIF kábellel használom jelen pillanatban, házimozi erősítőhöz kötve. Vista alatt, filmnézés, zenehallgatás 5.1es házimozi rendszeren. (egyáltalán előrelépés lenne lecserélni az alaplapi hangot?)
Amit néztem kártya az ez: TRUST SC-5250 5.1 Optical (ez 8k, ekörül nézelődöm, akár használt is szóba jöhet), bár olvastam olyat róla, hogy SPDIF-en csak stereo hangot küld át, azonban ezt kétlem, van vkinek tapasztalata?
Ha ebben az árban tudtok alternatívát azt is szívesen venném! Köszi előre is! W.

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#1896) bifa válasza Warpig (#1895) üzenetére


bifa
csendes tag

Hali,
Két hsz-al feljebb pont erről írtam. :)

bifa

(#1897) Warpig válasza bifa (#1896) üzenetére


Warpig
aktív tag

De ez nem csak vmilyen szoftveres gond lehet? Én nem tudom elképzelni, hogy ha már ráraktak 2 optikai kimenetet (coax és spdif), akkor azok nem képesek 5.1es hangot átvinni. Szétnéztél a kártya progijában, hogy nem-e van beállítási lehetőség? Nem akarok én is ebbe a hibá esni, ha tényleg így van a dolog!

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#1898) bifa válasza Warpig (#1897) üzenetére


bifa
csendes tag

Tuti, hogy így van ugyanis írtam a Trust-nak és Customer Service válaszolt is és közölték, hogy ez a kártya nem tud csak sztereó jelet kiküldeni az SPDIF kimeneteken. Sőt még azt is elárulták,hogy a Trust kártyák közül egyedül a 7600-as tud 5.1-et küldeni. Ez van sajna. :F
De más gyártóknál is vannak ilyenek, úgyhogy oda kell figyelni. Ugyanis nem mindíg hívják fel a figyelmet erre a dologra!! :(( csak ráírják, hogy SPDIF meg mindent tud, király kártya,csak ezt elfelejtik közölni. :(((

bifa

(#1899) Warpig válasza bifa (#1898) üzenetére


Warpig
aktív tag

Hát ez elég elkeserítő így! :((( Akkor marad szerinted a használt Audigy 4? Vagy más gyártó is szóba jöhet ilyen kritériumok mellett?

Idő vagyok, világok hatalmas pusztítója. Azért jöttem, hogy megsemmisítsek minden embert.

(#1900) bifa válasza Warpig (#1899) üzenetére


bifa
csendes tag

Persze más gyártónál is lehet ugyanilyen eset. Ezért írtam az elő hsz-mat mert más kártyákkal nincsen tapasztalatom és hátha másnak van. Most keresek én is olyan karikat amelyek tudják optikain az 5.1-et.

bifa

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.