- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Argos: Szeretem az ecetfát
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban !
Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
válasz
Bobby G. #57700 üzenetére
3200-tól felfelé már jobb szenzort kapsz.
Szerintem a 24MP-es (APS-C) szenzorokkal szerelt vázakat nézd.
Természetesen a 3100-zal is lehet fotózni és jó képeket lőni, nem lehet az mondani, hogy nem.
A 24MP szenzornál kicsit jobb ISO tűrést kapsz, bátrabban vághatsz a képből, ha úgy alakul.
Aztán van ahol már elhagyták az AA szűrőt, ami elméletileg - én csak pixelkukkilva láttam minimális különbséget - élesebb képeket eredményez.
Viszont ezek minde emelik az árat, mert frissebb vázakban kapod meg, mint a 3100...#57699csacsi77
Simán végig lehet fotózni dslr-ekkel a túrákat, eseményeket és jó minőségben. Ahogy írod a "sötét" obik kevésbé hozzák elő az esetleges fókuszproblémákat.
Valamivel olcsóbban is lehet dslr rendszert építgetni, pláne, hogy sokan váltottak milcre.
Viszont neked sem véletlenül van milced, dslr után, bármennyire is szeretted azt a rendszert (vagy azon belül a nikont).
Én úgy vagyok ezzel, hogy ha a kérdező kicsit még spórol (értelmes határok között), akkor lehetősége nyílhat arra, hogy már olyan rendszerbe fektessen, aminél kisebb a valószínűsége a rendszerváltásnak.
Azért csak macera, hogy ma vesz dslr-t és aztán megint elölről kezdje.
Persze, tudom, mi van ha meg elmegy a kedve tőle és akkor kevesebbet bukik a dslr-el.
Itt jön be mindenkinél az önismeret. Ha tudja, hogy kitartó, akkor drágább rendszer, ha mindent hamar abbahagy, akkor olcsóbb dslr...szvz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel topik
- Motoros topic
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- VR topik
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPad topik
- A Fehér Házban marad a Starlink Trump és Musk rossz kapcsolata ellenére
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Canon 600D + Canon AF 50mm f/1.8 II + Tamron AF 70-300mm f/4-5.6 Tele-Macro objektívek + LP-E8 akksi
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- Sigma 12-24mm f/4 DG HSM Art ( Canon ) -Újszerű-
- GOPRO Hero 12 BLACK akciókamera sok tartozékkal
- Sigma 18-200mm F3.5-6.3 II DC OS Canon objektív
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged