Hirdetés
- Mobilhasználat Ausztriában
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Luck Dragon: Utazásra tervezve – Anker Zolo gallium-nitrid töltő
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
rbalint88
addikt
[link] ezt vezettem, 2.0 tfsi, dsg, ABT chippel. ha rúgod neki, megy mint a kurvaanyja, de közlekedni nem jó vele, kelletlen. nem tudom, kézivel milyen lehet, de az 1.8T se nagyon akarta megtartani emelkedőn az autót kényelmesen kuplunggal, elindulni vele meg csak 1500 körül lehet emelkedőn. nálam ez nyomatékszegénység, bár dízelen vagyok edződve. mondjuk a BMW megtartotta magát emelkedőn is csak kuplunggal, meg síkon lehetett vele gázadás nélkül is közlekedni, de az 3.5 benzin volt
Verbat: Sharan 2.0PDTDI nem baj, HA 136 lóerős. az 8 szelepes, azokkal nincs baj.
VIBO: ha sokat jársz városban, nem a legjobb motor a 2.0 tfsi. országúton meg pályán jó, ott nem is eszik sokat relatíve, jól is megy, de 2000-ig nagyon döglött, úgyhogy a takarékos városi üzemről lemondhatsz. vagy váltogatsz állandóan, tehát jobb hozzá a dsg.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest