Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- sziku69: Szólánc.
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
werszomjas
addikt
Senki sem fogja tudni szerintem neked megmagyarázni, ez olyan mint hogy valaki mindig megveszi a csúcs okostelefont, pedig egy gyengébbel is lehet telefonálni meg netezni, vagy a legtöbb magos procit, a legújabb vga-t, pedig egy gyengébbel is ugyan úgy elfut minden, vagy vesz egy drága órát, pedig az olcsóbb is ugyan úgy mutatja az időt.
De látom vannak fotós cuccaid, egy átlag embernek sztem ugyan olyan képet készít egy fele annyit érő gép is.
Ha beülsz egymás után egy 70LE-s meg egy 150LE-s autóba, csak annak mind1, hogy melyiket vezeti, akit teljesen hidegen hagy a vezetés, és neki az autó tényleg csak arra kell, hogy eljusson A-ból B-be, más meg szereti ha az autópályán 130-nál odalépve ugrik az autó 160-ra.
Szóval nincs jó válasz
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest