Hirdetés
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rák
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Revolit #42930 üzenetére
Azzal megnyugtatlak, ha azt mondom, hogy 900-1000 (de hülye ez így, egymillió.) körül sem találtam jobbat?
Az én tapasztalatom az, hogy ez a kategória (megbízható, egymillió körül, kicsivel 10 év alatt) most piszkosul keresett, és akinek jó van, nem is adja el, mert nincs hova felfelé mozogni. Az 5 éveset nem adják el, mert nincs pénz újra, a 10 éveset nem adják el, mert nincs mire (5 évesre) cserélni. Ami rendesen működik, azt most semmi pénzért nem adják el. Vagy csak marha nagy mákkal.
Focusból rengeteg a céges, azoknak a torka rend szerint véres, ami nem az, az is szívás. Privátban huszadszorra ütnek, hogy írjam meg a bejegyzést a kálváriámról, de most diplomát írok, nincs idő, de ha leírom lesz mit olvasni (ha gondolod elmondom azé', hijjafe ahogy egy tanult kolléga szokta bofögni volt)
Amit láttunk, az vagy a halálból volt feltámasztva (tekeredett kasztni, légzsák csak bemondva, kormány cserés, kerék kanyarodáskor beleér a nemtommibe), vagy nem volt rajta egy módon fényezett elem (bal oldal rücskös jobb oldal tükrös), vagy nem volt rajta párhuzamos illesztés, vagy 220k vezetett pöcsétes szevízkönyv után foszlott a kormány.
Két tanult kollégával beszéltem (rákúr és gepprádd csak hogy inkognitóban maradjanak) mindkettő végignyalta nekem a hahu-t és kijelentették, hogy ilyen állat nincs. Ezek után hiába 4 ajtós, minimális alku után megvettem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025)- 3 Ciklus-3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest