Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rák
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-v-
addikt
válasz
DeFranco #42937 üzenetére
Igazad lehet ebben, hogy ez a legkeresettebb kategoria...ez az ami mar eleg kenyelmes, nagy es modern ahhoz, hogy kulonosebb kompromisszumok nelkul hasznalhato legyen barmire (nyaralasok, hosszabb utak, csalad.stb), szep allapot eseten meg sok evig elmennek komolyabb gond nelkul, benne vannak a legfontosabb extrak, nem annyira idos, nem olyan vesz a fenntartasa stb. Ami ez alatt van az mar nem feltetlen az a kategoria, amivel elindulsz Horvatorszagba nyaralni a csaladdal, efolott meg ha feljebb akarsz lepni, akkor meg azert jobban zsebbe kell nyulni valami jobb vasert...anyagilag meg ugye mindenki marha jol all ebben az orszagban :S
-
Revolit
senior tag
válasz
DeFranco #42937 üzenetére
Köszi a választ, a szívem biztatóbbat várt de az eszem valami ilyesmit
Hát, igen, ebből lehet még spórolás lesz inkább...
Egy volt amin nagyon elgondolkodtam... 600 volt, 01-es facelift utáni! Műszakilag úgy tűnt semmi gond vele, szépen is ment, ellenben esztétikai nyűgje volt sok
És nem is festés, mert az is szép volt korához és többi esztétikai állapotához képest! (Nyilván nem karcmentes, de ezzel tényleg nem volt bajom) De... hiányoztak műanyag borító elemek, hiányzott vonóhorog takaró elem, repedezett volt műszerfal, ülések elég (nagyon...) piszkosak, belső gombbal nem nyílt hátsó csomagtartó, szélvédő az cserés, és ami leginkább fájt, hogy 2 kulcs volt ,de csak egyikkel indult az autó, mert a másik állítólag elkopott, ez is ford betegség, de én még máshol nem találkoztam ezzel (bár nem is tesztvezettem sok másikat).
Szerintetek egy ilyen már megéri az árát? Nem tudom mennyire találni hozzá ilyesmi pótalkatrészeket (takaróelemek, ha nem is teljes műszerfal, de minimum rádió-borító elem). És tényleg úgy tűnt nekem, hogy nem volt törve sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Medence topik
- Parfüm topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Használt VGA / videókártya ajánló
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Autós topik
- További aktív témák...
- Fornetto Explorer DeLuxe gömbgrill/faszenes grill, pizzakemence feltét, pizzakő, elemes forgatónyárs
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTD 8v 120Le 2009
- Eladó Zenga Giulia gamer szék / Daccormax ergonomikus irodai szék
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest