Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• -v-

addikt

válasz DeFranco #42937 üzenetére

Igazad lehet ebben, hogy ez a legkeresettebb kategoria...ez az ami mar eleg kenyelmes, nagy es modern ahhoz, hogy kulonosebb kompromisszumok nelkul hasznalhato legyen barmire (nyaralasok, hosszabb utak, csalad.stb), szep allapot eseten meg sok evig elmennek komolyabb gond nelkul, benne vannak a legfontosabb extrak, nem annyira idos, nem olyan vesz a fenntartasa stb. Ami ez alatt van az mar nem feltetlen az a kategoria, amivel elindulsz Horvatorszagba nyaralni a csaladdal, efolott meg ha feljebb akarsz lepni, akkor meg azert jobban zsebbe kell nyulni valami jobb vasert...anyagilag meg ugye mindenki marha jol all ebben az orszagban :S

• Revolit

senior tag

válasz DeFranco #42937 üzenetére

Köszi a választ, a szívem biztatóbbat várt de az eszem valami ilyesmit :O :R

Hát, igen, ebből lehet még spórolás lesz inkább...

Egy volt amin nagyon elgondolkodtam... 600 volt, 01-es facelift utáni! Műszakilag úgy tűnt semmi gond vele, szépen is ment, ellenben esztétikai nyűgje volt sok :( És nem is festés, mert az is szép volt korához és többi esztétikai állapotához képest! (Nyilván nem karcmentes, de ezzel tényleg nem volt bajom) De... hiányoztak műanyag borító elemek, hiányzott vonóhorog takaró elem, repedezett volt műszerfal, ülések elég (nagyon...) piszkosak, belső gombbal nem nyílt hátsó csomagtartó, szélvédő az cserés, és ami leginkább fájt, hogy 2 kulcs volt ,de csak egyikkel indult az autó, mert a másik állítólag elkopott, ez is ford betegség, de én még máshol nem találkoztam ezzel (bár nem is tesztvezettem sok másikat).
    Szerintetek egy ilyen már megéri az árát? Nem tudom mennyire találni hozzá ilyesmi pótalkatrészeket (takaróelemek, ha nem is teljes műszerfal, de minimum rádió-borító elem). És tényleg úgy tűnt nekem, hogy nem volt törve sem.

Új hozzászólás Aktív témák