Hirdetés
- Pendrive-ról bootolható "belakott" debian linux live Ventoy pendrive-on
- Ventoy- univerzális multiboot máshogyan
- leslieke farmerzsebe
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Minden hónapban vettem egy sorsjegyet 1 éven át! (2024)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Online jogosítvány megújítás kishazánkban,és user error :)
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
A Lancia Lybra beül nagyon szép autó számomra, de kívülről olyan, mintha egy mercedes-t és egy rover-t hegesztettek volna össze a tervezőasztalon. Ami nem lenne baj, hogy ha jól sikerült volna.
De tény, hogy ez a műszerfal azért odavág:
Alfa 156-ból a beeső pajzsos verziók nem tetszenek, a ránc felvarrottak pedig nem férnek bele a keretbe.
-
giigz
veterán
Az öreg Swift, használtteszt [link]
-
ABE
őstag
válasz D.Orion #41940 üzenetére
Azt nem írtad, hogy fogyasztás és szervizköltségek mennyire számítanak keményen. Én azt javaslom, hogy első körben szűrd ki magadnak, hogy mik azok a típusok, amik kinézetre bejönnek, hozz ide párat, aztán már könnyebb véleményezni. Amúgy hirtelen a megfizethető és stílusos autó kapcsán eszembe jutott a Lancia Lybra vagy az Alfa 156.
[ Szerkesztve ]
-
8th
addikt
Kocsit + jogsit a helyszínen elvenni. Jogsi kettétör kocsi bezúz ribanc mehet ahová akar... de gyalog! Remélem előbb utóbb az össze ilyet bedarálja egy részeg román kamionos.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
D.Orion
veterán
S60-hoz még nem volt szerencsém. S40 és S80-at már volt alkalmam párszor vezetni városban és azon kívűl is. S80 nekem nagy, S40 "kicsi" hátul, így esélyes, hogy az S60 jó lesz, de eddig eszembe se jutott. Köszönöm, egy tippnek jó lesz.
Más: Elfelejtettem írni, hogy automata váltós nem érdekel. Csak most eszembe jutott.
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
válasz D.Orion #41940 üzenetére
Hitelre autóvásárlást nem ajánlom.
Szerintem egy neked való autó lenne a Volvo S60, igaz a 800k-ba nem nagyon fér bele, inkább 900k-nál kezdődik és 1.1-1.2 M körül lehet értelmes példányokat kifogni, plusz természetesen erre jönnek az egyéb költségek.
Nézz meg egyet, próbáld ki, aztán kiderül, megmozgat-e benned valamit...
-
D.Orion
veterán
Kissé félve írok ide, mert alig körvonalazódott bennem csak az elképzelés. Autót kéne venni. Egy összegben max 800.000 + az egyéb költségek. Részletben max 1.2M + egyéb költségek.
Amire használnám:
Roppant keveset mennék vele. Egy-egy hétvégi bevásárlás, ide-oda elugrás, nyaraláskor.Elvárások:
-Se márka hűségem, se utálatom nincs.
-Hülyeség lehet, de nekem az első a stílus, kinézet, felszereltség. Egy jellegtelen tömegtermék autót maximum ingyen fogadnék el. Szeretem a formabontó karosszéria mindkét végletét. Mint pl.: Citröen C4 VTR, Honda szamuráj Civic, Mazda 6, RX8, Volvo lépcsős oldal, BMW hűtőrács, stb. Szóval az ilyen tucat egy karosszériás autók nekem elvből kiesnek.
-A lóerőknél és a nm-nél számomra sokkal többet ér egy szép belső+jó felszereltség. 27 éves leszek lassan kinőttem már abból a korból mikor a piros lámpánál rugdaltam a pedált.
-3 ill. 5 ajtós modell is érdekel, DE! 190cm magas vagyok és szeretek elférni az ülésben miközben nem fejelem meg a tetőkárpitot, közben pedig férjenek el mögöttem is.
-Évjáratban szeretnék minél fiatalabbat, de tudom, hogy ezért a pénzért nem kapok 5 éves autót. De azért 10-11 évnél öregebbet nem akarok.
-Hitelátvállalásos autó játszik-e? Esetleg, ha jó vétel és konstrukció.Hirtelen ennyi ami eszembe jut. Természetesen konkrét ajánlatokat nem várok, ötletekkel is megelégszem, hogy melyik márka/típus felé induljak el.
Válaszokat és tanácsokat előre is köszönöm.
-
hdman
őstag
Lakik valaki gödöllő környékén, aki elmenne megnézni egy kocsit? ha igen, dobjon egy privit! köszi
Sopron city :)
-
TaaT
nagyúr
Na tessék, meg kéne mutatni a buta libának mi történik ha szétszalad a ménes versenyezni_akart_ez_lett_a_veszte
Give them hell Ukraine!
-
TaaT
nagyúr
Ilyen eset után simán vonnám be a jogsit, a kocsit meg vinném a vámosok telepére
Give them hell Ukraine!
-
_NCT
addikt
Playmate Mit vársz egy ilyen embertől? Ez már azt se venné észre, ha éppen b@szod, mert már annyian megrakták
Patront biztos megért a szájába, hogy "csak" 100ezer legyen. Bár amilyen hülye azt is el tudom képzelni, h megkúrták a rendőrök, mert azt mondták neki, h elengedik a bírságot ha megtehetik. Megtették és még meg is bírságolták A story sztem így kerek
-
TaaT
nagyúr
-
neduddki
nagyúr
-
hdman
őstag
Szerintem egy meghatalmazás elég. Nálam ugye más a szitu, mert a nevemen van a kocsi.
A vizfoltot nem tudom nézni, mert annyi időt nem áll egy helyen, hogy ellenőrizni tudnám. A füst fehéres, azaz normális Ma feltöltöttem a folyasékot, egy alkoholos filccel megjelöltem a szintet, aztán majd jövő héten figyelem, hogy alakul a szint...
Sopron city :)
-
Qru
MODERÁTOR
válasz !Overdose! #41908 üzenetére
Köszi. Gyárit nem veszek bele mert az egész kocsi nem ér annyit.
#nincsbennetarcsi
-
golya32
senior tag
Nekem toyota szerelő kellene..
Vélemény olyan mint a segglyuk mindenkinek van, de senki nem kiváncsi a másikéra.
-
-
neduddki
nagyúr
HI!
MekMek:
DUNLOP Sport Bluresponse 205/55 R16 91 V Autobild: tesztgyőztes 21 490.- (akció)
CONTINENTAL Conti Premium Contact 5 205/55 R16 91 H 24 045.- (akció)
MICHELIN Primacy 3 205/55 R16 91 V GRNX 24 315.- (akció)udv
neduddki
mod:aprolosootobildetveddmeg
https://facebook.com/bestwax.eu, mailto: bestwax.eu@gmail.com hamarosan: www.bestwax.eu a lustasag fel egesseg, en tejjesen egesseges akarok lenni
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest