Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Megérkezett a Android 15 és a HyperOS 2-! (EEA Stable ROM)
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
"Biztosúr,miért csak száztíz ???"
- ?!?!?!
"Nem lehetne száztíz plusz egy oboa az uraknak? Annak én is örülnék,és maguk is !"Precision M7710_&_Precision M7740- CPU: 9980HK, RAM: 32GB/3200MHz, GPU: RTX5000, IGZO 4K-UHD, SSD: 2TB Force MP510, 2TB ADATA XPG SX8200 PRO, 1TB SK HYNIX Class 50 SSD
-
Integra
titán
ne foglalkozzatok vele, amit ezért az életért térdelnie kell és megaláznia saját magát.... mindenki megkapja azt az élettől amit megérdemel.. naponta mennek autók ilyen gyorsan, csak most épp egy "celebet" kaptak lencsevégre.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
8th
addikt
Kocsit + jogsit a helyszínen elvenni. Jogsi kettétör kocsi bezúz ribanc mehet ahová akar... de gyalog! Remélem előbb utóbb az össze ilyet bedarálja egy részeg román kamionos.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
_NCT
addikt
Playmate Mit vársz egy ilyen embertől? Ez már azt se venné észre, ha éppen b@szod, mert már annyian megrakták
Patront biztos megért a szájába, hogy "csak" 100ezer legyen. Bár amilyen hülye azt is el tudom képzelni, h megkúrták a rendőrök, mert azt mondták neki, h elengedik a bírságot ha megtehetik. Megtették és még meg is bírságolták A story sztem így kerek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest