Új hozzászólás Aktív témák

• footy

addikt

válasz sagesz93 #228428 üzenetére

Erdemes azert ezt mas szempontbol is atgondolni:
    Szvsz a Toyotak borzasztoan tul vannak arazva, foleg a magyar piacon. Ertem en hogy bulletproof a hajtas, de ha nem volt gazdaja akkor ez sem all. Aztan ott van az meg, hogy nem csak hajtasbol all az auto(nezd meg mennyibe kerul a elektromos csomagternyito, a nem ritkan elofordulo fejegyseg hiba javitasa). Persze szubjektiv kinek mennyire fontos, de a belter is az elozo generacios europai autok szintjen van.(nem csak anyagminosegben hanem az infotainment tudasaban is) Szoval a jo minosegu Toyotat ugy hivjak hogy Lexus, ha pedig azok arat meglesem leginkabb csak nevetek.
    Mielott megvettem a C4 Picassot megneztem egy Rav4 hibridet is, de miutan beleultem nem kellett sokat gondolkodni hogy melyik legyen. (Nem csak az anyagminoseg+infotainment hanem praktikum es helykihasznalas miatt is)
    Majd 4 evig volt meg a Picasso a hirhedt 1.2 Puretech motor+automata komboval es semmi extra koltseg(az atmenetileg magas olajfogyasztast garanciaban javitottak) nem volt a hasznalat alatt.
    Szoval mielott elkolt valaki milliokat egy igeretre erdmes lehet megfontolni egy olyan autot is ami mondjuk nem agyonuthetetlen hireben all, a kulonbozetbol felretenni egy kicsit barmi esetre es ha minden jol megy akkor nem is kell hozzanyulni, ha meg kell akkor van mibol.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés