Új hozzászólás Aktív témák

• ph_5.5

aktív tag

Urak!
    Több mint 20 év Fiatozás után addig gondolkodtam a Tipo 1.4 T-Jet változaton, hogy le is mondtam róla a csoportjában folyó rengeteg panaszkodás miatt. (Bravo II 1.4 T-Jet-t váltana valami)
    Mivel az alsó-középkategóriában gondolkodom, és 2018-as vagy fiatalabb közlekedési eszközt keresek, eléggé leszűkült a felhozatal. Mondom a gondom :)

-Fiat Tipo- a tulajdonosaik panaszkodnak hogy összeszerelésre visszalépés, a sima 95 Le-s nem megy (micsoda meglepetés :) ) Olcsó autónak készült és érződik is rajta
    - Ceed. 1.4 T túlárazott, 1.5 T-ra nincs keret (4 milla amit rá szeretnénk szánni) A kokszosodás, dugattyú átégések és számos probléma miatt elvetettem
    - Focus nem tetszik, nincs olyan motor ami turbos (így alul is "dinamikus") és ajánlott
    1.0-s 3 hengeres turbos motoroktól a szerelőnk is óva intett bármley mára esetén
    - Mazda 3 tetszik, de kereten túliak, és a rozsda sajnos ahogy olvasom a 2018-2019-es példányok is érintettek
    - Honda Civic- nem fér bele árban
    - Francia autókból a Megane 1.6-t itt ajánlják sokan, egyszerűen nem jön be

És most jött képbe az Opel Astra K 1.4 T. Régről olyasmi rémlik hogy ez kb azonos volt a Fiat T-Jet motorjával. Amivel tényleg elégedett vagyok...
    És itt jön a de... van 125 Le, 150 Le-s változat. Melyik ajánlott? Vagy vehető mindkettő?
    3.5 milka magasságában 2008-2009-es példányokat látok 150e km környékén.
    Ez így ideális lenne...
    Tudtok bármi ellenjavaslatot? Vagy esetleg jobb tippet típusra?

Új hozzászólás Aktív témák