Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- mefistofeles: Az újkori csalók...
- Kalandor: Habemus papam
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Gombinyó
őstag
válasz
Paxker315 #217534 üzenetére
Nekem scala van, az gyakorlatilag egy alacsonyabb kamiq. A tekerős klíma az év 95%-ában elég, de amikor az átmeneti ködös, párás időszak van akkor emlegetni fogod a gyártó családtagjait, mert 4 fok alatt nem kapcsol be bármit csinálsz, a párát meg lehet ronggyal törölgetni...
-
adalbert1
veterán
válasz
szőröscica #217532 üzenetére
Köszi!
Na, az jól hangzik, 1.5-tel szerintem nagyon jól fogja mozgatni ezt a méretet/tömeget, és a DSG is tuti kényelmes lesz, ha nem a saját zsebemre menne, hanem cégesként választanám, akkor én is bevállalnék egy ilyen kombinációt
Melyik felszereltségi szintet kapod majd, illetve extrákból miket kértél bele?Egy H Astra kombiból ültem át, ami már 17. évét töltötte, ahhoz képest eddig komfortban és menetzajban is jobbnak tűnik (a különböző szolgáltatásokról nem is beszélve, pl. Android Auto).
Jelenleg még csak pár kilométert vezettem, így még elég kevés a tapasztalatom.
2 héten belül megyünk majd kb. 150 km távolságra, autópályázással együtt, addigra több tapasztalatom lesz, illetve az autópályán kíváncsi leszek 130-as tempónál ezekre én is, az Astrában nagyon kellemetlen volt már a zajszint, igaz ott csak 5 fokozatú kézi váltó volt, ennél a sebességnél már 4k körüli fordulatszámon pörgött a motor.szerk.: Qru: köszi! Én is úgy voltam vele, hogy az Astra is 105 lóerős volt, előtte a 206 is 110 lóerő, azokkal is bőven el tudtam járni, így ilyen árkülönbségnél nem erőltettem a nagyobb motort.
Casco az alap!Paxker315: köszi! A t-roc hogy tetszik? Illetve a kamiq-ot miért cseréltétek?
Igen, szerintem a saját ár- és méretkategóriájában egész jó választás, nyilván mindenkinek mások az egyéni igényei, de rengeteg tesztet és árlistát átnézve nekem ez tűnt a legjobbnak, pedig kb. előtte még nem is hallottam erről a modellről.
Igen, én is - jó dolog, hogy van kijelző az autóban, de ilyen alap dolgokat, mint a klíma kezelőszervei ne rakjanak már menükbe, ezeknek jó ha megmarad minden fizikai gomb. -
Paxker315
addikt
válasz
adalbert1 #217526 üzenetére
sok örömet hozzá! Mi nemrég váltottuk az 1.0 tsi kamiqot 1.5tsi T-rocra, és mindkét vassal túlnyomórészt elégedettek voltunk& vagyunk. Szerintem nem rossz választás, a digit klímát meg ne bánd, én is oldszkúl kapcsoló - taktilis feedback - párti vagyok ezeknél. Amit tekerővel, gombbal meg lehet oldani, ott mindenképp!
-
adalbert1
veterán
válasz
Gombinyó #217527 üzenetére
Köszi!
10k km vagy 1 év a cél olajcserére, a többi intervallumnak még utána kell néznem.
Persze a megvétele után indított egy készletkisöprő akciót az importőr, ahol a náluk lévő 1.0 TSI-kre Perfect felszereltséggel még kicsit több mint 400k kedvezményt adnak, így már azoknak is elég baráti ára van (van amelyik így olcsóbb is, mint amit most használtan vettem, igaz kevesebb extrával vannak ellátva).
Szívesebben vettem volna amúgy egy Corolla Cross-t, vagy valami hasonlót, de ár/érték arányban, az igényeimet, felhasználói szokásaimat és pénztárcámat tekintve ez tűnt a legjobb választásnak. -
válasz
szabonagyur #217519 üzenetére
Én is tapasztalom, de egyre inkább azt, hogy ha a megengedett +8%-kal megyek, akkor is meg a seggbekövetés.
És egyre kevésbé számít, hogy milyen autóval megyek...(szerk.: Ha Giulietta-val megyek, akkor méginkább; mondjuk szép segge van annak az autónak na....)
-
-
prsq
aktív tag
válasz
szabonagyur #217519 üzenetére
Vannak emberek, akiket kifejezetten provokál egy kisautó/régi Swift. Ha a megfelelő sebességet tartja, akkor is megelőzi bármi áron. Ne kérdezd, miért, én nem tudom.
-
adalbert1
veterán
válasz
adalbert1 #217351 üzenetére
Köszi mindenkinek a segítséget
, végül elhoztam egy volt tesztautó Kamiq-ot.
Az 1.0 TSI mellett döntöttem, mert így használtam kb. 1.2 millióval olcsóbb volt, mint a legolcsóbb 1.5-ös új, ebből azért 2 évig tankolom és veszek rá egy új szett gumit.
Ami tetszik, hogy ebbe bekerült a jobb LED fényszóró is, ez ennek a felszereltségnek alapból nem része, és ahogy néztem kb. senki sem kéri.
Igazából mindent tud, amire igényem volt (több légzsák, tolatókamera, android auto), kivéve a digitális klímát, de ezt könnyebben elengedtem, ugyanis ahogy néztem itt menüben kell matatni bizonyos beállításokhoz (ezt nem is tudom hogy gondolták ergonómia szempontból).
A matricákat látszólag nyom nélkül eltávolították, illetve volt egy kőfelverődés a motorháztetőn, azt is javították.
Elsőre még nagyon furcsa, teljesen máshol fognak a pedálok mint a régi autómban, és mivel eddig csak szívómotoros autóm volt, a TSI motort is szoknom kell. -
Vismajor01
addikt
válasz
dudika10 #217524 üzenetére
Szerintem nem hülyeség, hogy drágább autóba kevésbé tolatnak bele. Én eleve nem szoktam senki be se beletolatni, de ha épp vmi csillivilli új autó mellé állok azért 2x is megnézem
Plusz ott a casco, biztosítás. Mindkettő fizet, biztosító is ha nincs meg az elkövető akkor is. És mondom, ott a dashcam ami megvan ~~50e forintból és látni fogod ki a hunyó.Én ha megvanrá a fund biztos vennék szép, kényelmes akár új autót megvannak a fentebb felsorolt eszközök a védelmére. Egyébként napi 15 perc séta teljesen egészséges
Egyébként kérdésedre válaszolva, mi nem fogjuk neked megmondani, mennyit szánj a projectre. Lehet hogy millióid maradnék meg a hónap végén, lehet százezernek is már örülsz, hát mi ezt honnan tudjuk
3-4m ért vennék egy prius hármat, azt sajnálni se sajnálnám annyira.
és lehet eleve leharcoltat venni olcsóbban.
-
dudika10
veterán
válasz
Vismajor01 #217522 üzenetére
es #217521Llew,
Nagyjabol 5 perc setara kellene megalljak, hogy ne zuzzanak le. A piac konkretan a szomszedom, itt a kresz sem ervenyes. Az egyiranyuban szembe jonnek, a halszalka utan van egy sor parhuzamosan parkolo es utana meg egy sor parhuzamosan parkolo. Jobbkez szabaly ismeretlen a legtobbek szamara. Van par vedettebb hely, de ha epp nem tud az ember ott megallni, akkor igy jart.
Szamomra az auto hasznalati targy, 6-8 eves korara a legtobbon lesz esztetikai serules, nem zavar, muanyag elem meg festek (na mondjuk amikor a tukromet vittek le az azert felidegesitett, de a rendszamot siman kikalapaltam). Egy ujnal zavarna, egy 3-4M forintos hasznaltnal tulteszem magam rajta.
(Olaszoknal szerintem mar a szalonban racsapnak egy kalapaccsal elol-hatul, amikor atadjak az uj autot.)
#217523szebe:
Mostani Focusba is vettem egy beepitokeretet es beraktam egy bluetoothos fejegyseget.
Csak manapsag mar nem divat a standard radio, igy egy fokkal nehezebb cserelni. FM transmitterrel viszont nem fogok szenvedni az tuti. -
szebe
addikt
válasz
dudika10 #217520 üzenetére
bluetooth
Ha esetleg kigurítasz egy újat, akkor abban valszeg nem kérdés, hogy lesz.
Használt esetén ha nem tudja "gyárilag", akkor is rengeget a lehetőség.
CD lejátszó "helyére" (körére) egy bt modul beépítése, jack csatis bt vevő, fm transmitter, stb.
A lényeg, hogy ha műszakilag amúgy oké az autó, akkor ne ez legyen a deal breaker. -
Vismajor01
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejtörők, rejtvények, feladványok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gitáros topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest