Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
MM
őstag
válasz
Tothgera30 #211198 üzenetére
Megane 3-nál csak 5 ajtós és kombi volt, a 4 ajtós volt a Fluence.
Igaz, több eltérés volt, mint most.
(Emelt futómű, más alakú lámpák, kevesebb zajszigetelés, ...) -
pècsimunkás
addikt
válasz
Tothgera30 #211198 üzenetére
Tudom!
Nekem volt egy Mègane 1, ph2 Classicom. Az volt szerintem a legszebb, a 3 variáns közül.
Aztán a kettes Mèganból is volt szedán. Az tetszett legjobban a kettesek közül.
A nègyes Mèganeok szedánja is gyönyörű!Na, a Mègane 3- nak melyik a szedánja?
A Fluance! -
válasz
pècsimunkás #211197 üzenetére
Nem teljesen, mivel van négy ajtós Mégane.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
molnarpeter #211175 üzenetére
Fluence egy 4 ajtós Mègane.
-
tboldi
nagyúr
válasz
szabonagyur #211192 üzenetére
Nálunk márkától és típustól független ez a fajta viselkedési forma, sokkal inkább helyhez kötött. Pl. itt majdhogynem én szoktam lenni az egyetlen, aki indexel a tanulókon kívül (bár azok között is akad kivétel). Oké, innen már csak balra lehet menni, viszont ez a főútvonal megszűnik, rákanyaradunk egy másikra, vagyis irányváltoztatás történik, vizsgán instant bukás a jelzés elmulasztása.
szerk.: Vagy kicsit arrébb, itt ha nem indexel valaki, akkor a Csaba utcára, a mentőállomás felé kellene haladnia, ehelyett mégis rengetegen kanyarodnak balra jelzés nélkül.
-
kenwood
veterán
válasz
cappa72 #211185 üzenetére
Nem te nem tudod hasznalni az FB csoportokat,hanem ez a resze,es marketplace is a 2000-es evek elejen van ergonomiaban. A csoportokra meg ra lehetne fogni, hogy nem erre valo,de a marketplace erthetetlen. Nem lehet normalisan keresni bennuk, a csoportokban a default beallitas az utolso comment alapjan sorol,kezzel kell atrakni a legfrissebbre stb ...
-
diegho
nagyúr
válasz
imyourfriend #211188 üzenetére
Volt melóhelyemen 2 octi volt. Sima 1.4tsi és 1.8tsi scout. A scoutban jobban szerettem ülni, magasabban voltam és az ülés is kényelmesebb volt hosszú távon. Viszont elég betegen volt konfigolva, még kihangosító és tolatóradar se volt, de 4x fűthető ülés igen. Az 1.8Tsi kb 2 literrel evett többet, mint az 1.4 és más bajok is voltak. Vízpumpa horror áron van hozzá, a szokásos 4x4 hajtás gond is előjött.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
imyourfriend #211188 üzenetére
Emelt futómű is jár a 4x4 rendszer mellé.
-
rbalint88
addikt
válasz
cappa72 #211189 üzenetére
Hat ez mindbol semmi talalat
ugyanannyi a fenntartasa, mint egy azonos motoru leon/golf/octavianak
Hatso ules inkabb a4 lehetett, korai a3-nal max az osztottan donthetoseg volt felaras.
Index mukodik bennuk. Sot, a bmw-kben isujabban a volvosok az uj bmwsek, nem is ertem.
ja, i30-ban a benzinesek kezdenek rossz hiruek lenni, beltere fura, en nem eroltetnem. Na es ahhoz tenyleg draga minden -
molnarpeter
nagyúr
válasz
cappa72 #211189 üzenetére
Pont azért dobtam be, mert faék motor, a jelvény meg ne zavarjon, csont ugyanannyi szervizelni, mint akar egy Octavia 2/Golf 5, de hátha otthon jobban bejön a bizottságnak
(Leon tetszett ha jól emlékszem, arról ugrott be, mint közvetlen bespricc és turbo nélküli alternatíva, csecse lámpával stb.)
diegho valid -
válasz
molnarpeter #211186 üzenetére
Audi inkább nem, tudtommal nagyon drága a fenntartás. Meg pont az A3 az, ahol már a dönthető hátsó ülés már extra... (Kollégám vette egyet, aztán ki volt akadva ez miatt)
(Meg nem akarom elfelejteni az index használatát
) Na ez csúnya sztereotípia volt...
-
diegho
nagyúr
válasz
molnarpeter #211186 üzenetére
Ennyiből Golf6 is jöhet 1.6-al, olcsóbb, nagyobb a választék.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
cappa72 #211185 üzenetére
Múltkor dobtam be az A3-at, ami itthon nincs eladó, na most megnézve mobile-n azért akad vagy 50-60, pl [link] 2010-ben futottak ki lényegében az euro 4 motorok - kevesebb turbo, kevesebb nyűg, több olcsóbb
márpedig 1.6 MPI szívó csak egyszerűbb, mint egy TSI.
Fluence-Clio viszonylatban csak arra gondoltam, hogy a beltér kb ugyanolyan a kettőben érzetre, de örülök, ha véletlenül jó tipp kerekedik belőle -
Hát bizony ja... Sajna a tatai már kiesik a keretből, pedig az vállalható lenne.
Beléptem a FB csoporta is, ott sem nagyon van eladó (vagy csak nem tudom használni rendesen a FB-t)
Kicsit csalódott vagyok. De hát ez a "sport" ilyen. (Lehet, hogy el is engedjük ezt a vonalat, mert a rendelkezésre álló keretből reálisan nem a jobb péndányok vannank.)
Közben ránéztünk a Fluence-re, hát hosszabb, mint az Astra, anyóka nincs elragadtatva tőle.
Azért nagyon köszönöm az infót ezzel kapcsolatban!Még teszünk egy kört i30 irányban, hátha abból jobb a fehozatal ugyanabban az ársávban.
Kezdünk fáradni.
@#211177 diegho
Hát bizony a Cruze nem nőnek való, legalábbis nem neki. Már régebben téma volt, nem szeretne olyat.
Focus megint kieső, hisz a nagy is Ford (mondjuk ez nem egy racionális indok)@#211184 diegho
Huh... Kodiak. Próbáltuk, 2 percet töltöttünk benne. Úgy szálltunk ki, hogy ilyet nem veszünk (amikor családi egyterűt kerestünk).@#211175 molnarpeter
Hm... a sima kicsi Clio meg sem fordult még a fejemben. Abból a kombi esetleg... Na megsasolom, köszi a tippet! -
diegho
nagyúr
válasz
hellomi #211182 üzenetére
Nekem a Kodiak nagy csalódás volt, igaz csak 1.5Tsi volt, amit vezettem és ültem benne, de egy Nagykanizsa - BP út elég szenvedős volt az ülésben, míg mondjuk egy Octavia 3 Scoutban letoltam 1000km-t egy pihenővel gond nélkül. Ha kényelem kell, akkor szerintem Superb, de ki kell próbálni.
-
hellomi
tag
Mit gondoltok a Superbbel szemben egy Kodiaq-rol?
Pl neztem ezt a peldanyt: [link]
Fiatal, eleg jol felszerelt(epp nem Superb szint, de eleg kozel all hozza), hasonlo alapok, de megiscsak egy SUV. Gyengebb lenne a minosege, hangszigetelese, kenyelme egy L&K Superbhez kepest?
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
cappa72 #211174 üzenetére
Ufoval az a baj hogy legendas lett ezert a szemetet is dragan adjak. Sajnos a G8 sem elnyuhetetlen szoval ovatosan, nehogy vmi kehes szrt ratok melegitsenek. Es egy ponton visszaut az elpusztithatatlan legendaja, mert a minimal torodest sem kapjak meg, mondvan hogy birja.
Jo auto, de ebbol is van kuka darab, csak korultekintoen. -
Qru
MODERÁTOR
válasz
molnarpeter #211178 üzenetére
Ufo-nal kerdezte a lancot, am valid amit irsz.
-
diegho
nagyúr
válasz
cappa72 #211174 üzenetére
Ha már a Fluence szóbajött, akkor nézz rá a Cruze-ra is, ami egy J Astra olcsóbban. A Fluence alatt nincs futómű és elég bután viselkedik az úton, viszont maga a technika elég jó. Ha szívót keresnék 3M körül, akkor a Focus, Megane, J Astra hármast preferálnám elsősorban. Ezekből általában van választék és van alattuk futómű is.
-
Igazából ez a V60 csak egy kósza ötlet volt, mert a közelben volt 3.2M-ért.
Még egy óvatosan, félve feltett kérdés: Renault Fluence-t szabad venni? A Mégane ugye általában ajánlott kategóriát képvisel, de vajh' ez a sedan fajta van olyan kategória?
Ma megnéztünk két ufó Civic-et.
Ami Győrben volt, az egy 2012-es kiadás (1.4) , de érdekes, hogy olcsóbb volt, mint a lábatlani (1.8).A győri kicsit fakóbb volt kívülről, dacára annak, hogy két évvel fiatalabb.
Viszont a kereskedésben áll már 2022.06 óta. Kicsit nehezen indult (legalábbis az Astra-hoz képet), de aztán már nem volt fura hangja.
Viszont a szervizkönyve (Ausztria) arról árulkodik, hogy 20k km az olajcsere, de a legutolsónál már 35k km... lehet, hogy ezét áll már olyan régóta a kereskedésben?Az 1.8 viszont belül volt láthatóan öregebb, láthatóan a bőr már repedezett.
Ez viszont szépen indult. Ki is próbálhattam, na itt volt nekem egy kis furcsaság. Hidegen valahogy rángatott egy kicsit. Nem olyan rángatás volt, mint amikor alacsony fordulaton padlógázt akarsz nyomni, hanem mintha az egész motor a motortérben ide-oda ment volna. Amint kicsit melegedett a motor, úgy ez csökkent.És egy Tatán is volt (tegnap), ez volt talán a legszebb (sajna laikusként nem tudom megítélni, hogy egyébként milyen műszaki állapotú a motorja). Csak piros, és meglepetésemre anyóka nem akar pirosat.
Kérdeztem, hogy a vezérléscsere mennyi, azt mondták, hogy ennél nem kell, mert láncos.
(pedig láttam szíjakat, gondolom az egyik sima ékszíj, de valami másik is volt benne)
Ez csak kereskedői fogás, vagy tényleg így van, hogy nem kell vezérlést cserélni?Praktikus a lehetőség a mélyített csomagtartó, a hátsó ülés ülőlapjának felhúzási lehetősége.
A váltója kicsit fura, mert az ötödik után is lehetne még egy fokozat felül, legalábbis ez az érzésem, amikor jobbra teljesen kitolnám a váltót - de ott nincs sebesség.
-
-
hellomi
tag
válasz
tibbike01 #211159 üzenetére
Miert kene erdekeljen?
Inkabb egy jol karbantartott, tobbet futott auto, ami adott esetben tobbet nyujt mas oldalon, pl, extrak teren, mint egy kevesebb km futasu, amibe nincs annyi extra, vagy dragabb. En nem felek attol, hogyha egy autot hasznalnak, arra vannak kitalalva, csak legyen rendesen szervizelve is, nagy baj nem lehet.
Nyilvan, egy nem lekovetheto eloeletu auto az szoba sem jon. -
-
kenwood
veterán
Kettes Focusnal a 100 loeros es a 116-os kozott mekkora a kulonbseg megbizhatosagban ? Igazabol az erdekelne,hogy csak 1-2 plusz alkatresz van,ami esetleg meghibasodhat, vagy az utobbi total zsakutca ?
-
Ugh... hát nem nyugodtam meg ettől.
Szóval köszönöm!
Úgy gondolom, hogy nem ez az, amit meg kellene vennem (gyanús volt az 1.6 + 150LE, gondoltam, hogy turbós, de azt nem, hogy kutyamotor /EB/). -
A Volvo V60 T3 kinetic az milyen motorral szerelt?
(A közelben találtunk egyet, és akár érdekelhet is minket) -
hellomi
tag
Akkor valoban nem kell azt alapul vennem, ha L&K korul nezelodok, ez most igy megnyugtatott toled.
emvy: Ahogy neztem, abbol nem tul nagy a valasztek, plusz nalam magamat ismerve inkabb 15 korul fogyasztana, mint 10 kozeleben, es mivel eleg sokat megyek, ez eleg nagy hatranya lenne, de az biztos, hogy tudnam elvezni a teljesitmenyet.
-
hellomi
tag
WOW! Gyonyoru!
Ez mar a faceliftes modell, ugye? Ez a belso tetszene nekem is, minusz panoramateto, azert en nem vagyok oda, valamiert nem erzem biztonsagosnak, ha barmi is tortenne az autoval, bar ketsegtelen, hogy gyonyoruen nez ki.
Milyen motorvariacio van benne? A 190 lovas dizel?
Illetve ha jol latom, perforalt ulesei vannak, ezek szelloztethetoek, ugye? Az mennyire mukodik jol ezekben? Anno egy C Vectraban volt hozza szerencsem, nem mondanam abban az autoban egy jol mukodo konstrukcionak.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó elektromosan állítható magasságú gamer asztalok (Fekete és Fehér)
- MultiPro Go FDP22.130GY
- Babzsák fotel (Dr. Relax - Gamer, sötét zöld, keveset használt, hibátlan)
- Mobil klíma Tarrington House eladó!
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest