-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
Biqci
aktív tag
válasz
molnarpeter #200193 üzenetére
Igen, ezaz
Mostmár emlékszem. Amikor a multkor már rákérdeztem a Mitora. Akkor találtam egy T-Jetet, mekafull, navi, digitklíma, üvegtető, szakadásmentes ülés, csak elvitték. Azóta jegeltem a dolgot. Köszi mégegyszer!
Azért az komoly, hogy a Mito ülésénél csak a Volvo félbőr ülése tud jobban szakadni. hihetetlen, hogy mindegyik a vezetőülés bal oldalán ki van repedve/szakadva...
A dízel nem játszik, egyrészt mindenki szabadul tőle, aki most vesz, ha el akarja adni, ha egyáltalán el tudja majd, rengeteget bukik rajta, másrészt rengeteg rá az adó. Az Accordra évente 350Euro, a CR-Z-re 30Euro. Nem mindegy
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest