Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- AuraSync kibeszélő topic
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
fasyrt
őstag
válasz BigBlackDog #199819 üzenetére
10 eve vezettem pont a Swiftet ('97-es), az volt harom hengeres. Motorra sosem kellett költeni semmit, rohadas lett a veszte. Na a kispolszkin a ket hengert lehetett erezni, hogy mi törtenik, nem is vitas.
Többiek:
Bocs.vzsryl:
A mazdas figura beadta a derekat, es ha minden igaz, csütörtökön megveszem az autot...
Na, az 4 henger, de en harom hengeres ket literes motort meg nem nagyon lattam. Mikor a gepeszmernökin bohockodtam, ott tanultuk (tanitottak... ) kazantechnikanal, hogy a falhatas miatt egy nagyobb kazan hatekonyabb mint ket kisebb, ez gondolom a hengerekre is ervenyes, hogy 4 henger falan / nagyobb forgo tömegen / több perselyen/csapagyon több surlodas/veszteseg keletkezik, mint harom henger eseten.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával
- Volkswagen Passat Variant 2.0 TDI DSG LED facelift, új vezérlés, sérülésmentes
- Liftor Active fekete, szövet + háló ÚJ BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest