- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Rap, Hip-hop 90'
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
T_Stark #185142 üzenetére
2 misiért nehéz váltani, én is ott kezdtem ahol te, csak én 1.6-os H astrát akarok lecserélni (mondjuk teljesen feleslegesen mert 94ezer km-nél járok totál hibamentesen)
Ráadásul easytronicos az autó amit imádok, hiába fikázzák többen de szerintem nagyon jó dolog. Szóval én is elkezdtem mutakodni, J astra volt sokáig képben, aztán feljebb emeltem a keretet, i30 és kia ceed jött még szóba, most viszont egy majdnem új fiat tipo érkezik jövő héten. Én sem akartam turbóst, bár igazából már mindegy lenne, csak a turbós változatok drágábbak mint egy szívóbenzin. Viszont én már 3 misis keretnél tartok. A fő szembont nálam az volt hogy minél újabb és minél kevesebb km legyen az autóban. Kompromisszumot mindig kell kötni, nekem az új autó/alacsony fenntartási/szervíz költség kombója sokat nyomott a latban. Autócserénél kalkulálj fenntarthatósági büdzsét is, minél újabb egy autó valszeg annál magasabb a vele járó kiadás, mégha csak sima szervíz költségekről beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged