Hirdetés
- Kalandor: Habemus papam
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
-
LOGOUT
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutis
őstag
válasz
T_Stark #185142 üzenetére
2 misiért nehéz váltani, én is ott kezdtem ahol te, csak én 1.6-os H astrát akarok lecserélni (mondjuk teljesen feleslegesen mert 94ezer km-nél járok totál hibamentesen)
Ráadásul easytronicos az autó amit imádok, hiába fikázzák többen de szerintem nagyon jó dolog. Szóval én is elkezdtem mutakodni, J astra volt sokáig képben, aztán feljebb emeltem a keretet, i30 és kia ceed jött még szóba, most viszont egy majdnem új fiat tipo érkezik jövő héten. Én sem akartam turbóst, bár igazából már mindegy lenne, csak a turbós változatok drágábbak mint egy szívóbenzin. Viszont én már 3 misis keretnél tartok. A fő szembont nálam az volt hogy minél újabb és minél kevesebb km legyen az autóban. Kompromisszumot mindig kell kötni, nekem az új autó/alacsony fenntartási/szervíz költség kombója sokat nyomott a latban. Autócserénél kalkulálj fenntarthatósági büdzsét is, minél újabb egy autó valszeg annál magasabb a vele járó kiadás, mégha csak sima szervíz költségekről beszélünk
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Kalandor: Habemus papam
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nintendo Switch 2
- EA Sports WRC '23
- OLED monitor topik
- LED világítás a lakásban
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 4GB I 500GB I Radeon I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest