Hirdetés
- Milyen mosógépet vegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz gyenesmartin #165833 üzenetére
-
IreN!CuS
őstag
válasz #94529552 #165853 üzenetére
Pedig igaza lehet, klíma, 2-4 fő, akár csomag...persze elfog indulni aztán ha megeszi a 7-9 litert ne csodálkozz IFA mögött meg általában büdös
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
törölt tag
válasz IreN!CuS #165854 üzenetére
Nem csodálkozom, mert próbáltam már ilyet, de még egyszer: normális szabálykövető autózásra elég, mint a ma kapható összes autó 3,3 millióig.
Akinek sokkal több van az nem ebben a sávban keres új autót. Summa summárum, én 100x is inkább ezt venném, mint egy dákót.
IFA? Azok már igen csak kipusztultak. -
őstag
válasz vzsryl #165829 üzenetére
értékvesztés....
annak esik nagyot az értéke, ami drága újonnan, vagy kiemelkedően szar (pl premium renault)
lefogadom, hogy a 3 milliós dacia forintban kevesebbet veszít az értékéből 6 éves korára mint a 4 milliós suzukiezt a dumát, hogy értéktartás stb, bizonyos gyártók próbálják bemagyarázni
aki megy hülye el is hiszi és ilyen fórumokon visszamondja...
cryptot minden termékemért elfogadom
-
vzsryl
nagyúr
válasz LuckyL #165856 üzenetére
A piac úgy működik, hogy amire van kereslet, azt könnyen és gyorsan el tudod adni, és akár magasabb árat is szabhatsz neki. A Suzuki modellekre Magyarországon nagyobb a kereslet, mint a Dacia modellekre.
Értéktartás egyértelműen nem létezik, hisz a 8. generációs Accord-ok ára már kb. 3 éve nem akar csökkenni a használt piacon. Gondolom ez sem értéktartás, de akkor nem tudom mi...
megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
őstag
válasz vzsryl #165858 üzenetére
értéktartás nem létezik gépjárműnél kivéve veterán vagy eleve befektetési céllal vásárolt szupersportkocsi
értékvesztést pedig lehet kalkulálni, leginkább új autónál a várható futásteljesítmény és használati időtartam figyelembevételével
és ezt forintban mérik, nem ilyen "érzésekben" hogy szerinted a suzukit jobban el lehet adni mint a daciátmégis ezt milyen árra, évjáratra, pontos típusra számoltad ki?
(persze tudom hogy nem számoltad, csak neked ez a szubjektív érzésed....de erre nem lehet semmit alapozni)cryptot minden termékemért elfogadom
-
Integrale
veterán
válasz Gombinyó #165860 üzenetére
Kikapcsolt klimaval se.
Vegignyomtam Skociat egy 82 lovas 2008-cal. Minden elozest 5x at kell gondolni, es ugy igazan egyik fokozatban sem tortenik semmi, egyik tartomanyban sem. Ez a motor turboval az igazi, sokkal rugalmasabb, mar elheto varoson kivul es belul egyarant.
Cserebe nem akart fogyasztani. A sok porgetesnek es bo 600 km atlaga 4,7 lett."Bad reklám is reklám too"
-
-
veterán
válasz gyenesmartin #165865 üzenetére
Az Ignis külseje erősen megosztó (szerintem dili); ugyanakkor a motorja állat: rendesen lép, szeret forogni is, de lent sem erőtlen, 5 liter körül eszik vegyesben.
A Baleno ugyanezt a motort kapta; a külseje konzervatívabb, tágasabb, a kivitelezése némileg olcsóbb. Sokkal inkább ez, mint egy Dacia.
[ Szerkesztve ]
-
vzsryl
nagyúr
válasz LuckyL #165868 üzenetére
Pár hete egy fórumtárs írta itt, hogy az 1.4-es boosterjet-es Scross-t az utcán azonnal meg akarták venni tőle új áron, vagy még talán drágábban is (már nem emlékszem pontosan), mivel hiánycikk a márkakereskedésben. Ez is azt mutatja, hogy amire van kereslet, az egy bizonyos szinten tudja tartani az értékét.
Tudom, hogy szerinted ebből ne általánosítsunk, mivel az nem a mi privilégiumunk, de mégis vannak ilyen helyzetek...megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖
-
takacsbotond
őstag
Üdv fórumtársak. Autóvásarlás előtt állok, és ebben kérném a segítségeteket.
A Budapesti éjszakában vagyok ételfutár, és nem szeretnék még egy telet végigdolgozni motorral, ugyanakkor olyan autót keresek amit munkán kívül is használhatok, és a suli parkolójában sem csak a lenéző pillantásokat kapom miatta, és havercsajnak is mondhatom nyáron, hogy vonat helyett a kocsimmal menjünk balcsizni.
Átlagban napi 150km-t megyek, igy elsődleges szempont az alacsony fogyasztás és a megbízhatóság, de azért kb egy 100 pacit szeretnék magam alatt tudni, mert van hogy sietni kell, és a vezetési stílusom is valahol a béjemvés hülyegyerek és Lewis Hamilton között helyezkedik el (nem állítom, hogy mentem már 130-al az Üllőin, de azt se, hogy nem).
A keretem 500e Ft önerő, illetve szükség esetén még tudok felvenni hitelt.
A Swift és az Astra az amiket lehetőség szerint messziről kerülnék, meg a hasonló vagy még gyengébb lányos autók (szerencsére tudok parkolni, de azért nem egy A8 kombira gondoltam első körben). A Golfokon megakadt a szemem, de ami igazán tetszene belőlük vagy túl régi, vagy nagyon túlmegy a keretemen (jó lenne valami 2005 utáni járgány).
Ti milyen irányba nézelődnétek a helyemben?Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
gyenesmartin
őstag
válasz takacsbotond #165871 üzenetére
Ha találsz egy kis fogyasztású, megbízható, jól kinéző, erős 2005-től újabb autót 500K-ért, szólj nekem is. Lehet lecserélném a 4-es golfomat akkor.
[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Mennyi időre kellene az autó? Amennyiben elég, ha csak egy évig működőképes sacc/kb, akkor 500e Hufért egész sok a lehetőség. Egyéb esetben nem nagyon tudok alternatívát mondani.
-
diegho
nagyúr
Elírtad az árat egy nullával nem?
-
takacsbotond
őstag
válasz gyenesmartin #165872 üzenetére
Mit mondtam még tudok felvenni hitelt. Eddig a 5-ös Golf + hitel a legesélyesebb befutó, de hátha elsiklottam valami felett.
kb 2 misi a max ameddig el tudok menni önerővel együtt, de azt már kicsit neccesebb lesz kigazdálkodnom.
BigBlackDog Ha garantálod, hogy abban az egy évben 10Ft-ot sem kell ráköltenem tankoláson felül nekem jó.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
MunezXBK
nagyúr
Audiból Avant létezik, A8-ból az sem.
-
IreN!CuS
őstag
válasz diegho #165874 üzenetére
Mintha pár napja lefutottátok volna ugyan ezt csak egy másik kollégával
Pumma: az 50 milliós géppel is lehet szabályosan közlekedni szóval ez nem érv. Amire felakartam hívni a figyelmet az az hogy jó ha van egy ici pici tartalék. Sajnos IFA van még bőven
[ Szerkesztve ]
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
gyenesmartin
őstag
válasz takacsbotond #165875 üzenetére
Golf 5 egy normális darab 1.6-os szívóval 1,5-2 millió. De inkább 2, ha nem akarsz még rákölteni sokat. Én is így jártam a 4-esemmel, hogy megvettem 500-ért, de a végére annyit fogok rákölteni, mintha 1 millióért vettem volna egy normálisat (pedig még csak 4 hónapos). Legközelebb tuti egy új kocsit fogok venni garanciával.
[ Szerkesztve ]
-
takacsbotond
őstag
válasz gyenesmartin #165878 üzenetére
Használt dolgokkal én is mindig megszívtam (600e-t költöttem 1 év alatt egy Simsonra amivel dolgoztam, és csak az mentett meg attól a motortól, hogy összetörtem).
Viszont van egy új autó, ami nagyon szimpatikus, bár munkára a méretei miatt kevésbé lenne ideális az a Suzuki Vitara.
Mit gondoltok? Megtérülhet, vagy ilyen felhasználás mellett totális ráfizetés lenne? Kb 10e Ft-ot keresek 100km-enként amiből még tankolnom, és szerelnem kell a kocsit.Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
válasz takacsbotond #165880 üzenetére
Valahogy szerezz annyi zsét h egy priust tudj venni.
Ne csak nézelődj - vedd meg végre a kocsinkat! ;)
-
máyköl
veterán
válasz takacsbotond #165880 üzenetére
Ki találta ki, hogy Simsonnal futárkodj? A legköltségesebb motorok közé tartoznak...
Yamaha Jog, Honda Dio... jártam ezekkel teleket is végig, soha nem kértek a benzinen és olajon kívül semmit. -
takacsbotond
őstag
válasz bitpork #165881 üzenetére
Még az unokáim is a hitelt fizetnék.
máyköl:(a szerelőm )Előbb volt meg a Simson, minthogy hogy futár lettem volna. A robogókat meg ki nem állhatom, azért lettem futár, mert imádok motorozni. 50-es váltósból nincs nagy választék. Kocsiból se kéne automata.
Most lett meg nagymotorra a jogsim, és van egy híresen megbízható Yamaha XT125X-em, de eddig az is többet vitt mint hozott a konyhára.[ Szerkesztve ]
Próbáltad már kikapcsolni-bekapcsolni?
-
8th
addikt
Szívódízel Golf. Viccet félretéve bármi ami japán és szívóbenzines. Például egy jó Mitsu Colt ha nem szeretnék Suzukit bár egy vasaló Swift még jobb lenne erre a felhasználásra. Az is egy teljesen korrekt autó a három ajtós pedig egész jól is néz ki belőle.
(#165883) takacsbotond: Cimborám sok-sok éve egy Yamaha DT 80 LC2-vel futárkodik a fővárosban. Az 1:1 a 125ccm verzió csak a blokk más benne. Még a hangja is olyan mint egy ötvenesnek így sose volt belőle problémája ha megállította a yard. Simsonnal brutális önszopatás lehetett futárkodni. Logout bejegyzésért kiállt a téma!
[ Szerkesztve ]
A demokrácia a csőcselék uralma
-
gyenesmartin
őstag
válasz takacsbotond #165883 üzenetére
Pedig vagy prius vagy Honda jazz kell neked, amik megbízhatók.
-
törölt tag
Napi munkába járáshoz keresek - lehetőleg alacsony fogyasztású, dízel - autót, nagyon maximum 1 milláig.. Volvo S60assal szemezek, de nagyon szívesen fogadok tanácsokat, véleményeket. Köszönöm
-
anorche1
őstag
Sziasztok!
Elkapott az inger, hogy meg vegyem az elso automat. Csak mit? A keretem olyan 300k lenne. Egyetem mellett dolgozom, tobbre nem futja
Ennyiert miket, milyen tipusokat nezegessek? F -es opel astra? B -s opel corsa? Fiat punto? 2 -es, 3-as golf?
Eloszor 2105 -os ladakat nezegettem, de arrol korulottem mindenki lebeszelt"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
rbalint88
addikt
válasz Richard! #165887 üzenetére
az egy büntetés. lakott terület táblán belül mászkálós autónak van egy asszony szüleinek, arra jó, de országúton és főleg pályán halál. tartósan max 110 a vége, azt is percek alatt éri el... klíma nuku, hely nuku, biztonság nuku. kell venni egy 1.4 v 1.6hdi motoros focust, pug 307-8-at, 206-7-et és akkor emberhez méltóan tud közlekedni. nyilván a fenntartása is drágább ezeknek, de legalább emberhez méltón lehet vele utazni.
110 lovas focus-szal van tapasztalat, 4,8-cal jár vele sógorom. -
törölt tag
válasz BigBlackDog #165894 üzenetére
Tudom, sajnos... a családnak jelenleg is egy S80as van és nem problémamentes a “kicsike”
(#165893) richie900812 A leendő autó felhasználási módja? Napi munkába járáshoz kellene (1-1,5 óra naponta), ketten használnánk a feleségemmel
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz takacsbotond #165883 üzenetére
Prius 1-2, keress olyat, aminek nemrég pofozták ki az akkut. Automata, városba az kell, villany nyomaték besegít a menésben, fogyasztás baráti. Lexus CT200h a fancy verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...