-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mike81
senior tag
Köszönöm a válaszokat
Igazából a szomszédomék akarnak venni egyterűt vagy kombit igazából még ők sem tudják. De van 3 gyerek és eddig egy chevrolet Aveoval közlekedtek ami azért nem egyszerű történet Most akarnak nagyobb autót is és Fordokat nézegettek,azon belül is MK4 Mondi és S-maxot. Már csak azért is ezt a típust nézegetik mert nekünk is MK1 kombi fókánk van és hát látják hogy nem rohangálunk vele szerelőhöz minden héten. De én mondtam nekik hogy ez ne legyen szempont mert a miénk benyás, amit ők keresnek az meg csak diselben kapható vagy nagy ritkán ecoboost benzinesben, de esélyesbb a disel. Aztán valahol belebotlottak egy Freemontba ami tetszik is nekik, és kérdezték hogy a motor mennyire problémás benne? Na ezért kérdeztem itt mert olasz vonal nem hozott eddig lázba. Bár tanácsoltam hogy reggeljenek ide, vagy olvassanak utána ők az adott típusnak Bár megnéztem a típust és nem is annyira ergya jószág Bár nem is kicsi azt meg kell hagyni meg nem is könnyű Bár én említettem nekik hogy van itt olyan fórumtárs aki 3 gyerekülést is benyomott a Mondeo hátsójába
Új hozzászólás Aktív témák
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen processzort vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre több pletykában merül fel az Intel eladása
- Karnyújtásnyira van Kína a HBM2 memóriák gyártásától
- Az elfelejtett kiberfegyver
- További aktív témák...