Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- Ninebot Max G30E II elektromos rollerrel Hajdúszoboszlóról Berettyóújfaluba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Amiga A500 - A régi barátnő
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Digitális Állampolgárság Program
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
bads1
aktív tag
válasz tboy93 #101498 üzenetére
Tisztában vagyok ezekkel, csak a normális karbantartás kérdéses hogy megvolt -e Bár szinte az összes Lexus hirdetésben benne van hogy költségmentes, napi használatba vehető.. A kérdés még az hogy tudnám kideríteni hogy valóban volt -e törve a kocsi. Festékréteg mérő alkalmas erre vagy nem igazán mérvadó? Sajna ehhez nem értek..
-
nagyúr
válasz bads1 #101495 üzenetére
150/220 km simán reális, gondolj bele, az évi 10 és 15.000 km között futott autót jelent, ami kb. semmi. Ha normálisan karban volt tartva, akkor nem számít hogy 15 éves és 200k+ km van benne. Tudod, állapotot kell venni, nem évjáratot meg km-t A futóműre kell figyelni, illetve a gyári CD-tár ha behal, akkor elég drága a javítása. Vásárlás után olaj+szíjcsere hogy ne legyen baj
-
hobizoli
nagyúr
arra irtam, a G Astra elott "mind"-t, hogy F Astra, B Corsa, A Omega, A Vectra (Calibra) ... stb mind rohados
lehet nem minden egyes darabnal jon ki, de ezeknel elegge gyakori a hatso kerekiv es a kuszob rohadasa pl, foleg azoknal jon elo megroggyantas nelkul is, ami nem metalfenyu
több drón kell ;P
-
harry
veterán
válasz zsoltee10 #101469 üzenetére
Ezzel az ép állapotú váltó / kormány / pedál gumival jellemzően az a gondom, hogy attól is lehet szép, hogy kicserélték, vagy pl. védő volt a kormányon, így nem feltétlenül adnék sokat erre. Az mindenesetre bizonyos, hogy ha kopott, akkor volt is használva.
Ha erről tudod, hogy ennyit ment, és tényleg használták is az említett részeket, akkor persze jó összehasonlítási alapnak, de a fentiek miatt akkor max. a kopottakról tudod megmondani, hogy ennél többet mentek, a jó állapot oka meg kérdéses...
Theoretically, this damn thing oughta work now.
-
bads1
aktív tag
Üdv
Lexus IS 200-at szeretnék venni, sajnos hahu-n nincs nagy választék és elég drágán is mérik őket, nekem árban max 1.2m jöhet szóba. Pl ez vagy ez tetszik így képek alapján és árban is megfelelő. Mi a véleményetek róluk? Persze tudom hogy többet is meg kell nézni nem szabad az elsőbe beleugrani.
Reális egy 15 éves autónál 180/220e km? Mik lehetnek ennek az autónak a buktatói?
Fogyival tisztában vagyok 9-12 lityó de nem lenne agyonhajtva, napi 35-40km + néha hosszabb táv.
Rendszeresen karbantartva érdemes beleugrani egy ennyi idős kocsiba? -
Kornel
veterán
válasz Lavidaloka #101492 üzenetére
Tegyuk fel veszel 200k km-el egy dizelt.
Ott is siman belefuthatsz ezekbe, ha meg nem volt hozzanyulva, akar nemet, akar magyar.
Persze az is lehet, hogy pont szerencsed lesz, es nem kell hozzanyulni. -
Lavidaloka
aktív tag
válasz Kornel #101491 üzenetére
Volt már nem egy pár kocsim de meguntam,hogy mindet szinte nekem kellett visszahoznom a sírból,erzért úgy döntöttem hogy a következő kocsim tuti Németországból hozatom be.
Igaz ott is vannak lepukkant példányok de sokkal nagyobb az esélye hogy jót veszel mint Magyarországon.A másik dolog meg az,hogy még így is sokkal olcsóbban kihoztam rendszámozással együtt mintha itthon vásároltam volna.
(#101490) hdman::Városban 7 liter országúton meg 5L.
Volt benzines BMW-m is de azt nem ajánlom családi autónak mert a gatyámat kiette a benzinből.Csak 318i volt de városban simán bezabálta a 12 litert
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
Kornel
veterán
válasz matyi19 #101484 üzenetére
Nem jobb.
Az, hogy egy idoszakban nem kell egy adott autora kolteni, nem jelenti azt, hogy egy masikra nem kell majd.
Dizelbe olyan alkatreszek vannak, amik benzinesbe nincsenek, ezt tudomasul kell venni.
Pl. Sima tdi-ben is alaphangon kettostomegu es turbo, adagolo, csucsok, ha csak egyhez kell nyulni, az 100k huf also hangon, es ezek 200-300 ezernel tobbet ritkan birnak.
Lehet nalad lesz 20k km-t a kocsi, es egyikhez se kell majd nyulni, de lehet mindhez, ha nem tettek meg elotted.
Mondom, ha ezeket el akarod kerulni, arra ott az uj auto garanciaval. -
hdman
őstag
válasz Lavidaloka #101489 üzenetére
Az elég tág fogyi
A felni viszont nagyon szép, ze az egyik legjobban sikerült e46 felni.
Az, hogy eddig nem kellett rá költened, még sajna nem jelent semmit, bármikor beeshet egy nagyobb javításm de hát ilyen a popszakma.
Amikor én vettem, kb fél évig én sem költöttem rá, csak aztán jöttek a szépészeti beavatkozások, meg akkor már nekiálltam pár dolgot kicseréltem (izzítógyertya, akku, hűtő-fékfolyadék, ilyenek), akkor idén vettem 2 garnitura gumit (260k), fékcsere, kettőstömegű, kuplung, kinyomó... Most lekopogom, talán összeállt, de ez a vételár + párszáz ezer volt
Pedig sokáig kerestem, és nem lefingottat vettem.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101487 üzenetére
Itt már írtam róla kicsit bővebben
(#101488) tomcsi23:5-7 litert eszik ..
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
tomcsi23
veterán
válasz !Overdose! #101483 üzenetére
Gondolom, azóta garázsban áll, mert amúgy tankolni csak kéne néha.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
maggi1886076
addikt
válasz Lavidaloka #101486 üzenetére
Mi szeptember környékén adtuk el. 200e km-el.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101482 üzenetére
Münchenből hozta egy ismerősöm...igaz 3 hónapot vártam rá de megérte!
Amúgy karosszériás vagyok szóval nagyjábol tudom,hogy mit érdemes és mit nem.
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
matyi19
őstag
válasz Lavidaloka #101478 üzenetére
Nem kizart a BMW sem, de kicsi az eselye hogy olyat vegyek...
-
!Overdose!
őstag
válasz Lavidaloka #101481 üzenetére
4 hónap alatt? Ez aztán a komoly üzemeltetési tapasztalat!
[ Szerkesztve ]
Villanyszerelés - Klímaszerelés - UPS javítás, karbantartás
-
maggi1886076
addikt
válasz Lavidaloka #101481 üzenetére
Szerencséd van hol vetted?
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Lavidaloka
aktív tag
válasz maggi1886076 #101479 üzenetére
Akkor az enyém valami kimagaslóan jó eset lehetett....mert nekem szeptember óta van meg de eddig még egy fityinget sem kellett ráköltenem.
És elhiheted hogy ez sem véletlen:Ilyen autót vesznek a magyarok Top1 MW E46 320D
[ Szerkesztve ]
ホンダシビッククーペ
-
-
maggi1886076
addikt
válasz Lavidaloka #101478 üzenetére
És jó esetben csak a vételárat költi rá
-
matyi19
őstag
Nekem nincs bajom a vectra-val sem.
Egyik ismerosomnek volt, aztan egy hosszabb uton megadta megat, haza kellett vontatni.
A javitas tobb 100€-s volt.
Eledta, vett egy Golf IV-et, azzal semmi gond.
Persze ez gondolom egyedi hiba lehetett, nem hoszem hogy minden vectraval baj lenne... -
zsoltee10
addikt
válasz Kornel #101474 üzenetére
Persze, a kérdés az, mennyit mennek vele, megtérül-e a magasabb fenntartási költség az alacsonyabb fogyasztáson.
matyi19: Értem, csak azért ajánlottam, mert ez tényleg jó, leinformálható kocsi, nem külföldről behozott céges előéletű, tekert órás, és mert mondtad, hogy 2006-os kocsikat nézegettek.
[ Szerkesztve ]
-
matyi19
őstag
válasz Vesztor87 #101467 üzenetére
Nem is abban az országban akarok venni, Romániából vannak.
Itt lehet kapni ilyen árban, frissen behozott autót...hurenzon
Koszi, utánanézzek annak is...
Fenntartás nem drága, alkatrészek? Fogyasztás milyen?zsoltee10
Koszi, de egyenlőre az a kérdés, hogy milyet vegyek...
Amúgy az, több mint amit rászánnak...
[link]
[link]
[link] -
8th
addikt
válasz matyi19 #101466 üzenetére
Golf/Bora Variant és Octavia kombi vonalon néznék szét. Közös padlólemez relatív olcsó alkatrészek. A4 és a Passat már más technika más árakkal. Egyel nagyobb kategóriában a Vectra C is jó vétel. Brutál, hogy mi cucc belefér a kombiba.
"Látod, Európa? Hát ide vezetett a jóság. Mindent megengedő liberális kórság!" Éljen soká a multikulti! Még több illegális bevándorlót Európába! Ugyan már, mi baj lehet belőle...
-
Kornel
veterán
válasz matyi19 #101466 üzenetére
szerintem meg is válaszoltad a kérdésed
arra figyelj, hogy ne 2.0 pd-t vegyél, keress vissza, és megtudod miért ne.
amennyiben még a sima 1.9 TDI-t veszed, azzal kevesebb bajod lesz, az 1.9 PD-nél már több hibaforrásra számíthatsz.
azt gondolom tudod, ha ilyen "idős" dízelt veszel, akkor legyen a zsebbe tartalék is, 1000 EUR biztos, de inkább magyar áron, legfeljebb megmarad, ha nem kell rákölteni.
1.6 TDCi-kkel (focus 2) meg óvatosan, ott is voltak bugok, pl. alul méretezett olajteknő, stb., nem hiába, francia motor(#101469) zsoltee10: azért a használat módja se mindegy, én pl. állandóan a kormányon tartom a kezem, és még baszkurálom is, a suzuki bőrkormányát 50k km alatt fényesre koptattam
A kocsi viszont szépnek néz ki, amit linkeltél, viszont 200k körül itt is jönnek majd a dolgok sorban, ha még nem volt hozzányúlva... az 1000 EUR tartalék ide is kellhet.[ Szerkesztve ]
-
hobizoli
nagyúr
válasz gerg0 #101441 üzenetére
Opel-k a G Astra elottig rohadosak
Mindamugy minek neki ekkora vasbalna auto?
400k-ert kapsz egy facelift-s (2000-) Bravo 1.2 16v-t szervoval, klimaval, 2 lufival...
vagy egy mk2 1.2-s Punto-tB Omega 2.0 alatti motorral talan nem is volt, meg vagy 1300kg melle alapbol
[ Szerkesztve ]
több drón kell ;P
-
Kornel
veterán
-
-
mycso
veterán
válasz Kornel #101452 üzenetére
Nekem is NBU van, teljesen elégedett is vagyok vele (a lámpámmal nem).
Páromnak astra-ba a gyári olyan volt mintha valami sárga fényű gyertyák égnének (astra J), aztán neki GE Megalight Ultra +120%-ot vettünk, ez is nagyon jónak tűnik. Sokkal intenzívebbnek és fehérebbnek tűnik a NBU-től, viszont talán nem világít olyan messzire.“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
lsc
nagyúr
Már több mint egy hete használom az osram night breaker unlimited h4 izzókat, egy kis vélemény róluk:
Előtte tungsram és ge +60 %-os izzók voltak benne, azokhoz képest messzebb világít és főleg nem olyan éles a megvilágítási határ. A ge az erőseben világított a megvilágítási határon belül, csak mint írtam ez a terület jóval kisebb volt. Gondolom más az izzók világítási tartománya is /ez ugye hideg fehér/, emiatt nem tűnik akkorának az előrelépés az előbbiekhez képest, de aki sima izzókról vált annál nagy lesz az ugrás. Egyelőre nem villognak a szembejövők sem hogy vakítaná őket, tehát ha jól volt beállítva a lámpa akkor nem lehet elvileg gond.Az élet kegyetlen .
-
hobizoli
nagyúr
több drón kell ;P
-
Ace owner
addikt
válasz Laraxior #101432 üzenetére
Olyan sokat nagyon nem is fogunk mert a cég csődbe ment, most talán kínai kézben van, de nem hiszem hogy komoly autógyár lenne belőle bármikor is. Meg a Tesla mellett nem hiszem hogy sok esélye lenne a Karmának..
Galaxy Fold 4
-
gerg0
aktív tag
válasz gerg0 #101310 üzenetére
Válasz magamnak
Ma megnéztünk egy közeli, szépnek hirdetett zöld Omegát, 300-ért. Odaérve 10 másodperc alatt realizálódott bennünk hogy ebből nem lesz vétel. Szélvédőn 40cm-es függőleges repedés a sofőr előtt (ezt meglátva lett teljesen esélytelen). Közelebb érve: bal hátsó ajtó alja végigrohadva, a többi is gyanús. Hátsó kerékjárati ívek szép rügyesek, lassan kilyukadnak, 4-ből 3 lámpa cserés. Ki se nyittattuk, alá se mertem nézni, 2perc után távoztunk.
Egyelőre nem adom fel, türelmesen keresgélek tovább, jó challange.
-
matyi19
őstag
Sziasztok!
Kozeljovoben, szeretnek autot venni, ebben szeretnek segitseget kerni...
Amit raszanok, max 3500€. Csak diesel, max 1,9L.
CSAK kombi.
VW Passat
Audi A4
Škoda Octavia
Ebben az arban vehetnek egy fiatalabb 2005/2006-os Ford focus-t is.
Melyik lenne jobb vallasztas, es miert? Vagy ebben az arban, jobb auto?
Koszonom! -
Nkboy
senior tag
válasz peter.tamas #101437 üzenetére
Ezek a nagyon fényes autók, vajon mennyire zavarhatják, a többi forgalomban résztvevőt?
[ Szerkesztve ]
A fekete kormánylégzsák a bézs utastérben felér egy őszinte vallomással
-
Laraxior
titán
Meg csak a markarol sem hallottam de ugyfest nagyon terjednek az elektromos autok.
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Laraxior
titán
Lattatok mar ilyet?
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
MunezXBK
nagyúr
-
Joker88
őstag
Nem vagyok valami nagy autómágus, nem követem a trendeket ( patkányosítás, meg ilyenek) megmondom őszintén nem tudom mi az a sleeper.
De !
Ha első autóban gondolkozol, kevés keret mellett, néztél mondjuk már suzuki alto-t ? Esetleg vw lupo-t ? Utóbbi cirka 400-500.00 kemény magyar forint. Kevés rájuk a bizti, olcsó fenntartani, nincsenek túlbonyolítva szerelésügyileg, lehet hogy apád, keresztapád értene is hozzá, egy esetleges balesetnél ( ne történjen soha ) jobbak az esélyeid mint pl egy swiftben, matizban.. Azt a sleeperezést meg hagyd későbbre mikor már lesz saját tőkéd, folyamatos bevételi forrásod. Addig is legalább pörögnek az évek biztosítás oldaláról. Meg rutint is szerezhetsz.[ Szerkesztve ]
In loving memory of Garrett Lockhart
-
hobizoli
nagyúr
válasz tboy93 #101417 üzenetére
lehet
ha eszreveszik
ugyanis a turbo a tuzfal felol van a szivosor es a kipuff kollektor alatt (reverseflow hengerfej)PuntoGT-nel nappal sem latod meg, csak ha tudod hol kell keresni, mert olyan eldugott helyen van
Tipo-nal mondjuk tobb a hely, de inkabb korulotte marad tobb, mert maga motor mint komplett egyseg az nyilvan ugyanannyira kompakt meretu lenne abban istöbb drón kell ;P
-
hobizoli
nagyúr
válasz hobizoli #101412 üzenetére
amugy meg ami jol buzeralhato es vmivel nagyobb, meg nagyobb van hely a motortereben, -ahogy neked az kene...-, az a facelift-s 3 ajtos Tipo 1.4i, ~kilootven egy auto magyar rendszammal
na az egy PGT motor a turbo nelkul
csak felpakolod ra a turbos cuccokat meg at az elektronikajat es go, a motorbelso nulla modositas nelkul elbir 1.5bar nyomastannyival mar eleg jol lehet osztani az eszt
tovabbi elonye ennek, hogy a bode alapbol kompatibilis a 2.0TwinCam blokkal is, amit pl a Delta Integrale a 155Q4 is ezt hasznalt
pl a Integrale vagy a Q4 hajtaslanca is atdobhato bele, elso-hatso osszkerekes futomu segedvazzal kompletten, mert a rogzitesek pontosan ugyanott vannak, egyik havercsavo most ezt csinalja eppen egy 145-be
raadasul a 155-ben volt V6-s "Aresi" motor is -amibol a 147-ben volt a 3.2 V6 24v GTA is-, tehat az is belemehet, meg a Bravo HGT 5cyl 20v vagy a Coupe 20vT motorja is jo beleezek ugyanis mind szinten Tipo padlolemezesek
több drón kell ;P
-
Dare2Live
félisten
válasz VegyesTamás #101395 üzenetére
Matiz neki kb minden szempontból rosszabb választás mint egy Punto.
Szerelhetőségben, alkatrész szempontból, motorválasztékot tekíntve.... arról nem szólva, hogy a matiz mint a régi swift koporsó, punto pedig az egyik első autó aminek utascellája van és ez nem lényegtelen szempont.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Mágus2
Közösségépítő
Vegyél egy rendes autót, a korlátorott anyagi lehetőséget fordítsd a biztonság növelésére. Új gumi, jó fékek, rendes autó, nem egy swift vagy ciquecento quatro koporsó, hanem valami masszív 1.4 szívó. Mondjuk ibiza, polo, fabia. A sleeper álmot ne add fel, de még nem jött el az ideje. Majd ha lesz rá keret, akkor tessék nyújtózkodni.
Nem szép látvány, amikor kivágnak valakit a stiftből, vagy lehámozzák róla a ticot, mert nem fért a bőrébe.
-
hobizoli
nagyúr
PGT
fruttiert van, 5-6kilobol tok jo kis sleeper-t lehet belole mar okozni a kocsi araval egyutt nezve is (ha joreszt magad butykolod)
mk2GTI Golf-t meg a E30-kat reggelire megkajalja meg a szeria ismotor szeria belsoje 250+ paripat es 300+ nyulmokust is megbir
több drón kell ;P
-
Ace owner
addikt
válasz VegyesTamás #101409 üzenetére
Le akartad regen cserelni a fogyi miatt, vagy rosszul emlekszem?
Galaxy Fold 4
-
VegyesTamás
senior tag
válasz Ace owner #101400 üzenetére
Vagy Peugeot 205 lenne jó neki akár GTi
Persze megvan, már beletekertem 17k km-t egész jól bírja mondjuk váltót már cseréltemTankblock: hát, én a 0,8 as matizon én meglepődtem 100 LE alatt is van élet
[ Szerkesztve ]
Tiktokpomfrit /VTMDrifting/ Youtubeon és Facebookon és tiktokon - Drift, Vlog, Sztorik Dániából, tiktokon dánul, magyar tiktok - DánKrumpli
-
hdman
őstag
Ma asszony verdájával voltam a városban ügyeket intézni. Hát ne hajtotta szét az elmúlt 3 hétben: 278 km. Ebből kb 50-80 én voltam Mindegy, megvettem az olajat, meg a szűrőket is, még jó, hogy van 40%om.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
-
-
Vesztor87
senior tag
-
Tankblock
aktív tag
válasz VegyesTamás #101395 üzenetére
Matiz -1,
az minden csak nem gyorsul, olyanon tanultam anno, és nem kívánkoznék bele vissza.
fiat seicento meg a keresztanyámnak volt. Élmények, egérkamion, 1 43 lábbal lehet lenyomni 1x re a 3 pedált.....
Golf MK2 +1
Release the Beast....
-
nesa
veterán
válasz hurenzon #101391 üzenetére
2 db van nekunk, ugyhiszem eddig a 2db on 1db lengokart kellet cserelni, ossz vissz, plusz a szokasos olaj cserek.
1-2 even belul majd a 16V aktualis lesz a lengokar csapagy csere is, az cirka 10k+ munka, a tipomhoz olcson vettem ilyen keszletet az valami 5k volt a 2 keszlet, szerintem olcson fentarthato, es jol osszerakott gepek a 2 es puntok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple asztali gépek
- Ukrajnai háború
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest