Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz Lavidaloka #101489 üzenetére
Biztos így van, de ha csak úgy olvasom valahol, már teszem is az "urban legend - mindig mással történik meg" könyvjelzőim közé
Nem teszel fel képet a kocsiról?Astra G kormány: vársoban használt 96k km-es, úgy, h én 2x dudáltam vele jobb kézzel, ott már a balos igencsak ki fog esni, úgy, h én beletettem 20k-t, és sztem van még a kormánynak olyan 10k hátra. Váltó/kézifékszoknya egy hányadék. Ez van, ilyen anyagból van. Értelemszerűen, ha reggel-este 50-50 km-t megyek főúton, pályán, nem nagy forgalomban, és 10 perc után 5-ben van mindig a váltórúd, éjszaka garázs, nappal fedett parkoló, ott elhiszem, h 180k-nál újszerű.
-
hdman
őstag
válasz Lavidaloka #101489 üzenetére
Az elég tág fogyi
A felni viszont nagyon szép, ze az egyik legjobban sikerült e46 felni.
Az, hogy eddig nem kellett rá költened, még sajna nem jelent semmit, bármikor beeshet egy nagyobb javításm de hát ilyen a popszakma.
Amikor én vettem, kb fél évig én sem költöttem rá, csak aztán jöttek a szépészeti beavatkozások, meg akkor már nekiálltam pár dolgot kicseréltem (izzítógyertya, akku, hűtő-fékfolyadék, ilyenek), akkor idén vettem 2 garnitura gumit (260k), fékcsere, kettőstömegű, kuplung, kinyomó... Most lekopogom, talán összeállt, de ez a vételár + párszáz ezer volt
Pedig sokáig kerestem, és nem lefingottat vettem.
[ Szerkesztve ]
Sopron city :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Delta Force (2024)
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Egy korszak vége
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Projektor topic
- Iqos cigaretta
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest