Hirdetés
Aktív témák
-
Dirtyz
őstag
"Ha az én Prelude-ömet nem számolom, akkor az utolsó 3 autó amiből a lelket tapostam ki a Hungaroringen, az egy RX8, egy WRX STI, és egy GT3 Porsche volt. Az RX8 -at váltotta az STI, ezek a férjem autói, a GT3 szintén a családban van."
De utállak én ezért..
Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
Lassan eljött az idő, hogy lecseréljük régi kocsinkat.
6.5m. körül tudunk rászánni, ebből ki kellene jönne egy 2 literes diesel motornak és egy nagy kombikarosszériának. Új legyen, ez alapfeltétel.
Amiket megnéztünk: Pug 407SW, Mazda 6, Toyota Avensis, Renault Laguna. Ami még hátra van: VW passat, Skoda Octavia.Pro és kontra érveket kérek. (észérveket kérek, nem flémet )
-
Dirtyz
őstag
válasz Integra #14935 üzenetére
Nézd, a mostani az ötödik francia autóm. Eddig egyik sem hagyott ott sehol, a 307-t egyszer kellett soron kívül szervízbe vinnem a 4 éve alatt, lambdaszondát cseréltek. Lehet,hogy mindig kifogtam egy jó szériát, de lekopogom, semmi bajom nem volt a csigazabálók kocsijaival.
-
Dirtyz
őstag
Köszi mindenkinek (kivéve Khelben ), részletekkel egyelőre nem tudok szolgálni, ma csak elhoztam, a hétvégén belepörgetek 500-at, de a nagy próba egy hét múlva Olaszország-Toszkána
-
Dirtyz
őstag
Nincs valakinek fóliás ismerőse? Délpest előnyben...
Ezt kellene körbefóliázni a B oszloptól hátrafelé, sec/kábé mennyibe fájna ez nekem?Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
válasz fekeandras #17388 üzenetére
Ha én ülnék Ricardo Patrese mellett a jobb egyben, valószínüleg lefosnám a bokámat
-
Dirtyz
őstag
Nem tudja valaki, hogy az M7-en merre vannak telepített traffipaxok? Speedcam-os adatbázis Garminhoz nem az igazi..., ott már minden harmadik kilométerkő be van jelölve
-
Dirtyz
őstag
válasz fekeandras #18079 üzenetére
Valami ilyet? Még szerszám, furik is befér
-
Dirtyz
őstag
válasz fekeandras #18158 üzenetére
Megnéztem volna, azt a brigádot egy Felicia kombiban Az a Mitsubishi jó lesz nekik, hátulra elfér a szerszám, sör is.
-
Dirtyz
őstag
válasz zsolt1129 #18172 üzenetére
Egy barátom (műszaki igazgató egy Renault szalonban) szerint nincs sok gond velük. Tipushibáról még nem nagyon tudnak beszélni, lévén új a konstrukció. Jól megy, kényelmes, a kisebbik dízel (az van neki) nagyon jól eszik. Ami nekem is tetszett, tele van pakolóhellyel és jópofa még a hátsó oldalablak elé húzható sötétítő roló is.
Nemrég vettem kocsit, és ez is szóbajött, de az asszonynak nem tetszett (hiába, a nők...)
Nem utolsó sorban egész jó akciók voltak rá. Majd 1 millával olcsóbban lehetett volna elhozni, mint a listaára.
-
Dirtyz
őstag
-
Dirtyz
őstag
Nagyon OFF
M31-es matricás, Gödöllőig el tudok jutni fizetés nélkül?
Nagyon OFF vége
-
Dirtyz
őstag
Barátom a Csiki-Begénél dolgozott, akik leginkább olasz autókkal foglalkoztak, Neki is mindig az volt (Bravo, Brava, Punto, 159) és nem igazán kellett őket szervízbe hordani, sőt...
Szerintem, ez a "olasz kocsi szar" beidegződés a régebbi és elhanyagolt tipusok miatt jött és maradt is rajtuk.Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
Tudtok ajánlani boltot (online is jó), ahol "jóáron" tudok beszerezni Castrol SLX 5W-30 C1-es olajat?
-
Dirtyz
őstag
válasz !Overdose! #44654 üzenetére
Köszi, náluk nem találtam, ellenben az olajstore-ban igen!
Holnap meg is kérem valamelyik kollégámat, hozzon belőle.Védd a fákat, egyél hódot!
-
Dirtyz
őstag
2009-es Mazda 6 hatodikban 150km/h/2500rpm
Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest