Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • <Adamsky>

    nagyúr

    válasz blakey #4404 üzenetére

    "Bizonyos szempontből a Mi Box egy vicc ezekhez képest ... "
    Ez tök igaz, DE!
    Ha, az ember nem akar rajta játszani, telepakolni "millió" kisebb-nagyobb programmal, akkor a Mi Box is tök elég (legalábbis 2 nap tapasztalat alapján ezt mondom :) ). Az 1db USB szánalmas, de ezt egy - itthon a fiókban pihenő - USB-s hub-al sikerült kibővíteni 4-re (így pedig elvileg akaszthatok majd rá gigabit adaptert is).
    A wifi-je sokkal erősebb, ill. stabilabb, mint a GT1 mini-jé volt. Az is mutatott szuper számokat a sebességméréskor, de pár perccel később mégis képes volt akadni a(z) HBO-s lejátszás. Utóbb produkált pár újraindítást is ...
    Az L1 a Netflix miatt "kell". Akkor neked bizonyítottan (DRM info azt mondja, Netflix-el próbáltad) tudja? Sajna L1 hiányában (L3 mellett) a Netflix hol tudja akár az FHD, hol pedig még a HD-t se (Kodi alatt nézegettem, ill. a hivatalos kommunikáció is az, hogy ha "jót akarsz magadnak", akkor L1 képes cuccot használj).
    Mondjuk ha - tényleg - tudja az L1-et, akkor nem tudom miért nem dicsekednek vele? Sehol nem látom a Netflix-es logo-t. Ja, meg - ha jól látom - ehhez se adnak rendes giroszkópos vezérlőt. Anno a GT1 mini-t úgy reklámozták, mégis ilyen "nyomi" távvezérlővel kaptam. Ki is vágtam a hisztit, hogy ez így nem lesz jó :) ... küldtek is egy "rendes" távvezérlőt.

Új hozzászólás Aktív témák