Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2020-09-08 07:24:37

LOGOUT.hu

Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#4151) Kroni1 válasza tboy93 (#4142) üzenetére


Kroni1
veterán

"Egy vagy két éve vettem talán még gearbestről egy s905w soccal szerelt boxot"

Na igen, 5500Ft-ért nem rossz vétel, ma sajnos már drágábban adják ezeket. De én az eredeti felvetésre irtam a mi box-ot, ha netflixről és hbo go-ról is le tudnak mondani, mert az ár ennyire fontos akkor nyilván egy legolcsóbb amlogic procis box coreelec-el, de az meg ugye mókolós megintcsak..

(#4152) mikrofon válasza Kroni1 (#4150) üzenetére


mikrofon
addikt

Légyszíves mielőtt ilyen valótlanságot leírsz a konkrét típusról, írd már be a keresőbe a konkrét típust. Ha ezt megteszed látni fogod hogy mindenféle trükközés nélkül mennek a szoftverek. A Google play-ből telepítve hivatalosan. Természetesen állítólag és nem saját tapasztalat alapján.
Olyanok is mint :
YouTube
Netflix
HBO GO
VLC
Kodi
Horizont
És még a TVGO is....
Chrome

Felbontásban is tudja a 4K-t. Természetesen 60fps már problémát jelent 4K-ban és 100Mb/s felett sem az igazi.

A távirányítója is Igen jó elég jó funkciókkal a vélemények szerint.

Tehát megveszi az ember kicsomagolja összedugja és már hasznalja is.... És mindezt 40USD-s áron...

Ezek az én igényeimet lefedik és a szerintem az itt kérdezők nagy részének az igényét is... De ezt mindenki döntse el maga...

Nem tudom honnan veszitek hogy ezen mokolt cucc van és csak mokolva megy....
Egyelőre továbbra is csak általánosan írsz és nem a konkrét típusra....

De mindegy is bocs hogy megzavartan a közeget. Egy lehetséges olcsó és jól működő alternatívával és az ide nem illő kérdéseimmel....
:R

[ Szerkesztve ]

(#4153) erdey_a válasza mikrofon (#4152) üzenetére


erdey_a
őstag

engem meggyőztél, rápróbálok egy ilyen boxra... 12ezerért levelnehezéknek is megéri.

Vérboci

(#4154) mikrofon válasza erdey_a (#4153) üzenetére


mikrofon
addikt

Igazából meggyőzni csak akkor tudok valakit ha a saját tapasztalatom megegyezzik a máshol olvasottakkal. Amiben azért még nem vagyok 100%osan biztos mert itt azért nagy az ellen vélemény és biztos vagyok benne hogy jogosan a korábbi negatív tapasztalatok alapján. De hátha ez tényleg kivétel...
Minden esetre majd röviden jelentkezem, ha megkaptam, hogy mennyire volt használható azonnal. Egyáltalán használható-e vagy reménytelen.

[ Szerkesztve ]

(#4155) erdey_a válasza mikrofon (#4154) üzenetére


erdey_a
őstag

úgy értem, hogy ezt a típust nem láttam korábban, de amióta hivatkoztad, átnéztem pár tesztet és az alapján nekem bőven jó lehet...
videók alapján is jóval fürgébb, mint a jelenlegi venz v10

Vérboci

(#4156) tboy93 válasza Kroni1 (#4151) üzenetére


tboy93
nagyúr

Igen, erre mondtam hogy ha 20k egy normalis droidos box, akkor inkabb mokolok nekik, de akkor legyen harmad ennyi pénz. Illetve olyan box kéne ami már kipróbált es tuti tudok ra varazsolni CE-t.

(#4157) RedCactus


RedCactus
senior tag

Én ezt a H96 MAX-ot vettem két hónapja és mivel nem vagyok szakértője a témának, nekem nagyon bevált. Megy rajta a Netflix, HBO GO, Youtube, RTL Most, Chrome... Van 5Ghz-es WiFi is, meg Bluetooth. Kezeli a külső meghajtókat, mint pendrive és külső HDD. Volt itthon hozzá egy olyan légegér ami a Nova N5-höz jár, ezzel könnyebben használható.

Szóval nekem bevált. Egyedül az HBO GO az, aminél nem megy a FHD felbontás csak SD, de a Netflix miatt azt már nem is nagyon nézzük.

(#4158) Kroni1 válasza mikrofon (#4152) üzenetére


Kroni1
veterán

Mert ez nem egy licenszeket is tartalmazó, hivatalos android TV rendszert futtat, hanem egy androidra épülő ingyenes és gagyi rendszert, amit rámókoltak.

Ennél érthetőbben nem tudom megfogalmazni. Saját tapasztalatból beszéltem, mert több ilyennel is próbálkoztam. Eleve az RK procisakat nem annyira ajánlják, ennek az okát ugyan nem tudom pontosan, de az Amlogic jóval ajánlottabb. Az Amlogic-os topikban is egyértelműen le van írva, hogy aki A kategóriás box-ot akar és jól megírt androidot annak bele kell nyúlni a zsebébe, és pl. egy khadas vagy minix, vagy egyéb boxot kell venni, vagy a már említett mi box-ot. Megnéztem róla most direkt pár videót, na hát ennek pont ugyanaz a hányinger gagyi a felülete mint az én Z6+-omnak volt, ez egy mókolt android, a Netflix app nem hivatalos, stb. Köze nincs a valódi android tv élményhez! Az enyémen a Kodi addig akadozott, és nem működött rendesen, amíg nem léptem át a rajta lévő androidról CE-re. De őszintén tényleg kívánom, hogy neked megfeleljen és működjön rajta minden ahogy kell!

"De mindegy is bocs hogy megzavartan a közeget. Egy lehetséges olcsó és jól működő alternatívával és az ide nem illő kérdéseimmel...."

nem zavartál semmit, ideillő volt a kérdés is, én meg tapasztalatból válaszoltam. Hogy jól működő alternatíva, azt előre ne jelentsd ki, arról majd írj légyszives tapasztalatot 1-2 hét használat után! Tényleg.

Peace.

RedCactus: Én úgy tudom, hogy a HBO Go minden ilyen eszközön csak 720p-ben megy. De nem használom, csak mintha már ezt olvastam volna több helyen is. A KODI neked a rajta lévő android rendszer alatt megy rendesen? Nekem Z6+-on szörnyen szaggatott..

[ Szerkesztve ]

(#4159) Beni2360 válasza mikrofon (#4152) üzenetére


Beni2360
félisten

Bocs, hogy bele szólok, tudod, hogy mit jelent a kadenciahelyes lejátszás?
Mert a filmnézés enélkúl hát hogy is mondjam nem az igazi. (akadozik, szaggat,stb)
Át kellene ide nézni és elolvasni az összefoglalót ami nagyon hosszú és itt rákérdezni mit miért.

[ Szerkesztve ]

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#4160) Cotty0 válasza sing1ep1ayer (#4001) üzenetére


Cotty0
kezdő

Koszi a tippet, sikerult is beszerezni egyet, sot telepiteni is sikerult mindent, horizon go is megy csak sajna nagyon alap felbontasban, pedig a youtube meg kodi kiegeszitokkel szep minosegben tudok nezni mindent, de valamiert a horizon go lebutitott kepet ad, mintha csak valami nagyon alacsony felbontasu elonezeti kepet adna. maga az app full kepernyon szepen toltodik ikonok minden rendben, de valamiert a stream butitott.

Probaltam a box felbontasaval jatszani, de nem talaltam ra megoldast, esetleg ha valakinek volt hasonlo panasza, es meglett a megoldas, akkor erdekelne, mert sokat keresgeltem itt is mashol is, de valaszt meg nem talatam ra. :W

Elore is koszi.

(#4161) erdey_a válasza Beni2360 (#4159) üzenetére


erdey_a
őstag

hbo go-nál meg youtubenál milyen kadenciahelyes lejátszásról beszélünk? megnyomom a gombot, aztán jön a film. nem akad, nem szaggat, nem pixeles. de nem ugyanazok a felhasználói igények és szokások, na.

Vérboci

(#4162) Kroni1 válasza erdey_a (#4161) üzenetére


Kroni1
veterán

"nem akad, nem szaggat" -

Pedig de, csak az emberek nagy része nem is veszi észre, nem érzékeny rá, nem érdekli. Engem sem zavar egyébként, de én örülök, hogy a Mi box már tudja a kadenciahelyes lejátszást kodi alatt, mert azt használom, ha igazán jó képminőséget akarok.

(#4163) erdey_a válasza Kroni1 (#4162) üzenetére


erdey_a
őstag

"az emberek nagy része nem is veszi észre"

akkor ez lehet a kulcs... ezért írtam, hogy mások az igények / szokások.
pláne hogy jellemzően a gyerekeim néznek rajta spongyabobot én meg havonta négyszer megnézek valami sorozatot, esetleg egy filmet.

Vérboci

(#4164) mikrofon válasza Kroni1 (#4162) üzenetére


mikrofon
addikt

De a mi box-szal nem megy a TVGO... ezzel meg elvileg igen.... és van akinek ez fontosabb lehet.....

[ Szerkesztve ]

(#4165) Wizard8


Wizard8
tag

Sziasztok,

Idős embernek szeretnék valami könnyen kezelhető mediaboxot találni. Semmi extra nem kell, csak egy külső merevlemezt szeretnék rádugni és egyszerűen lehessen navigálni a menüben. Működjön "out of the box", nem szeretnék szórakozni librével, és ebből következik, hogy ne igényeljen túl sok törődést, működjön.

Van tippetek esetleg?

Köszi. :R

(#4166) mikrofon válasza Beni2360 (#4159) üzenetére


mikrofon
addikt

Igazad van!
De ezt megtettem már korábban és pont emiatt mondtam, hogy nekem kielégíti az igényeimet.... Más meg döntse el maga
kadenciahelyes lejátszás meg hogy is mondjam... az átlag embernek nem valódi létszükséglet mert észre sem veszi... ez egy olyan dolog amin lehet kattogni.... aztán valódi szükséglet meg.....
Azzal is tisztában vagyok, hogy minden műszaki területen vannak ilyen "szépségek" .... Min analóg vs digitális audio... Benzin vs Dizel... Turbó vs biturbó.....

De azért köszi, hogy erre felhívtad a figyelmem....

(#4167) tboy93 válasza Kroni1 (#4158) üzenetére


tboy93
nagyúr

10k alatt tudsz olyat boxot ajánlani, amire tuti lehet CE-t rakni és nincs gondja a wifi-vel, külső hdd-vel?

(#4168) Kroni1 válasza mikrofon (#4164) üzenetére


Kroni1
veterán

Nem is tudtam eddig pontosan mi az a TVGO, én TV adásokat nem nézek, csak a Netflix-et, nálunk csak a szüleim azok akik tévéznek. Természetesen nagyon mások lehetnek az igények, nekem nem volt szempont az ilyen egyéb stream szolgáltatások, így nálam a Mi Box lett a végső megoldás. De én is rengeteget szívtam mire megtaláltam a nekem megfelelőt, és azért irtam le a tapasztalataimat, mert kérdezted, mi lehet a baj a magicsee-vel.

"Használhatatlan a droid része és RK chipes, más baja nincs de az bőven elég. " - ezt nem én írtam hanem blakey, aki eléggé otthon van a témában. Én többek közt az ehhez hasonló lesújtó vélemények miatt is nem kisérleteztem androidon, meg mert láttam, hogy a z6-oson tényleg egy hulladék a rendszer.

De remélem, hogy rácáfolsz és kívánom, hogy ennek az RK chipesnek a rendszere megfelelő és tényleg használható legyen számodra! Ha megvannak vele az első tapasztalatok jó lenne ha beírnál róla egy őszinte véleményt ide is!

Ha mégse válik be nem tragédia, eladod aprón és kísérletezel tovább valami ( általában drágább) másik megoldással, ezt az utat én is végigjártam! :K

(#4169) Kroni1 válasza tboy93 (#4167) üzenetére


Kroni1
veterán

Megmondom őszintén nincs tapasztalatom egyik ilyennel sem, amit olvastam az a Tannix TX3 mini, mint olcsó és jó, blakey is dicsérte ezt régebben, árához képest sztem ez ajánlott lehet, erre felmegy a CE.

szerk: és most igen jó áron van a fenti linkemen!

[ Szerkesztve ]

(#4170) tboy93 válasza Kroni1 (#4169) üzenetére


tboy93
nagyúr

Szuper, köszi a tippet, vázolom anyóséknak a lehetőségeket :R

(#4171) mikrofon válasza Kroni1 (#4168) üzenetére


mikrofon
addikt

Nekem nem a tv adások miatt kell, hanem a kölcsönzés miatt. Havonta 1-3 filmet megnézünk a feleségemmel este míg a három gyerek alszik. Előre nem tervezetten jön össze leginkább. Amikor meg össze jön akkor gyorsan választunk valamit, kifizetem a 600HUF-ot a filmre és már nézem is. Vagy esetleg egy-egy normális sorozat részt.... Erre idáig a TVGo vált be.... de mindig laptop keresés, összedugás beállítás..... egy csomo felesleges idő...
Ezen kívül a gyerekek néznek alkalomadtán mesét rajta nagy ritkán (havonta kb egyszer előre tervezetten) mi valamilyen filmet..... Pioneer BDP-160 idáig jó volt, viszont az újabb dolgokkal nem birkózik már meg, főleg a feliratokkal van baja... Ezért kellene nekem egy egyszerű megoldás. Ami abban a havi 2-3 alkalommal megbízhatóan használható.... Nem pedig fél óra küszködés előtte. Ráadásul nem szeretnék erre több tízezert HUF-ot áldozni. Mert annyit nem ér az egész nekem.... Ha hetente több alkalommal tudnám élvezni a filmnézést, akkor biztos vennék egy rendesebb box-ot és nagyobb TV-t is...

Természetesen ha megjön, akkor leírom, az igazat...
Eladni, kidobni nem fogom. Talán annyira nem sz@r csak akkor kénytelen leszek mókolni rajta, hogy használható legyen..Legalábbis remélem, hogy meg tudom csinálni mert a KODI fel megy rá, talán fent is...
Ráadásul ugye a TV-m se túl nagy (27") felbontása is csak 1080p így tényleg bízom benne hogy ezt ki fogja szolgálni...
Ha mégsem, akkor tényleg veszek egy drágábbat mondjuk a Beelink GTmini-A az már elég jónak tűnik.....

[ Szerkesztve ]

(#4172) Beni2360 válasza mikrofon (#4164) üzenetére


Beni2360
félisten

Bocs elveszetttem a fonalat. a mi box-szal nem megy a TVGO... ezzel meg elvileg igen. melyikkel megy a TV go szerinted? Mert tudtommal csak egybe képernyős cuccal megy. 8 féle boxxal próbálkoztam de egyikkel sem ment. Az elvileg kifejezés érdekes.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#4173) dingoka válasza dingoka (#4133) üzenetére


dingoka
csendes tag

A tegnapi nap sikerült a gyári állapotba visszaállítani

(#4174) Beni2360 válasza mikrofon (#4171) üzenetére


Beni2360
félisten

Egy kis Magicsee N5 válogatás.
De van Amlogoc procival is ami már jobb vétel.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#4175) Kroni1 válasza mikrofon (#4171) üzenetére


Kroni1
veterán

Én használtan vettem 10k-ért a Mi Box 3-at, annyiért szerintem nagyon jó volt, de 20-ért is minőségi cuccnak tartom.

Nekem android alatt a Z6-al csak a VLC-vel volt viszonylag élvezhető a lejátszás, hiába ment fel play store-ból a KODI egy kalap kaka volt. Egy-két filmet lejátszott gond nélkül talán, de a harmadik filmnél már előjöttek a szakadozások-töltések, és eleve a menüje is baromi lassu volt. Pedig direkt így is hirdetik őket h KODI support, stb. Aztán CE-re váltottam, és láss csodát a kodi begyorsult, a szakadozás is megszűnt ugyanazon a boxon. De végül a hivatalos Netflix hiánya miatt eladtam és lett Mi box.

Mókolni nem tudom ezzel mit lehet, CE tudtommal csak az Amlogic procisokat támogatja, de lehet erre is van valami megoldás.

(#4176) Necronom


Necronom
senior tag

Nem lattam meg olyan boxot amin a TVGO menne....es ez nem box kerdese
Idokozben olvasgattam a postokat es abszurdum, hogy meg sokan hisznek a gyari leirasoknak....
Nem szabad.....sajna
Csodak nincsenek, nem fogsz kapni 7 ezerert jol mukodo boxot, meg akkor sem ha a kadenciahelyesseg nem szempont....(szerintem sem egy egetvero dolog, hiszen sokan eszre sem veszik)
Viszont a kockasodast, akadasokat mar igen, ami zavaro lehet!
Teny: Az olcso boxokon mondjuk ugy, hogy olyan rendszert tettek ra, amivel ugy ahogy mukodesre lehet birni az eszkozt (hivatalos, nem hivatalos, szerintem lenyegtelen ebben az esetben, hiszen az Android maga ingyenes, barki altal felhasznalhato, amit meg is tesznek)
Az, hogy ezt hogyan, az mar mas kerdes....

A filmezesre kialakultak egyfajta igenyek, ez a kadenciahelyeseg is pont ilyen, itt mivel nincsen mas arra, hogy valaki kifejezze az igenyesseget, azert "talaltak ki", ugymint az "uzleti" notebook, ill a "gamer" pc, ez egy szintet jellemez ma, semmi tobbet, hiszen regen is voltak bivaly eros szamgepek, aminek nem volt kulonosebben az uzleti szfera altal kitalalt es eroszakkal rahuzott neve...a kadencia is pont ez, hiszen ez eleve a zenebol indult ki, nem volt soha koze a filmhez....na ez off volt :)

Az olcsobb boxok nem kepesek arra, ami nehany ember igenye, ezert mokolni kell - nekik!
Ill azoknak, akik attol picit tobbet es jobbat szeretnenek, mint amire a box maga a gyari allapotaban kepes, ezert jo dolog tobbet is kihozni belole....(sokan tuningoljak a szamgepuket is) hiszen akar elerhetunk vele egy rendekkel jobb allapotot, hogy kedvenc filmjeinket nezegessuk....

Kodi: sokan szeretik - en is -, de vannak alternativai, mint pl az SPMC, ami tukepp ugyanaz, csak kicsi mas, picit egyszerubb, esetleg butabb, de lenyegeben ugyanazt tudja, csak sporolnak belole ezt-azt, igy a boxok kis hanyadanak marad eleg eroforrasa arra, hogy jobb minoseget elerjunk, ilyen az LE/CE is, hiszen az az oprendszer sokkal jobban ki tudja hasznalni a box eroforrasait, hatranya, hogy nincs Android, viszont vannak pluginek, amivel igy vagy ugy megis meg lehet oldani ezt azt....ilyenek pl a TV streamek

Kinek mi kell....itt mindig ez a lenyeg, de egy akkor is biztos, hogy csodak nincsenek, igy az olcso boxxal mindig kell valamit csinalni, hogy picit jobb legyen arra, amire hasznaljuk
Voltak regebben boxok, amin pl a 6-os droid futott, hogy nem feltetlen kellett ra semmilyen mas oprendszer, csak egy masik Kodi, amivel vegul is tokeletesen meg lehetett baratkozni es igen, bedugod, bekapcsolod es hasznalod nap mint nap.....volt ilyen
Az hogy valaki miert szeretne ramenni arra, hogy legyen rajta 9es droid, esetleg frissuljon is es 4GB memoval rendelkezzen es mindez 10 ezerbe keruljon, na ilyen nincs, nem is volt es nem is lesz.....

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#4177) mikrofon válasza Beni2360 (#4174) üzenetére


mikrofon
addikt

Magicsee N5 NOVA TV Box, Android 9.0 rendszerrel megy elvileg a Tvgo.
Azért elvileg mert én még nem próbáltam ki, csak olvastam, hogy másoknak megy. Biztos akkor lesz ha magam is megtapasztalom.
Így majd kiderül.

Igen van neki három változata:
Nova with RK3318 SoC - 36€ - 4+64Gb
Max with Amlogic S905X2 SoC - 54€ - 4+32GB
"sima" with S905X SoC - 32€ - 2+16GB

Én az ár, a távirányító, a memória miatt választottam a NOVA-t....

[ Szerkesztve ]

(#4178) Beni2360 válasza mikrofon (#4177) üzenetére


Beni2360
félisten

Árdeklődve várjuk a beszámolót. Gondolom mások is ezért írtam többes számba.
Éppen feledted van egy szép szösszenet.

Béni2360 - Redmi Note 8 Pro - Acer Aspire 5 A515-51G -- LG OLED55C8PLA - YAMAHA RX-V685 - Mission mx4 5.0 - Taga TSW-90 v.3 - QNAP TS-133 - Mini MX-G - MECOOL BB2 PRO- X96 MAX PLUS -ZIDOO Z1000 Pro

(#4179) mikrofon válasza Beni2360 (#4178) üzenetére


mikrofon
addikt

Most elbizonytalanodtam a Magicsee N5 Max with Amlogic S905X2 SoC - 39€ - 2+16GB irányába....
Buknék RAM-ban és tárolóban.... Árban kb ugyan az.... de ugye egy normális távirányítót azért kell venni hozzá.....
Nah mindegy még egy napig gondolkodhatok.....

(#4180) tboy93 válasza Kroni1 (#4136) üzenetére


tboy93
nagyúr

Végül Mi Box S lett, a héten talán meg is jön.

(#4181) Kroni1 válasza mikrofon (#4179) üzenetére


Kroni1
veterán

Azzal se lennél szerintem sokkal előrébb, az X2 új tipus, nincs hozzá rendes CE tamogatás, talan nem is lesz, sokan panaszkodnak rá éppen az Amlogicos topikban... andoiddal megy, de kb ugyanolyan szinten lehet használni mint a nova-t sztem, csodát attól se várnék.

tboy93 szerintem helyes döntés! :R

[ Szerkesztve ]

(#4182) Pitbullcsiga


Pitbullcsiga
csendes tag

Sziasztok!
Horizon Go-ra keresnék valami megoldást, másra nem kellene.
Köszi

(#4183) Luissimo válasza Pitbullcsiga (#4182) üzenetére


Luissimo
veterán

jó a kérdés, végre valakin hasonló cipő van :)

Mondom rögvest:
MINDENKÉPPEN BEELINKET AJÁNLOK, azokon fut szépen, nekem két ilyen boxom van, mindkettőn tökéletes , van olcsóbb és drágább is:
numero uno:
[link1]

numero due:
[link2]

és, hogy necsak beelink legyen és legyen kicsit olcsóbb:
numero tre:
[link3]
ezt is használjuk (tudod nagy a család, sok ember szereti a Horizon választékát (Filmbox, Cinematrix1, 2, HBO1,2,3 ami nemvan mindenhol :) )

Bármelyiket veszed, menni fog rajta, én tesztelem mindet.
üdv,

Lui

(#4184) kenand válasza mikrofon (#4177) üzenetére


kenand
Topikgazda

Sajna a "sima" Magicsee N5 kamu 905x ,hacekelt 905w, nem ajánlott

[ Szerkesztve ]

(#4185) dkaro


dkaro
őstag

Sziasztok!
Kifejezetten HBO GO-hoz keresek egy egyszerű media boxot édesanyámnak. Laptopján nézte de régi a gép és akadozik erősen. Melyik kütyüt ajánlanátok erre a célra?

(#4186) Yogi Bear


Yogi Bear
aktív tag

Sziasztok!

Visszaolvastam a fórumban az ajánlásokat, de elvesztem a sok típus között.
Utazáshoz (bel- és külföldihez [EU] is) keresek olyan eszközt, amit HDMI-vel a TV-vel összekötve tudok
HBO GO-t, Horizon GO-t, Digionline-t, (TVGO-t azt olvastam, hogy egyik sem játssza le a tartalmat), Youtube-ot nézni Wi-Fi-ről. SD kártyahely előny.

Az eddig olvasottak alapján az A95X jött be, esetleg X96?

Tudtok egyéb alternatívát ajánlani a fenti célra? Melyik miért jó vagy nem jó.

Szept. 10-ig ide kellene, hogy érjen.

Ár: 25e-ig

Köszi, YB

[ Szerkesztve ]

.: LG 22LD350 .:. LG 55LW659S .:. LG 55UH8507 .:. Onkyo TX-SR607 .:. Onkyo TX-NR676 .:. Magnat Motion 880 :.

(#4187) zsolt20


zsolt20
tag

Sziasztok. Android tv box hoz csatlakoztattam usb gamepad ot. Müködik a főmenün ,minden redben. De a játékoknál ball irányitás jó, de a többi gomb nem reagál semire. Játék menüben nem jellemző egyébb beállitási lehetöség. Kb 10 játékból egynél működik jól a gamepad. Valami app ot nem kell feltelepítení a gamepad mellé?

[ Szerkesztve ]

(#4188) Necronom válasza zsolt20 (#4187) üzenetére


Necronom
senior tag

Erre tobb lehetoseged van
1., Letoltod a Gamepad games c. appot es maris latod, melyek jatszhatok es milyen gamepaddal
(nem art tudni milyen van neked)
2., Egy nagyon remek app az Octopus gaming helper dolog, na ezzel tukepp barmit meg tudsz csinalni, pl azt is, hogy az erintokepernyo helyere milyen bill. vagy milyen gamepad gombot tarsitasz

kesz :)

[ Szerkesztve ]

TAP - Tatabanyai Automodell Palya

(#4189) zsolt20 válasza Necronom (#4188) üzenetére


zsolt20
tag

Köszi Megnézem . M-tek vezeték nélküli usb-s . Ps2 ps3 pc kompatibilis. De ha csatlakoztatom azonnal müködik , vezérli a menüt. De a beviteli eszközöknél nem jelenik meg joypad ként. Pl rayman játék automatán felismeri ,de nem
gamepad nak , igy nem irányitható a jaték

(#4190) mikrofon válasza mikrofon (#4177) üzenetére


mikrofon
addikt

Nah az már biztos, hogy ennek a Magicsee N5 NOVA TV Box-nak nem tőlem lesz az értékelése...
Mert hogy státusza: in stock a honlapon még most is, de mivel most már több mint két hete nem küldik, így rákérdeztem: a válasz szerint meg: Wait for the item to become available. Wait for 7 to 15 days for the item to come back in stock. Once it is available we will ship it to you as soon as possible.

Ennél sokkal nagyobb értékben szoktam kínából rendelni... Mondjuk nem innen (gearbest) ... de nem szeretem az átverést....
Hogyhogy választok másikat.... De kb. hasonló kategóriából.

(#4191) kenand válasza dkaro (#4185) üzenetére


kenand
Topikgazda

Android telefonos felület nem túl jó, alig lehet a szolgáltatót beállítani és egér kell a kezeléshez. Android TV-s jobb. De jó ha CoreElec fut a gépen, akkor távval irányítható. Amlogic alapú boxok jók

(#4192) Pitbullcsiga válasza Luissimo (#4183) üzenetére


Pitbullcsiga
csendes tag

Köszönöm a részletes választ, több kérdésem nem is lenne :) :) :)

(#4193) Luissimo válasza Pitbullcsiga (#4192) üzenetére


Luissimo
veterán

nm.

és?
Melyikre esett a választásod?
mi lesz a vételnek az ő tárgya ?

Tudod, mi a jó a Horizon Go-ban?
pl.,hogy kb. 1 hétig visszanézhetsz egy csomó műsort ha lemaradtál róluk.
és ebben az HBO-k, Cinemax-ok és a Filmbox csatornák is bennevannak :)

(#4194) dkaro válasza kenand (#4191) üzenetére


dkaro
őstag

Android TV-sre gondoltam. Nekem van egy Mibox 3-am de korábban azt olvastam csak tákolni lehet rá az HBO GO-t. Most megtaláltam a letölthető appok között. Ez megbízható?
Csak simán be kell rajta jelentkezni mint böngészőben? Ha jól tudom TV-k beépített appjában pl vmi kód kell a szolgáltatótól. Itt nem ez a helyzet, ugye?

(#4195) aram01


aram01
nagyúr

sziasztok vettem egy Alfawise A8X RK3328 Android 9.0 HDR 4K MiNi TV BOXot, horizon go és tv gora, csak ér-e használnám. Vajon jó választás volt? 4K tv-m van. Koszonom.

Isten jól sikerült alkotása vagyok, elvégre rögtön bőrkötésben adott ki...

(#4196) ubid


ubid
őstag

Sziasztok.
Valaki tud mondani olyan MAGYARORSZÁGON megvásárolható TV Box-ot, amin biztosan fut normálisan minden hack nélkül Horizon Go ?

Köszi a választ.

-.-

(#4197) blakey válasza ubid (#4196) üzenetére


blakey
titán

Minix Neo U9-H-n biztosan fut.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#4198) ubid válasza blakey (#4197) üzenetére


ubid
őstag

Köszi.

Tudom tudom...
De olcsóbb nincs? :D

[ Szerkesztve ]

-.-

(#4199) blakey válasza ubid (#4198) üzenetére


blakey
titán

Lehet, hogy a Mi Box S-en is megy, nem tudom.

*** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***

(#4200) ubid válasza blakey (#4199) üzenetére


ubid
őstag

Azon sajnos nem.
Infó mástól ( hátha segít másnak is ) ( Mi Box S -ről szól az írás )

"
Én feltelepítettem sideloaddal a Horizon Go-t. Megy rajta.
Kompromisszumok:
- az app csak fájlkezelőből indítható (gyári launcher esetén)
- balra elfordítva (telefonos álló) indul el az app. Ha csatornát választasz, a video folyam már rendesen landscapeben jön.
- csak egérrel tudom irányítani

Ha bekényszerítem programmal landscapebe, akkor sajnos a csatorna választás után csak fél képernyőn látszik az adás.

Ha tudtok rá megoldást, h normálisan fusson, ne kíméljetek!

szerk: kieg., pontosítás

"

-.-

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.