- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
adika4444
addikt
Hali!
Új vagyok a MikroTik világában, igazából bele akarok kóstolni, milyen.
Van jelenleg egy ASUS Ac66U B1-em, ebből egy AC-s AP-t csinálnék az emeletre, adott tehát egy DIGI gigás net, PPPoE csatlakozásra, amire kéne valami.
Először az ASUS Ac65P eszközt néztem akciósan, de az akció véget ért, én meg valami normális gépet vennék.
Milyen MikroTik ajánlott kezdésnek ami bírja a gigás DIGI netet ha masszívan ki is van használva?
Wi-Fi nem nagyon érdekel, nyilván azonos áron a lehető legjobb, de ha úgy van veszek inkább egy AP-t, ez tényleg csak útválasztó legyen.
Tudom, hogy ez nem olyan click-to-run kategória mint a TP meg az ASUS, de jó lenne beletanulni, meg jó lenne teljesen kézben tartani a saját hálózatomat.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen alaplapot vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Z Fold7 vs. Honor Magic V5 - melyik a jobb?
- E-roller topik
- Futás, futópályák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Battlefield 6
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- FÉLÁRON! Gyeon Q2 Syncro EVO Lightbox kerámia védelem (50+50 ml) - 50 hónap
- HP EliteDesk 800 G6 i5-10500T 4GB 128GB 1 év garancia
- Dell Precision 5810 Intel E5-1650 v3 128GB RAM 2x512GBHDD 1x512GB SSD Quadro K4200
- Samsung Galaxy A41 64GB Dual Sim 512GB bővítés 6 hónap garanciával
- Eladó Kompakt PC - csere, beszámítás OK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest