Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz bacus #6317 üzenetére

Megmondom őszintén nem értem, az előbb azt írtad ejtsük a téma további kitárgyalását, és most ismét elő veszed.

bacus, igazad van, egy tanfolyam mindenkinek csak előnyére válik. Rengeteg felesleges kört tud megspórolni magának az ember. Igen jól látod. De azt kell elfogadni, hogy akinek ebből nem lesz "haszna" ergo nem ebből él, annak elég egy alap, és kalap-kabát. A helyzet az, azt az alapot, gyakorlatilag megtalálja minden érdeklődő az interneten. Sőt Kalapos Lászlónál meg is vásárolható az alap oktató csomag. Emlékeim szerint 10.000FT.
    Na de vesz valaki egy 20-30.000Ft eszközt, az közel se biztos hogy 10.000Ft ki fog adni egy alap oktató csomagért. És akkor hol van a többi oktatás ára, a vizsgák árai. Főleg úgy, hogy az alap csomag 80% megtalálható az interneten.

Annak idején Kalapos László egyik munkatársával beszélgettem erről. Az ő meglátásuk az, hogy az aki csak felhasználói szinten akarja használni, annak felesleges bele mennie komolyabb vizsgákba, tanfolyamokba.
    Miért? mert a rá fordított összeg, nem térül meg. Értsd úgy, aki nem üzleti szinten, vagy céges szinten foglalkozik vele, egyszerűen nem éri meg. Ha céges szinten nézzük akkor alap, hogy képezze magát az illető, és erre sok esetben még támogatást is kap az adott cégtől. Tudom nem mindenhol, sajnos. Szóval lakossági szinten egyszerűbb megoldás, ha keres egy ilyen céget, akin keresztül meg veszi a kiválasztott terméket, és egy egyedi megbízásra kér plusz árajánlatot, hogy az egyedi igényednek megfelelően azt beállítsák.
    Ez egy tiszta, sima ügy. És lakossági szinten így kellene működnie. De nem így működik, mert mindenki érzékeny a pénztárcájára, és bár mindenki tudja hogy a tudásnak ára van, és a tudás, tanulás mindig meghálálja, ennek ellenére inkább választják sok esetben a rögösebb utat, mert... Itt a fórum, ha nem ez akkor más, és akinek van rá affinitása, az szivacs módjára magára fogja venni a szükséges információt. Nem kell hogy mélyre hatolóan ismerje. Csak annyit ami szükséges céljai eléréshez. És ez a tendencia az élet más területein is jelen van. Ezzel nem fogsz tudni mit kezdeni sose.

Új hozzászólás Aktív témák