Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
bambano
üzenetére
Teljesen megértem azokat az embereket, akik napi szinten próbálnak tájékozatlanabb embertásain segíteni, mindez sok esetben, már már, inkább lehet "kínlódásnak" mondani. De a service desk, help desk feladatok sajnos ilyenek. És a gyakorlatban, itt a fórumon is erről van szó. Service desk, Help-Desk feladatok. És most tekintsünk el attól, hogy mindez ingyen. Igen, ez tevékenység kör igencsak próbára tudja tenni az ember ingerküszöbét, türelmét. Ezt teljes mértékeben el fogadom, és megértem. De....
Mivel különböző típusú emberek vannak jelen, egyszerűen kénytelen vagy szinte napi szinten szélmalom harcot folytatni, ha segíteni szeretnél rajta. Vagy, egyszerűen figyelmen kívül hagyod a problémáját. De a minősítés, degradálás sose volt jó irány. Mert az mindig csak feszültséget generál.Azt mondod nem csinálod meg helyette, ezt is megértem, és el fogadom. És egyet is értek ezzel a nézőponttal.
De mint fentebb is írtam, ez nem mai probléma. Sajnos ez a tendencia elég régóta megvan. És csak akkor jössz ki jól, ha vagy lemész az ő szintjére, vagy egyszerűen figyelmen kívül hagyod. Másképp nem megy.
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- Androidos tablet topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- LEGO klub
- Milyen alaplapot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Fotók, videók mobillal
- Wise (ex-TransferWise)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone Air - 512GB, ASZTROFEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK GYÁRI TOK
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 650 G5 - i5-8265U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8565U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- Lenovo X13 Yoga 2in1 Thinkpad WUXGA Touch i5-1145G7 vPro 16GB 256GB 4G LTE GPS Win11 Pro Garancia
- ÚJ ÁRU 10.22.!!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 4-13. gen gar.
- RÉSZLETRE . OPCIONÁLIS. HP EliteBook 840 G11 üzleti prémium laptop számlával és garanciával
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ekkold