- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
Csont nélkül viszi a gigabitet, speedtestnél 28 % nál nem láttam még nagyobb cpu terhelést.
Én 2 vonalat kezelek vele, 2 alhálót, egyik a digit a másik a telekomosat használja.Egy miki 750 GR3 -ast váltott amit az 500 as nethez vettem, mert eredetileg olyat rendeltem.
Az az 500ast épphogy elvitte,de amikor emelt a Digi 1000 re elvérzett.Az vitt rá végülis arre az 1100 AHx4 esre, hogy Synology Routert ajánlottak, az is került volna ennyibe, de a miki egyszerűen többet tud, pl.: a Syno nem tudta volna a 2 net et kihasználni, nem ismeri a policy routingot, és még sorolhatnám, biztosan az is nagyon jó, de korlátosabb mint ez.
Mondom ezt úgy, hogy közel nem használom ki a RouterOS teljes tudását.
Aztán néztem még az Edgeroutert is, de ami biztosan elvitte volna ezt a vonalat nem volt csak ventilátoros megoldásban, ami egy hálószobában nem jó, de még egy nappaliban sem.
Így jutottam el az 1100 AHx4 es miki hez, ami akkor lényegében az egyetlen egy olyan eszköz volt, amelyik csendesen tudja a gigabitet HW nat nélkül.
Utobbi azért volt fontos, mert azt olvastam, hogy HW nat esetében nem igazán van tűzfal funkció, ezért gyorsabb, hogy ez igaz-e vagy sem, nem tudom, de ezt olvastam.És hát az általad említett posztokhoz én is eljutottam, és nem akartam kockáztatni, ez is benne volt a dologban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Le Mans Ultimate
- Chieftec játék értékes nyereményekkel!
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Apple MacBook
- További aktív témák...
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest