Hirdetés

2024. május 5., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#16634) májkimiki válasza ekkold (#16633) üzenetére


májkimiki
őstag

Anno én nagy elánnal fogtam neki a wAP ac LTE kit-em használatának. A gyenge térerőmnek és a cella kis kapacitásának okán, lett volna még a magán projektben lehetőség külső antenna vagy SXT-LHG eszköz kipróbálásának is. Aztán ahogy nőtt a feladat komplexitása úgy jöttek elő a hiányosságaim is. Amit tudtam felszedtem magamtól, csak egy idő után már tényleg gáz, ha minden flinc-flanccal kérdezősködik az ember. Igazából, beleuntam az egészbe és köttettem normális netet.
Jó lett volna tényleg, hasonló kezdő tudású "Mikrotik kezdőkkel" diskurálni, mint pl. a "Linux kezdő" vagy más egyéb "kezdő" szintű topikok alapján. Tettem is javaslatot anno a "Mikrotik kezdő" topik esetleges elindítására.
Saját szakmámból átérzem a nagy öregek hozzáállását vagy inkább ingerküszöb alatti problémákhoz való hozzáállást. Egy kezdő, szakmám belülivel én sem tudok pátyolgatóan mindent. Bitről-bitre tankönyv szerűen elmondani.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.