Hirdetés

2024. április 28., vasárnap

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2021-08-17 20:43:18

LOGOUT.hu

Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#10791) Alteran-IT válasza jerry311 (#10785) üzenetére


Alteran-IT
őstag

Igen, erre is néztem megoldásokat, már a Windows tűzfalába is belenyúltam, legalább is az IPsec beállításokba, de semmi változás, annyi hogy tovább tart a próbálkozás, de ezen kívül semmi.
Kovindinka és Lenry: Köszönöm, viszont már így is próbáltam, továbbra sem működik és nem értem továbbra sem a miértjét, főleg hogy egy resetelt routeren kapásból beállítottam mondjuk azt ami a skory oldalán van és ugyan úgy nem csatlakozik a Windows (gyakorlatilag frissen telepítve), pedig a tűzfalon már a portokat is kinyitottam neki, de ugye teljesen feleslegesen, mert a telefon anélkül is csatlakozik, szóval nem értem.
Már arra gondoltam, hogy valami másik L2TP VPN klienst szedek le, de eddig nem találtam egyet sem, nem hogy olyat amit mondjuk a Windows-ba tudnék integrálni valahogy, illetve azon gondolkodtam, hogy lehet a kulcsos megoldást kellene alkalmazni, de azzal meg nincs tapasztalatom, szóval annak még utána kellene néznem, na meg abban sem vagyok biztos, hogy a Windows megeszi.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.