- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Amiga A500 - A régi barátnő
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Yézi: 10 év
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yayoh
aktív tag
Származott valami kára neki belőle? Nem.
Oké hogy épít autót, oké hogy elutazik, x összeget rákölt, de ez még mindig csak hobbi.Én ha pálya autóznék akkor csak is az élvezetért csinálnám, nem az óra ellen mennék, mert fölösleges.Amúgy is 17km-en nem várhatja el senki hogy nem fog forgalomba kerülni, a Nord az ilyen. -
Yayoh
aktív tag
Na de nem mindegy hogy pályanapon milyen időt megy? Semmi tétje nincs az egésznek..Nagy kaland hogy nem tud tökéletes időt menni, rajta kívül senkit nem érdekel az ideje. Én az ilyet fel se engedném a pályára, ha valaki ilyen idegbeteg nem durván veszélyezteti más életét.
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Mostanában reggel 8-ra járok ,pont a legnagyobb forgalomban , és hihetetlen hogy mindennap van vagy 2 barom aki majdnem belém jön.. Ma is megyek, már bent voltam a körforgalomba ,amikor egy nő nézelődik, gondolkozik hogy elinduljon ,és amikor befért volna akkor nem indult amikor előtte voltam 5m-re meg elindult...Szerencsére széles volt a körforgalom meg amikor már a fél autó bent volt észhez kapott a nő és fékezett de ha nem kapom balra lehet belém jön...
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
-
Yayoh
aktív tag
Ha már autópálya : [link]
Nem tudom az ilyen mit érdemelne..
-
Yayoh
aktív tag
Megoldotta...
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Szemérmes szerzet a Gigabyte lefrissebb csúcs-VGA-ja
- További aktív témák...
- Új Lenovo Yoga Pro 7 Profi Ultrabook -40% Ryzen 7 7735HS 8Mag 16/512 2,5K RadeonT 680M 2GB
- Eladó használt XIAOMI Vacuum MOP Pro robotporszívó!
- Bomba ár! Dell Precision M4700 i7 Extreme 3940XM I 24GB I 256SSD I 15,6" FHD I K2000M I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest