Hirdetés
- Digitális Állampolgárság Program
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Arctic MX-4 vs. Arctic MX-6. Melyik a jobb?
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
-
philoxenia
MODERÁTOR
-
guftabi96
addikt
válasz marsu. #41598 üzenetére
Hát nem tudom, így visszaemlékezve nekem azért volt annyi eszem ennyi idősen, hogy úgy közlekedtem, hogy lehetőleg túléljem a tervezett utat.
Nekünk volt általánosban kresz technika órán. (Most azt nem tudom, hogy ez akkor a tananyag része volt, vagy csak a tanár magánakciója, de jól tette, hogy leadta az alapokat)
Én is kötelezően beiktatnám valamelyik óra helyére.
Az a baj, hogy sokszor a szülőktől is csak a hülyeséget tanulják. Nap, mint nap látom, hogy a szülő teker, mögötte követi a gyerek, és csinálja ugyan azt a hülyeséget, amit az anyja/apja.#KeepFightingMichael
-
Byk01
őstag
válasz marsu. #41651 üzenetére
Azt maga csak gondujja ....
EZEN is szörnyülködtem egy sort olvasás közben, bár biztos van benne újságírói túlzás
"Az obi, amivel lelátsz a víz alá halakat fotózni a halszem (halszemlélő objektív rövidítése)." - .mf "A jövő mi vagyunk: a fiatalok és az emberek." - Drotár Adrienn
-
mephi666
nagyúr
válasz marsu. #42282 üzenetére
nem csak azok, a hyundai meg a kamerás autó is kellemesen előzött a külsőben, buzukis előzgetett leállóban is, hogy utána ráfékezgessen a mercisre a belsőben neki van a legtöbb a rovásán, de kb csak a kék talicska nem szabálytalankodott a videóban, akit előztek... ja és a suzukis itt állatkodik, aztán lemegy a következő kijáratnál? bírom az ilyeneket... erőlködik-tolakodik-keménykedik, aztán nem nyer rajta semmit, mert amúgy sem tartaná fel a továbbiakban, akit nagy nehezen megelőz
ui: városban az a kedvencem, amikor kikanyarodnak elém az utolsó pillanatban, fékeznem kell, mögöttem senki és 20km/h-val eldöcög a következő kereszteződésig, ahol le is kanyarodik... nem bír várni 3 másodpercet, hogy elhaladjak 50nel, lassításra késztet, feltart, aztán elhagyja a helyszínt... ha elengedne, utána nyugodtan megtehetné ugyanazt a távot
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
FF23
senior tag
-
mezis
félisten
-
mephi666
nagyúr
válasz marsu. #42942 üzenetére
ja, én pl egy "haha a k*rvaanyád"-dal csendben el szoktam intézni magamban és fel sem húzom magam... ő meg nekiáll és szabadidejében a dashcam-videókból válogat, vág, feliratoz, zenét tesz alá sokat unatkozhat...
az f astránk már 2 hete szerelőnél van, helyette egy kölcsön 1.3-as swift-el járkálok és megtudtam, milyen a tápláléklánc legalján elhelyezkedni az utakon... eléggé elnyomtak az astra-val is, mert sokan semmibe nézik, de a swift szó szerint mindenkinek a célpontja... szokatlanul hosszúak az alacsony fokozatok (kettesben 10-20 közt még rángat) és nagyokat lehet lépni a 700kilós bódéval lámpánál... meg a városi ritmust pillanatok alatt fel lehet venni, mégis szó szerint mindenhol/mindenki kivág az ember elé, úgy hogy fékezésre késztessen... ha jó videókat akar, vegyen egy régi swift-et és itt kecskeméten egy 10km-es úton lazán összejön egy 3-4perces válogatás, ahol direktbe vele szabálytalankodnak
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz marsu. #43167 üzenetére
nekem gyalogosan volt egy esetem helyi rendőrökkel, ami pozitívan jött ki: buliztunk egyik ex-el, fogyasztottam is rendesen szeszt, aztán reggel 3-4körül hazafelé leültünk a főtéren pihenni-cigizni... odajött 2 suttyó: egy vékony gizda meg a nagyobb darab tohonya haverja... először csak jópofiztak, majd a nagyobb elkezdett beszólogatni, hogy "megdugná a nőmet" ...gyorsan felment a vérnyomásom, de volt annyi önkontrollom, hogy ne fejeljem le azonnal, mert tudtam hogy be van kamerázva a főtér és járókelők is voltak... felkeltem és elkezdtem osztani a gyereket, hátha támadólag lép fel és akkor leverem... persze csak a pofája volt nagy, nem mert semmit csinálni... ex közben elkezdett húzni, hogy hagyjuk őket a francba... elindultunk, kb 20méter után hátranézek és sietősen lépked felénk egy fiatal rendőr... több társa meg már a nagyobb gyereket igazoltatta (gizda haverja lelécelt addigra) ...jött a rendőr, hogy: "akkor mi is volt? igazoljuk mi is magunkat..." elmondtam nagyvonalakban, hogy mi történt, pénztárcámat előkotortam és személyi helyett felvillantottam neki a polgárőr igazolványomat, hogy "valamilyen szinten kollégák vagyunk" (akkoriban még polgárőrködtem) következő kérdése az volt, hogy: "akarunk-e feljelentést tenni?" ...akart a fene, váltottunk még pár szót és további szép estét kívántunk egymásnak ...utána hazáig ezen röhögtünk, hogy az igazolvány után kérdőre vonás helyett milyen segítőkész lett
ui: ja meg volt egy másik sztori, amikor 2éve zirc alatt balesetnek voltunk első számú szemtanúi, a kirakott elakadásjelző meg leszívta az akkut 1 óra alatt... akkor a helyszínelő rendőröket kértem meg, hogy segítsenek betolni a kocsit röhögtek egy jót, megállították a forgalmat, aztán betolták a gépet
-
mephi666
nagyúr
válasz marsu. #43454 üzenetére
ezt nem most vették el: ha hinni lehet az utcaképnek, 2013-ban már nem volt sehol tábla (mondjuk elég beláthatatlan kereszteződés: mercis egyenesen akart menni, bebambult és csak jobbra nézett, így szállt bele szép sebességgel a kukásautóba?)
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LEGO klub
- Projektor topic
- Battlefield 2042
- Óvodások homokozója
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- OLED TV topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro