Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sotho
őstag
160 km/h nál szép felhajtóerő keletkezik- pláne a ma divatos szappantartó formák miatt-
ennek egyedül a jármű súlya ál ellen. [link] Ez a jelenség azautóknál is megvan.
Szóval egy punciverda ne száguldozzon mert ekkora tempónál az előtte haladó járművek által megkavart levegő is belengetheti.[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz fekeandras #18964 üzenetére
Kockalada powa! Remélem felépül az öreg. Bp. Kosztolányi D.tér volt egy baleset pér éve a középen lévő térfigyelő kamerákat tartó vasoszlopnak mentek neki az úgy le volt betonozva hogy meg sem moccant, meg is haltak
-
Sotho
őstag
válasz Avicularia #19737 üzenetére
Úgy nézett ki mint egy gagyi matchbox, annyra perfect az eredeti design hogy ahhoz hozzátenni vagy elvenni nem érdemes
-
Sotho
őstag
Nem tudom, de mostanában nagyon úgy van hogy egy viszonylag kis ütközésnél is rommá törik egy autó, de az utartér ép marad, tesóm kocsija tört egyszer szarrá az eleje a másik autó hátulján csak kisebb kár keletkezett, 1.2m ft volt a javítás a biztosítónak, de szerintem a szerelőbácsi kurva jól járt vele. Inkább a kocsi törjön mint az utas.
-
Sotho
őstag
Ja kell pár dolog hogy összejöjjön ez tény. Egy ismerős hasonlóan járt előztek több autót egyszerre és az egyik sorban haladó kivágott eléjük mert ő is előzni akart csak nem nézett a tükörbe. Megijedtek, a sofőr berántotta az autót balra a fák közé, totálkár, de túlélték. Ismi minden bordája eltört. Ilyen is van.
-
Sotho
őstag
válasz MikroTikker #24501 üzenetére
"mivan, ha öngyilkos akar lenni," Írd a szélvédőre : csak lerokkansz !
-
-
Sotho
őstag
Kikanyarodtam múltkor a Dékán utcából és itt szembe jött velem egy 60 év körüli hölgy piros autóval. Integettem neki hogy HELLÓ !
Tükörben láttam ahogy keresztben áll és tolat mert éppen megfordul. -
Sotho
őstag
Így van, ha fékez vagy nem akarja gyorsan visszahúzni az aszfaltra a kocsit senkinek a haja szála sem görbül, tipikus 1000 éve vezetek de ha történik valami nem tudok mit kezdeni a helyzettel sofőr esete. Ismerőssel is volt ilyen csak ott egyből a fának mentek.
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
Szerintem a rendőrautó túl messze áll ahhoz hogy egyértelműen rá lehessen mondani hogy a gyalogos miatt állt meg a nyanya meg tényleg akkor lép le amikor már 0.5 s re van a zebrától.
Úgy számolt hogy ez az autó még elmegy és addigra odaérek szvsz. Másrészről utólag könnyű okoskodni. -
Sotho
őstag
-
Sotho
őstag
Jaj mán. A rendőr azért büntette meg mert a jogszabály alapján megtehette.
Senki sem veszélyeztetett zavart senkit, ezért nem kellene 20k-ra megbaszni az autóst egy tj hookeres üldözés után, elég lett volna egy szóbeli figyelmeztetés. Dudál közben a gyalog ott van előtte meg kióbégat az ablakon... .
Emiatt nem veszik el a jogsit és tiltják el a vezetéstől stb.Rick4: Legközelebb álljál meg a zebránál.
-
Sotho
őstag
A háttérből gyerekhang utazik a család omg [link]
-
Sotho
őstag
260-nál mennyit szippanthat az 1.6-os turbó? 180 paci elég ehhez a sebességhez , hány bárral tölt a turbó? Hihetetlen hol tart ma már a tudomány.
-
Sotho
őstag
Ööö a kamionos meg a gondatlan közúti veszélyeztetés bűncselekményét követi el éppen szándékosan csak halkan megjegyzem.
Ezt a sorozatot érdemes végignézni mindenki levonhatja amit akar (HD!)[link]
[ Szerkesztve ]
-
Sotho
őstag
válasz kételkedem #30100 üzenetére
Amióta tapasztaltam,hogy a kopjuter hibája miatt egy citroen xm ben menet közben kinyíltak a hátsó ajtók semmin sem lepődök meg, ügyes volt.
-
Sotho
őstag
válasz kételkedem #30190 üzenetére
Na ezért nem veszek audit
-
Sotho
őstag
Hasznos lehet. [link]
-
Sotho
őstag
[link]
De segítőkészek az emberek. Babakocsi elé a zebrán még befordulunk oszt kész, lehet továbbmenni. -
Sotho
őstag
Suvoknál a merev kasztni miatt ekkora gyűrődés esetén lehet akkora a lassulás hogy bekötve is kampó.
Meg ez a 100-al kőfalnak esete. rip -
Sotho
őstag
Igen vannak akik úgy előznek hogy azt sem tudják mi van. 2009 decemberében jöttem itt Bp. fele nagy hóesés havas út sötét, látási viszonyok rosszak. Mentem kb 30-al egyszerűen nem lehetett gyorsabban. mögöttem a linkelt ponton gondolta úgy egy csóka hogy elege van a tötyögésből és kielőzött. és akkor 2x2 sávos lett az út középen szalaggal elválasztva , szépen be is ment a szembeforgalomba és nem esett le neki hogy mi van vagy fél km-n keresztül jött mellettem a korlát túloldalán aztán levillogták nem lett semmi szerencsére megfordult.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple notebookok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Parfüm topik
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest