Hirdetés
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Zaied: Logitech G7 Laser vitarendezés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: Kossuth Lajos azt üzente, elfogyott a gémergépe
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- sh4d0w: Nyitlocker
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Nagyon sok lehetőség van szerintem az MFT rendszerben. Profik is használják, mert elég jó, profi és félprofi videó felvételre is alkalmas, persze nem alap gépvázzal, hanem olyannal, amelyiken van mikrofon bemenet is, nyilván. Biztosan van olyan profi felhasználó akit már limitál az MFT, de szerintem jóval több van, aki, profitálhat a rendszer méret és ár előnyéből, mert a minőség még bőven az elvárt felett van. Már ha van ár előny. Mert ha túl magasra pozícionálja magát a rendszer, akkor elveszti azokat, akiknek ez nem fér bele. És ebből van szerintem több.
Nem tudom, hogy mi akar lenni a Pana/JIP. Prémium limuzint akar gyártani, vagy népautót? A sok kicsi, vagy a kevés nagy éri meg jobban? Ha mindenre is lőni akarnak, akkor viszont a termékek egymást fogják kannibalizálni. Mint ahogy már teszik most is szerintem, hiszen a pár évvel régebbi, az új terméknek a 95% -át tudó, de csak 50%-ba kerülő változata miatt nehezebb eladni az újat.
Én azért nem temetem az MFT -t, mert a méret és az objektív kínálat miatt szerintem nagyon sokan (én is) megtalálták benne a számításukat, a telefonon túl, de az FF rendszereken még innen. Középutas választásnak szerintem kiváló.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- EAFC 26
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- OLED TV topic
- Peugeot, Citroën topik
- Adatvédelem kontra kényelem: ha kérik, a Microsoft kiadja a kulcsokat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G6 - Ryzen 7 3700U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs