- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
peppe79
senior tag
válasz
Throme
üzenetére
Tegnap megérkezett a 19mm-es Sigma. Hát...ez valami ritka csúnya egy objektív.
Amikor megláttam élőben, nekem egyből a Minolta Maxxum korszak jutott róla eszembe.
Funkcionálisan viszont nagyon rendben van, úgyhogy nem nagyon érdekel, hogy néz ki. Mft rendszerben nekem eddig a Sigmák amolyan szürke eminenciásnak tűntek, nem is fordítottam rájuk különösebb figyelmet. Pedig ez a DN Art obi, a maga árcédulájával nagyon rendben van, pláne úgy, hogy 3 év rá a gyári gari. Az meg már csak hab a tortán, hogy alapból adják mellé a napellenzőt, plusz még egy gyöngyvászon kistatyót is. Teljesen meg vagyok vele elégedve.
Amíg a duguláselhárítókat vártam a ház előtt, csináltam egy gyors összevetést a Pana 12-32 kitobival. Azonos rekeszérték mellett, a Sigma élesebb képet produkál...leszámítva a sarkokat, mert ott viszont homályosabb a kithez képest. De engem nem zavar, nem Hasselblad szintű épületfotókat várok tőle, csak hogy picit túlmutasson a kitobjektíven. Plusz ami nagyon nagy meglepetés, és piszkosul megörültem neki, hogy gyönyörűen lehet vele kézzel állítani a fókuszt. Tulajdonképpen ez a két elvárásom volt vele szemben. A látószöget viszont még picit szoknom kell, mert eredetileg 17mm-esre pályáztam. Mindenesetre ár/érték arányban (akár az új árát nézve is) szerintem verhetetlen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon EF 300mm f/2.8L IS USM teleobjektív - Újszerű -
- Truecam M5 GPS WiFi autós menetrögzítő kamera + CPL Polarizációs szűrő + 64Gb Endurance kártya
- Sigma 85mm f/1.4 DG HSM Art objektív ( Nikon ) - Újszerű -
- Canon MP-E 65mm f/2.8 1-5x Makró objektív - Újszerű -
- Canon EF 24-70mm f/4L IS USM objektív - Megkímélt -
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- AKCIÓ! MSI Ventus 3X OC RTX 4070Ti videókártya garanciával hibátlan működéssel
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- White GAMER PC! Ultra 265 / RTX 5070 Ti / 32GB 6000MHz / 1TB NVMe / B660 / 850w Gold! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amikor megláttam élőben, nekem egyből a Minolta Maxxum korszak jutott róla eszembe.