Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
Új hozzászólás Aktív témák
-
yle_greg
aktív tag
Igen, ez egy tok erdekes dolog. A fenykepezes nem egy egzakt tudomany, nem lehet szamszeruaiteni sem a produktumot, sem a hozza vezeto ut altal jelentett dolgot.
Ezelott 50 eve is szulettek olyan fotok amelyek elott minden ember kalapot emel, pedig a technika a Pajtas gepek szintjen volt. Ehhez kepest a mostani gepek annyival, de annyival tobbet tudnak, hogy az embertelen. Az en kepeimet nem a technikai szint hianya cseszi el, hanem en. Szemelyesen.
Van jo gepem, (GX9) van egy kazal obim, kozte a nagy kedvenc 10-25, de ugyanakkor elvezem az okorkodest a kis halszemmel, es a tobbi manualis obival, megha a kepek fele, haromnegyede kuka is, mert maga a keszites a moka, a produktum csak hab a tortan.
En magammal versenyzek. Es ahogy fejlodok, ugy mindig gyozok egy kicsit. Most videos iranyban vagyok egyre jobb, - na jo, inkabb egyre kevesbe bena, - es ebben a 10-25 baromi jo partner a hirtelen atkattinthato manualis fokusszal. Tokre szeretnek egy 25-50-et, de a 750 ezer koruli ara nonszensz. Es igazabol egy kicait hosszu is nekem, kicsi a lakas. :-)
Munkaezkozkent nem tudom bearazni a cuccokat. A Nikon Z 9 tobb mint ket millas ara szamomra felfoghatatlan. Annyira nem lehet jo. De ha meg, nem baj, 5 ev mulva tizedeert fogom megvenni ezt a tudast, amikor lejebb csuszik egy szegmenssel. Vagy nem. Az se baj. Az is orom amikor a filleres Heliossal probalom meggorbiteni a teret a felesegem vagy a kislanyom korul. Ehhez nem kell ket millas gep. Szerencsere nem vagyok profi.
Igazabol az osszes gep es az osszes obi allati jo. De tenyleg. Szerintem legalabbis.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Trollok komolyan
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Motorola Edge 70 Fusion – stílusosan főznek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Horgász topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen széket vegyek?
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 NIKON full szett, szép állapot + extrák
- Canon RF 800mm f/11 Is STM + álcázó+állványtalp+napellenző
- Canon EOS 1300D gépek objektívekkel ( 2800 / 9400 / 9600 / 13700 expo )
- Sigma 14-24mm f/2.8 DG HSM Art ( Canon ) - Újszerű -
- Sony Alpha a7R IV tükör nélküli digitális fényképezőgép váz (ILCE-7RM4A) Új modell
- Eredeti Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 15.6 FHD AMOLED TOUCH 1évgar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- AKCIÓ! Gigabyte X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB LIAN LI LANCOOL 216RX 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest