Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• yle_greg

aktív tag

Igen, ez egy tok erdekes dolog. A fenykepezes nem egy egzakt tudomany, nem lehet szamszeruaiteni sem a produktumot, sem a hozza vezeto ut altal jelentett dolgot.

Ezelott 50 eve is szulettek olyan fotok amelyek elott minden ember kalapot emel, pedig a technika a Pajtas gepek szintjen volt. Ehhez kepest a mostani gepek annyival, de annyival tobbet tudnak, hogy az embertelen. Az en kepeimet nem a technikai szint hianya cseszi el, hanem en. Szemelyesen.

Van jo gepem, (GX9) van egy kazal obim, kozte a nagy kedvenc 10-25, de ugyanakkor elvezem az okorkodest a kis halszemmel, es a tobbi manualis obival, megha a kepek fele, haromnegyede kuka is, mert maga a keszites a moka, a produktum csak hab a tortan.

En magammal versenyzek. Es ahogy fejlodok, ugy mindig gyozok egy kicsit. Most videos iranyban vagyok egyre jobb, - na jo, inkabb egyre kevesbe bena, - es ebben a 10-25 baromi jo partner a hirtelen atkattinthato manualis fokusszal. Tokre szeretnek egy 25-50-et, de a 750 ezer koruli ara nonszensz. Es igazabol egy kicait hosszu is nekem, kicsi a lakas. :-)

Munkaezkozkent nem tudom bearazni a cuccokat. A Nikon Z 9 tobb mint ket millas ara szamomra felfoghatatlan. Annyira nem lehet jo. De ha meg, nem baj, 5 ev mulva tizedeert fogom megvenni ezt a tudast, amikor lejebb csuszik egy szegmenssel. Vagy nem. Az se baj. Az is orom amikor a filleres Heliossal probalom meggorbiteni a teret a felesegem vagy a kislanyom korul. Ehhez nem kell ket millas gep. Szerencsere nem vagyok profi.

Igazabol az osszes gep es az osszes obi allati jo. De tenyleg. Szerintem legalabbis.

Új hozzászólás Aktív témák